Bildirim
Panasonic FZ5 599 YTL nasıl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şehir neresi???
ben 1 hafta önce 1gb kartla 718e aldım teknosadan -
ümraniye carrefourda vardı sabah gittiğimde ama 1 tane teşhir ürünü kalmıştı -
bence kaçırma al....
yannız dikkat et;objektif kapağını çıkarıp merceğe bak çizik falan varmı diye... -
http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135170496&CS_Category=_SBA_156_1662_179_1130&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI156
evet ben de gordum 599 ytl mis. Nasil bir makinadir ki bu iyimidir. Canon a530 dusunuyordum aslinda ama? bilmem ki ? napsak ki?
-
Sanırım fiyatını düşüren fz 7 oldu.İyi fiyat alınır.makrosu 5 cm kötü.S2 ayarında bi makina diyebilirim.euro artmışken kaçmaz gibi... -
Fotoğraf ve video çözünürlüğünün fazla olması dışında FZ 5 ile FZ 7 arasında performans olarak çok fark var mıdır? Bir de Canon A610'un fiyat aralığına yakın bir makina F5, 610'a tercih edilebilir mi sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markinos -- 10 Haziran 2006; 15:57:19 > -
manuel odaklama yok bu bize ne kaybettirir.. -
2005-2006 EISA ödülü almış bir makinedir kendisi...
fz7 ise fz5ten daha fazla noise yapıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicariouS -- 10 Haziran 2006; 22:48:07 > -
manuel odaklama olmaması pek bişey kaybettirmez.
macro çekimlerde çko yakındayken zoomlayınca makine genelde focuslamaz.
o sırada manuel odaklama kullanılabiliyor bazı makinalarda.
5 cm bence kötü degil.
ayrıca fotograf = makro da degil.
bunlar benim görüşüm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X