Şimdi Ara

PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
6
Favori
58.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pm gönderdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı al dan siparişi verdim cumaya gelir inş fz 150lim :) çanta aksesuar vs önerisi olan varmı
  • hızlı al'dan benim makine geldi ama şüphelerim var bana fotolar çok kötü gibi geldi özellikle yaklaşınca bulanıklık çok fazla objektifte bir problem olabilirmi veya çakma gibi bir durum varmı bu makinelerde .
    @bipekkan hocam rica etsem bi bakabilirmisiniz fotolara .
    https://store.donanimhaber.com/d3/f3/5a/d3f35a81b31f971e583fa979ca893986.JPG
    https://store.donanimhaber.com/96/12/56/96125671708bf5f9c4f7ec69696ca342.JPG
     PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı

• iso400-800 gibi yüksek değerlerle çekip poz süresini kısa tutmuşsun ki gün ışığında ve sabit obje çekerken bu denli kısa poz süresine hiç gerek yok. 1/30-1/40 gibi bir değerlerde çekip iso100 e sabitlersen daha başarılı sonuçlar elde edersin eğer sahne karanlıksa o durumda diyafram açıklığını daha düşük değerlerde tut objektifte sıkıntı göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 17 Nisan 2014; 21:13:46 >
  • son fotografın bilgileri tamda deniğin gibi ama genede bi bulanıklık var gibi geliyor bana :)
     PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı
  • merhabalar arkadaşlar, bir süredir araştırıyorum amam hangi makineyi arasam bu daha iyi diye bunu gösteriyorlar :) sonuç olarak 2014 yılında olduğumuzu düşünürsek bu fiyat seviyesinde daha iyisi var mı? biraz daha ekle şunu al demeyin zaten çıkabildiğim en yüksek miktar bu. teşekkürler
  • Dslr-Like kategorisinde en iyi makinalardan birisi fz150, konu içerisinde makine ile çekilmiş fotoğraflara bakmışsındır zaten. Aldıktan sonra kesinlikle pişman etmez güzel bir makinadır. aşağıdaki makinalar sensör büyüklüğü sebebiyle fz150 yi ve diğer tüm dslr-like modelleri tokatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberh -- 17 Nisan 2014; 13:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaybolmayansakiz

merhabalar arkadaşlar, bir süredir araştırıyorum amam hangi makineyi arasam bu daha iyi diye bunu gösteriyorlar :) sonuç olarak 2014 yılında olduğumuzu düşünürsek bu fiyat seviyesinde daha iyisi var mı? biraz daha ekle şunu al demeyin zaten çıkabildiğim en yüksek miktar bu. teşekkürler

Sony Nex-3N - 999 TL

-
    Olympus pen e-pm2 - 999 TL
    www.fotozeynep.com.tr
    Foto Zeynep Online Alışveriş | - - -
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=7438

-
    Panasonic G3K - 999 TL

-
    Nasıl fotoğraf çekiyorlar görmek için : - Tıklayın ve inceleyin lütfen -

Burada iso400 seçtim ki daha yeri gelir iso 800, iso 1600'lerde de fotoğraf çekersiniz. Linkte 400 gördüğünüz yerden arttırırsanız sonuçların ne denli çarpıcı olacağını da gözlemlersiniz. Ben olsam bu yukarıdaki 3 modelden birini alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: kaybolmayansakiz

merhabalar arkadaşlar, bir süredir araştırıyorum amam hangi makineyi arasam bu daha iyi diye bunu gösteriyorlar :) sonuç olarak 2014 yılında olduğumuzu düşünürsek bu fiyat seviyesinde daha iyisi var mı? biraz daha ekle şunu al demeyin zaten çıkabildiğim en yüksek miktar bu. teşekkürler

Sony Nex-3N - 999 TL
    http://www.teknosa.com/urunler/135176074/sony-nex-3n-siyah-dijital-fotograf-makinesi?ref=akakce&v=1.59.8
    -
    Olympus pen e-pm2 - 999 TL
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=7438
    -
    Panasonic G3K - 999 TL
    http://www.hizlial.com/panasonic-lumix-dmc-g3k-16-mp-30-inc-lcd-ekran-full-hd-video-g-micro-sistem-dijital-fotograf-makinesi/10178345
    -
    Nasıl fotoğraf çekiyorlar görmek için : - Tıklayın ve inceleyin lütfen -

Burada iso400 seçtim ki daha yeri gelir iso 800, iso 1600'lerde de fotoğraf çekersiniz. Linkte 400 gördüğünüz yerden arttırırsanız sonuçların ne denli çarpıcı olacağını da gözlemlersiniz. Ben olsam bu yukarıdaki 3 modelden birini alırdım.

Gerçekten çok güzel cihazlar, sony beni benden aldı kalite konusunda diyebilirim

• Arkadaşlar ben bu cihazı alıp video kamera gibi kullanmayı planlıyorum örneğin 45 dk uzunluğunda video çekeceğim tavsiye edermisiniz
  • Panasonic Türkiye garantili ve daha garantisi bitmemiş, çok az sayıda çekim yapılmış, hevesle aldığım fakat kullanmaya fazla fırsat bulamadığım için FZ 150 makinamı satıyorum.İstanbul içi elden teslim yapabilirim. İlgilenenler bana mesaj atabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

Arkadaşlar ben bu cihazı alıp video kamera gibi kullanmayı planlıyorum örneğin 45 dk uzunluğunda video çekeceğim tavsiye edermisiniz

30 dakikadan fazlası sensörde sıkıntı yaratabilir tedbirli olmakta fayda var.
  • buda fz48 aynı lens Panasonic fz48 video performansı ve görüntüsü süper
  • ISO400'ün yüksek bir hassasiyet değeri olarak yorumlandığını da ilkkez bu konuda gördüm.

Bence ISO 400, 800 ve hatta günümüzde 1600 son derece kabul edilebilir seviyedeki hassasiyetlerdir.

FZ150, gördüğüm kadarıyla 400 ve 800 iso'da gayet kullanılabilir kareler alıyor. Küçük sensörü sebebiyle bunların üzerinde cortluyor tabii ki ama bu da gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

ISO400'ün yüksek bir hassasiyet değeri olarak yorumlandığını da ilkkez bu konuda gördüm.

Bence ISO 400, 800 ve hatta günümüzde 1600 son derece kabul edilebilir seviyedeki hassasiyetlerdir.

FZ150, gördüğüm kadarıyla 400 ve 800 iso'da gayet kullanılabilir kareler alıyor. Küçük sensörü sebebiyle bunların üzerinde cortluyor tabii ki ama bu da gayet normal.

Iso 100 e göre yüksek anlatmak istediğim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

Iso 100 e göre yüksek anlatmak istediğim bu

Anladım hocam. Ben yanlış değerlendirmişim cümleyi..
  • Arkadaşlar, ben de bir adet FZ150 edindim.

Henüz detaylı inceleme fırsatım olmadı ama ilk fırsatta değerlendirmelerimi toparlayıp yayınlayacağım.

Makineyi gezilerde falan sürekli yanımızda olabilecek bir All in One olarak düşündüm. Umarım verimli olur.
  • quote:

Arkadaşlar, ben de bir adet FZ150 edindim.

Henüz detaylı inceleme fırsatım olmadı ama ilk fırsatta değerlendirmelerimi toparlayıp yayınlayacağım.

Makineyi gezilerde falan sürekli yanımızda olabilecek bir All in One olarak düşündüm. Umarım verimli olur.

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Arkadaşlar, ben de bir adet FZ150 edindim.

Hayırlı olsun

Eyvallah hocam..

• Makedonya gezimizden iki tane yakın çekim;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 13 Eylül 2014; 12:53:58 >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.