Şimdi Ara

Panasonic Fz5 Fz7 Fz20 Fz30 cular Buraya. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
16.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler bende lumix almayı düşünüyorum.baya kompact makinamdan kurtulcam biraz daha manuel bişey alcam.Sizce compact bir makinaya(fz50) 1300ytl verilirmi.Yani aslında fz50 mi alsam fz7 mi diye düşünüyorum.İlerde slr ye de geçmeyi düşünüyorum ama daha erken.Sizce fz30(50) parasını hak ediyomu?Hak ediyomu derken değer mi o kadar para vermeye?Yoksa fz7 yeterlimidir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Beyler bende lumix almayı düşünüyorum.baya kompact makinamdan kurtulcam biraz daha manuel bişey alcam.Sizce compact bir makinaya(fz50) 1300ytl verilirmi.Yani aslında fz50 mi alsam fz7 mi diye düşünüyorum.İlerde slr ye de geçmeyi düşünüyorum ama daha erken.Sizce fz30(50) parasını hak ediyomu?Hak ediyomu derken değer mi o kadar para vermeye?Yoksa fz7 yeterlimidir?

bence fz7 yeterli
  • beyler foto ekliycem ama kabul etmiyo boyutu bayağı küçülttüm yani istenen boyutta
  • ordemo bende yeni fz30 aldım foto atamıyordum. bende senin yazına bakarak nasıl foto gönd öğrenmiş oldum sağol bir deneme fotosu yolluyorum

Panasonic Fz5 Fz7 Fz20 Fz30 cular Buraya.
  •  Panasonic Fz5 Fz7 Fz20 Fz30 cular Buraya.

fz30
  • buda fz30 ile ay fotğraflarımda hatalarım varsa uyarın arkadaşlar

• birde gece yarasayı çektim hareketli

• Merhaba arkadaşlar. Daha dün tesadüfen buldum bu siteyi ve çok da memnun oldum bulduğuma. Fotoğraflarınıza baktım da harika fotoğraflar var aralarında. Ve geneli de iyi. Ben daha çok acemiyim. Sizden bir ricam olacak.. Bende DMC FZ7 var. Bir ay kadar oldu alalı. Kursa da gidiyorum ve hoca da anlamıyor benim makinamdan. Diyafram enstantane ayarlarıyla ilgili problemlerim var. Mesela öndeki objeyi net arkasını bulanık fotoğraf falan çekmek istiyorum daha bir tane bile çekemedim. :( Bu makinadan iyi anlayan arkadaşlarla iletişim kurmak istiyorum. Msn adresim feden_meltem@hotmail.com Şimdiden teşekkürler. (msn e gelirseniz lütfen bu siteden olduğunuzu söyleyin. Aksi halde konuşmamız pek mümkün olmayacaktır.)
  • FZ7 Mİ FZ 50 Mİ? ARADAKİ FİYAT FARKINA DEĞER Mİ?
    YANLIZ BU GÜNÜ DEĞİL İLERİDEDE YETERLİ OLMASINI İSTİYORUM. UZUN BİR SÜRE FOTORAF MAKİNESİ ALMAYI DÜŞÜN MÜYORUM. YANİ EVLADİYELİK OLSUN. GERÇİ TEKNOLOJİŞ BUKADAR HIZLI İKEN ZOR BİRAZ AMA. SİZCE HANGİSİ?
    BİRDE FZ50 NİNİ VİDEO ÇEKİMİ NASI?
  • Lumixci arkadaşlar,ben elimdeki FZ30u satmaya karar verdim.Acaba ne kadar eder.Yaninda birde 133x 2GB Sandisk var.Ürün yurdışından alindi.Ne kadar eder sizce?
  • arkadaşlar Panasonic Fz-5'in kullanma klavuzunu arıyorum .elinde olan var mı acaba .Ya da internette bulabileceğim bir site ? Yardımcı olursanıs sevinirim..
  • forumda canlılık kalmamış...
  • taa haziranda atmıştm bi mesaj hala duruyo :) bugün bi allahın kulu çıktı karşıma sonunda :))
  • merhaba , ben de ümidi kesmiştim sizlerden...
  • Listeye benide ekleyin :D
  • Minik Birkaç deneme. Fz30 ile çektim..

• Merhaba arkadaşlar
    Beni de ekleyebilirsiniz. 2006' dan beri FZ7 kullanıyorum. O zaman cok pahalı almıstım şimdi bir suru yeni modeller çıktı; ama makinamdan cok memnunum.
    Herkese selamlar.
  • Bende 1.5 senedir FZ7 Kullanıyorum benide ekleyin listeye
  • Panasonic e mail atıp fz7 nin türkçe kullanma klavuzunu istedim bana ellerinde olmadığını ama ingilizce kullanma klavuzunu gönderebileceklerini sölediler yukarıdaki linkte de sorun var sanırım. Elinde olan bir arkadaş upload edebilirse çok makbule geçer arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver AYDIN -- 14 Temmuz 2010; 1:06:44 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.