Merhaba arkadaşlar. Severek aldığım ve kullandığım Panasonic ES 8807 tıraş makinemin elek kısmlarından birinde ufak bir açık oluştu ve tıraş bıçaklarından birinde bir-iki diş kırıldı. Eleğin tamamını değiştirmem gerekiyor. Bıçaklar ise tekli satılmıyor. Aladağ Panasonic yetkili servisinde Elek 85, Bir çift bıçak ise 45 TL 200 tlye aldığım makine için 130 TL para ödemek istemiyorum. Yurtdışında bir elek ve bir çift bıçağın toplam fiyatı 43.33 dolar. bu kadar geri bir ülke miyiz? Bu kadar vergi ve kâr koyacağınıza yerli makine üretin de satın alalım. Serbest piyasa, herkes tuttuğunu istediği gibi ***er mi demek? En iyi marka Panasonic olmasına rağmen parçaların yan sanayisi de yok. Yurtdışından sipariş veya daha ucuza yedek parça edinebileceğim kaynaklar paylaşabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
dostum bu konuda şikayetini ulaştırabileceğin bir telefon var: 444 72 62
Teşekkür ederim. Bu konudaki şikayetleri önemsemiyorlar. Yetkili servisler tarafından kazıklandığım için birşey yapamıyorlar. İstanbul'daki birkaç teknik servisin numarasını edindim. Ama hepsi aynı fiyatı ya da daha üstünü söylediler bu parçalar için. Yurt dışından göndertebileceğim bir site veya yan sanayi parçalar bulabileceğim bir adres arıyorum artık. Yine yardımlarınız olursa sevinirim.
Aynı durumdayım ben de. Ankara'da bir bayiye sordum bıçak için 65 elek için de 90 tl. istedi.
Bir kere makineyi aldığınız için artık onlara mahkum olduğunuzu düşünerek böyle fiyat çekiyorlar.
Basit bir pazarlama politikası yani. Tüketici hakları üzerinden birşeyler iddia etmek mümkün mü acaba bilgisi olan var mı?
Rakamlar limit içinde kalıyor, ebaydan vb. getirtmek mümkün olabilir bence.
quote:
Orijinalden alıntı: semih_kelleci
Aynı durumdayım ben de. Ankara'da bir bayiye sordum bıçak için 65 elek için de 90 tl. istedi.
Bir kere makineyi aldığınız için artık onlara mahkum olduğunuzu düşünerek böyle fiyat çekiyorlar.
Basit bir pazarlama politikası yani. Tüketici hakları üzerinden birşeyler iddia etmek mümkün mü acaba bilgisi olan var mı?
kardeş neden alpadan istemiyorsun: onların böyle bir hizmeti var bildiğim kadarıyla. info@alpapazarlama.com a mail atıyorsun. direk adresine gönderiyorlar.
Bu Panasonic'lerin sakal toplama haznesi var mı arkadaşlar? Yoksa sağa sola mı saçıyor?
evet malaesef çok geri bi ülkeyiz.Dışarıda 150 dolar olan bir makine ülkemizde 550 lira.
quote:
Orijinalden alıntı: kofmaniac
Merhaba arkadaşlar. Severek aldığım ve kullandığım Panasonic ES 8807 tıraş makinemin elek kısmlarından birinde ufak bir açık oluştu ve tıraş bıçaklarından birinde bir-iki diş kırıldı. Eleğin tamamını değiştirmem gerekiyor. Bıçaklar ise tekli satılmıyor. Aladağ Panasonic yetkili servisinde Elek 85, Bir çift bıçak ise 45 TL 200 tlye aldığım makine için 130 TL para ödemek istemiyorum. Yurtdışında bir elek ve bir çift bıçağın toplam fiyatı 43.33 dolar. bu kadar geri bir ülke miyiz? Bu kadar vergi ve kâr koyacağınıza yerli makine üretin de satın alalım. Serbest piyasa, herkes tuttuğunu istediği gibi ***er mi demek? En iyi marka Panasonic olmasına rağmen parçaların yan sanayisi de yok. Yurtdışından sipariş veya daha ucuza yedek parça edinebileceğim kaynaklar paylaşabilirseniz sevinirim.
Al bir paybal hesabı 2 tık.. kapında, dert etmene gerek yok. satıcıların ikiside yüksek feedback'li yanlış olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: g_boz
quote:
Orijinalden alıntı: kofmaniac
Al bir paybal hesabı 2 tık.. kapında, dert etmene gerek yok. satıcıların ikiside yüksek feedback'li yanlış olmaz.
ben de öyle yapmıştım dostum 8 aydır sakal uzattığımı düşünmedin değil mi herkese tavsiye ederim burada 140 tl'ye patlayan mal bir hafta içerisinde kargosu ile 90 TLye Florida'dan ayağıma geldi elek + 2 tıraş bıçağı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme