Şimdi Ara

Panasonic 55VT50 Mükemmel Fiyat ( 4899 TL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ümraniye Mediamarkt mağazadan bu ürünü satın aldım uzun süredir bakıyordum .
    Fiyat çok iyi yararlanmanız için yazmak istedim .

• teknosa 55vt50 4799 yani daha ucuzu ama hemen bitirmeyin kredi kartı limit artırım onayım daha gelmedi 50vt50'ler bitince onun fiyatına indirmişler. Ne pusuydu ama...
  • Firsat sayilmaz 30 u 2999 dan satildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım 55"

diğer 55" lerden farkı ne ?
  • iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

sanırım 55"

diğer 55" lerden farkı ne ?

55' inc olması :)
    hicbir farkı yok
  • bu ürün tr de neden bu kadar cok pahalı bilmiyorum :) ben berlinde yasıyorum
    fiyatı 1199 euro 55vt50
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    panasonic 32e30e / Vatan / 849.-TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

bu ürün tr de neden bu kadar cok pahalı bilmiyorum :) ben berlinde yasıyorum
    fiyatı 1199 euro 55vt50

tr de kullanıcılar bilinçsiz çok güzel yolunuyor.. bi yakınım lg marka led tv diye yine lg marka plazma kakalamışlar... üstelik piyasa fiyatı 1000 liralık ürünü 1800 e vermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

fiyatı 1199 euro 55vt50

tr de kullanıcılar bilinçsiz çok güzel yolunuyor.. bi yakınım lg marka led tv diye yine lg marka plazma kakalamışlar... üstelik piyasa fiyatı 1000 liralık ürünü 1800 e vermişler

yazık ya cok yazık gercekten
  • quote:

fiyatı 1199 euro 55vt50

Yanlışlık olmasın, ingilterede 2000 pound civarıymış.. amazon.de'ye baktım, 50 inçi bile 1359 euro...
  • Avrupada 1800 avro civari

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

Avrupada 1800 avro civari

yoğunluktan dolayı gidemiyorum pek bu aralar, gittiğimde fotoğraf ceker koyarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

fiyatı 1199 euro 55vt50

türkiyede vergi çok
    napalm ülkenin borcu cok baştaki yiyicer fazla olunca fatura vatanadşa kesiliyor her konuda :)
    bu arada 1000 liraya nasil plazmaymiş o yaf kaldımı öyle ucuz modeller insan duyunca inanamıyorda :)
  • 42 inc olabilir lg

• pm4500 serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan2006

teknosa 55vt50 4799 yani daha ucuzu ama hemen bitirmeyin kredi kartı limit artırım onayım daha gelmedi 50vt50'ler bitince onun fiyatına indirmişler. Ne pusuydu ama...

Yakin zamanda daha da altina zor iner gibime geliyor.
    55Vt60'lar gelince 6000 TL seviyesinden ciksa, bunlari cok da indirme ihtiyaci hissetmeyebilirler uzunca bir sure.
    2011 model 55VT30'lar daha ancak 2013'de 3000 TL'yi gordu bir ara, sonra yine 3500 TL civarinda.
    VT50'nin de o civarlara yaklasmasi da ancak 2014'e dogru olabilir diye dusunuyorum.
    Yanlis mi dusunuyorum acaba?
    Insallah yanlis dusunuyorumdur :)
  • Yil sonu4000 olabilir

• vatan'da 55vt50 4199 tl 10 taksit, daha da düşecek gibi 30mart2013
  • 55vt50 nin 3000 lira seviyesine inmesini bekliyorum. 60 serisi nerede kaldın : )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

55vt50 nin 3000 lira seviyesine inmesini bekliyorum. 60 serisi nerede kaldın : )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.