Teşekkür ederim. :) İlçede yaşadığım için Mersin merkezden gelecek servis, montaj sırasında nelere dikkat etmeliyim acaba?
Montaj yapılırken dış ünite mutlaka stabil şekilde kurulup lastik takoz takılsın. Kurulum sonunda sisteme gaz salınmadan önce boruların içini boşaltmak için vakumlama işlemi düzgün şekilde yapılsın, en az 15 dakika.
Ustalardan yana pek şanslı değilim ama dediklerinizi uygulatmaya çalışacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: fatihin_fethi
Teşekkür ederim. :) İlçede yaşadığım için Mersin merkezden gelecek servis, montaj sırasında nelere dikkat etmeliyim acaba?
hocam bu forumda kaya kullanıcı ismiyle bir arkadaş var o da mersinin ilçesine toshiba taktırmıştı işlerinin fazlalığından biraz geç gelmişlerdi aynısı size olursa şaşırmayın ama sonrasında montajı iyi yaptıklarını anlatmıştı
sonuçta klima çok iyi olsa da malesef bir servis bir çuval inciri berbat edebiliyor
servisle ilk görüşmenizde vakum yapacakmısınız diye mutlaka sorun gerek yok derlerse hemen firmanın müşteri hizmetleriyle görüşün ve anlatın asla kurmalarına izin vermeyin servisin kurulum belgesini de imzalamayın
hayırlı olsun
Teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için. Ürün kargolandıktan sonra servisle iletişime geçmeyi düşünüyorum. Bu aralar ustaların bizi uzun süre bekletmesine alıştım zaten. :)
quote:
Orijinalden alıntı: fatihin_fethi
Teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için. Ürün kargolandıktan sonra servisle iletişime geçmeyi düşünüyorum. Bu aralar ustaların bizi uzun süre bekletmesine alıştım zaten. :)
merak etmeyin bizde aynı durumdayız
yaklaşık 8 sene önce 2 adet cama sineklik takılacaktı hala gelip takacaklar ,inanırmısınız artık tamirci servis gelmesini istemediğimden çoğu cihazın garantisini bozup kendim yapıyorum
tabi arada birde yapamadıklarım oluyor bir tane dvd vardı bir müddet sonra sesinde problem çıktı cihazı söküp götürecekken baktım scart girişinin plastik kısmıda kırılmış şimdi zırt pırt edecekler boşver aç gitsin dedim uğraşırken bir kısa devre cihaz pert oldu
işin ilginci o marka model cihazların hepsinde scart giriş plastiği fabrikasyon hatadan kırılıyormuş ,ama onun yerine çok daha güzel bir dvd oynatıcı aldım gerek görüntü gerekse flash bellek okuması süper yani hiç üzülmedim ,öbür türlü onlar üzeceğine ben kendi kendimi üzdüm onlarda havasını aldı
Bence yaptığınız mantıklı, kendi kendimizi üzdüğümüzde, kendimizi affetmemiz daha kolay olur. :) Biz de 3 aydır kapının altı kesilecek diye bekliyoruz, halıdan dolayı açılmadığı için, bir de banyo için duşakabin var ki o da bir 3 ay oldu. Vaktim olsa ben de bir ara ustalığa soyunmayı düşünüyorum aslında. :)
Tamam alptuğ, benden önce yarbay olucan
quote:
Orijinalden alıntı: kocausta*
kıskanma ne olur çalış seninde olur
görevliyken kd.bçvş. luktan yukarı çıkamadık bari bırak burada yükselelim
quote:
Orijinalden alıntı: alptuğ56
quote:
Orijinalden alıntı: kocausta*
kıskanma ne olur çalış seninde olur
görevliyken kd.bçvş. luktan yukarı çıkamadık bari bırak burada yükselelim
"Kademe" de yok mu* Eskiden "kad.kd.bşçvş"ler vardı Sen onlara eremedin herhalde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme