Şimdi Ara

panasonic DVD-S52 veya pioneer DV-2850-S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • logitech 5500 ses sistemim var.bunda dts ve dolby cözücü deceoderda var.bu ses sistemime ve projeksiyon cihazıma (component baglantısı yapacagım.3-4 ay sonrada gelecek olan plazmama baglayacagım) baglayacagım iyi bir dvd player istiyorum.bu 2 cihaz arasında kaldım.ikisininde video ve audio d/a degerleri aynı.panasonic,pioneer a göre biraz önde gibi.hdmı cıkıs var,dvd-audio var,optik cıkıs var(pioneerda coax cıksı var)dolby ve dts decoder da var ama onlar benim için önemsiz cunku logitech ses sistemiminde dolby,dts cözücüsü var.ama birde sunu düşünüyorum.ben bunu logitech e baglayacagım için müzik dinlerken sesde fazla oynama yapma sansım yok dvd player da.pioneer da artı olarak dsp mode var.(DSP Modes Rock, Pop, Live, Dance, Techno, Classic, Soft )sesde belli ölçüde oynama yapabilinir. yardımlarınızı bekliyorum acaba hangisini alsam veya bunları almasanda sunu alsan diyebileceginiz bişey varmı ???

http://panasonic.com.tr/urun_detay.asp?proid=628 bu PANASONİC 350 ytl civarı?

http://www.pioneer.se/se/product_detail.jsp?product_id=10504&taxonomy_id=62-84 buda PİONEER buda 200-250 ytl civarı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysTicK -- 22 Temmuz 2006; 15:21:32 >

• Ben olsam Panasonic alırım ben de düşünüyorum bu cihazı.. HDMI çıkışı oluşu önemli etken.. Z-5500 alma arefesindeyim. Bende Z-5500 ü bağlıyacam buna. Plazma TV alıyorsan mutlaka HDMI çıkışlı DVD player almanı öneririm.
  • aynen katılıyorum.....
    quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Ben olsam Panasonic alırım ben de düşünüyorum bu cihazı.. HDMI çıkışı oluşu önemli etken.. Z-5500 alma arefesindeyim. Bende Z-5500 ü bağlıyacam buna. Plazma TV alıyorsan mutlaka HDMI çıkışlı DVD player almanı öneririm.
  • Philips 5960 veya 5900 modelinide dusunebilirsin.
    6.1 ses destegi var.HDMI upscaler özelligi var.
    fiyat da 5900 icin 220 civarinda...
  • philips 5900 görüntü degeri olarak d/a= 52khz/10bit.diger modeller 108/12 bit.5900 ü direk eledim o yüzden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer S-SLT200
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.