|
PANASONİC ES-LV65 TIRAŞ MAKİNESİ HAKKINDA
-
-
Bu ürünün yedek bıçak ve eleğini nereden bulabiliriz. -
amazon.com da 50dolar civarı full set. -
lv-65 in folyosunda ufak bir delik oluştu değiştirmem lazım,bıçak değiştir uyarısı daha gelmedi,değiştirmişken bıçaklarınıda değiştireyimmi? Yedek parçaları nerden temin edebilirim? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. -
İnternette bulabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: sensei111
lv-65 in folyosunda ufak bir delik oluştu değiştirmem lazım,bıçak değiştir uyarısı daha gelmedi,değiştirmişken bıçaklarınıda değiştireyimmi? Yedek parçaları nerden temin edebilirim? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.urun.n11.comPanasonic Wes9170y (lv9n Lv6n Lv95 Lv81 Lv65)tıraş Makinesi Bıçak - n11.comhttps://urun.n11.com/tiras-bicagi-ve-yedekleri/panasonic-wes9170y-lv9n-lv6n-lv95-lv81-lv65tiras-makinesi-bicak-P326996844
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt38 -- 27 Ağustos 2019; 6:45:32 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
hocam merhaba . bıcak ve elek almak istiyorum aliexpresden yalnız ES-LV65 İCİN wes9170y mi yoksa wes9173y mi uyumlu oluyor ??
-
Wes9170y bıçak, wes9173y elek demektir. İkisini birden almak isterseniz wes9032y sizin için daha uyguna gelir sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: promil06hocam merhaba . bıcak ve elek almak istiyorum aliexpresden yalnız ES-LV65 İCİN wes9170y mi yoksa wes9173y mi uyumlu oluyor ??
-
tesekkur ederim hocam bilgilendirme icin..
-
Rica ederim. Ancak makineyi alalı 3 yıl olmadıysa ve bakımlı bir şekilde kullandıysanız elek ve bıçak değişimine gerek yoktur.quote:
Orijinalden alıntı: promil06tesekkur ederim hocam bilgilendirme icin..
-
quote:
Orijinalden alıntı: tt38
Rica ederim. Ancak makineyi alalı 3 yıl olmadıysa ve bakımlı bir şekilde kullandıysanız elek ve bıçak değişimine gerek yoktur.
Alıntıları Göstervala hocam makına alali 4 yıl gecdi ve hic bakım yapmadım acıkcası bakım nasil yapilir onuda bilmiyorum suanda iyi kesiyor bir sıkıntımda yok sadece bıcakları alsam olurmuki?
-
Ayda bir veya iki ayda bir elek üzerine bakım yağını veya ince bir makine yağını 2-3 damla döküp birkaç saniye çalıştırmanız gerek. Sonra kendi kendine kurumaya bırakın. Bakım dediğim şey bu aslında. 4 yıl geçtiyse elek ve bıçakları birlikte değiştirseniz daha iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: promil06vala hocam makına alali 4 yıl gecdi ve hic bakım yapmadım acıkcası bakım nasil yapilir onuda bilmiyorum suanda iyi kesiyor bir sıkıntımda yok sadece bıcakları alsam olurmuki?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: tt38
Ayda bir veya iki ayda bir elek üzerine bakım yağını veya ince bir makine yağını 2-3 damla döküp birkaç saniye çalıştırmanız gerek. Sonra kendi kendine kurumaya bırakın. Bakım dediğim şey bu aslında. 4 yıl geçtiyse elek ve bıçakları birlikte değiştirseniz daha iyi olur.
Alıntıları Gösteranladım hocam vala aliexpresde bakdım elek be bıcaga 66 dolar dedi satıcı turkiyede bulamadım satan varmı acaba burda ?.
-
Kaç liraya aldınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
almadim hocam dhaa 66 dolar fiyati var -
Merhaba. Bu makineyi almama vesile olan konu sahibine teşekkür ederim. 2020 Ocak ayından bu yana kullanıyorum, kullanıcı tecrübesi merak eden arkadaşlarıma tavsiye; günlük sinek kaydı tıraş olmak zorundaysanız bu makineyi hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. Alırken yanında yedek folyo bıçak seti de alın diyicem ama işin ilginç tarafı bıçakları öyle çabuk deforme olan birşey değil sanırım. 2020 Ocak ayından bu yana Cumartesi-Pazar hariç kesintisiz her iş günü kullandım, sakallarım sık ve sert olmasına rağmen hala aynı bıçakla devam ediyorum. İlginç ama güzel, hayatım boyunca satın alıp her yönüyle memnun kaldığım ve beni pişman etmeyen yegane üründür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 11 Haziran 2022; 22:46:46 > -
Rica ederim. Sıfır tahriş ile sinekkaydı tıraş için en doğru makineyi tercih etmişsiniz. Umarım uzun yıllar sorunsuz bir şekilde makinenizi kullanırsınız.quote:
Orijinalden alıntı: kyibeMerhaba. Bu makineyi almama vesile olan konu sahibine teşekkür ederim. 2020 Ocak ayından bu yana kullanıyorum, kullanıcı tecrübesi merak eden arkadaşlarıma tavsiye; günlük sinek kaydı tıraş olmak zorundaysanız bu makineyi hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. Alırken yanında yedek folyo bıçak seti de alın diyicem ama işin ilginç tarafı bıçakları öyle çabuk deforme olan birşey değil sanırım. 2020 Ocak ayından bu yana Cumartesi-Pazar hariç kesintisiz her iş günü kullandım, sakallarım sık ve sert olmasına rağmen hala aynı bıçakla devam ediyorum. İlginç ama güzel, hayatım boyunca satın alıp her yönüyle memnun kaldığım ve beni pişman etmeyen yegane üründür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ah bide uygun fiyata bıçak bulsak tadından yenmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim sayın @tt38 . Bu makine ile ilgili merak ettiğim tek konu; batarya değişim zamanı gelince ne yapacağım? Bu konuda bilginiz/tavsiyeniz olursa çok sevinirim.
-
Merhaba @TimeBoy. Sık ve sert sakalları olan, permatikle kendini kurbanlık koyun gibi doğrayan ve permatikle tıraş sonrası yüzünün yanmasını geçirmek için krem kullanmak zorunda olan, Permatik vb. bırakıp Gillette Mach 3 ve 5 alıp kullanan birisi olarak şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim; Makinenin bıçak kullanım süresi, fiyatı, konfroru ve tıraş kalitesini düşününce inanın ucuza bile geliyor diyebilirim. Tabii seyrek sakallı, hafta 1-2 defa tıraş olan ve permatikle tıraş olmayı başarabilen insanlar için bu makine hem fiyat hem kullanım amacı olarak uygun değil.
Bu arada hatırlatmak isterim belki okuyan bir arkadaşın bu bilgiye ihtiyacı olabilir; Panasonic ES-LV 65 modeli özellikle günlük tıraş olanlar için ideal bir makine. Hani sakalları uzatayım, arada sırada keserim diyenler bu makineyi almasın, çünkü makinenin kullanım alanı uzun sakal değil.
İyi günler dilerim.
-
Bataryayı AliExpress üzerinden satın alıp herhangi bir tıraş makinesi ( Philips veya braun) servisinde değiştirtebilirsiniz. Ama en az 7-8 yıl batarya ihtiyacınız olmaz diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: kyibeİyi dilekleriniz için teşekkür ederim sayın @tt38 . Bu makine ile ilgili merak ettiğim tek konu; batarya değişim zamanı gelince ne yapacağım? Bu konuda bilginiz/tavsiyeniz olursa çok sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- arçelik klima defrost çözümü
- en iyi yayık makinesi yorumları
- en iyi hava temizleme cihazı kadınlar kulübü
- yüksek sesli çalar saat tavsiye
- siemens beyaz eşya yorumları
- en iyi su sebili
- robot süpürge kamera görüntüleri
- en iyi dikey süpürge
- en iyi dumansız elektrikli izgara
- en iyi airfryer
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X