Şimdi Ara

Panasonic Fz5 Fz7 Fz20 Fz30 cular Buraya. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
16.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fz7 kullanan arkadaşlar ,ben kullandiğim FZ30'u Fz7 ile değiştirmeyi düşünüyorum.Eğer sorun cıkmassa 25 agustos gibi 1 aylik bir seyahata cıkacağim.Ve FZ30 biraz ağir oldugundan bu seyahatte taşimak istemiyorum..Eğer Fz7'sini FZ30 ile takas etmek isteyen varsa bana ulaşabilir..

Üründe hiçbir cizik falan yok.Orjinal kutusunda,kutu içeriği tam..
  • @mboyaci
    gmailine mail attım.
    ilgilenirim fz30la.
    cevaplarsan net bişey söyleyebilirim.

saygılar.
  • orderemo mailini cevapladim.
  • @orderemo, sağol kardeş senide en kısa zamanda görürüz burada doğrusu ben işden dolayı pek zaman bulupta resim çekemiyorum. ama nasipse bu haftasonu memlekete gidecem ve bol bol resim çekecem tabi
    ha birde bir reimde koymadan çıkmayalım.
     Panasonic Fz5 Fz7 Fz20 Fz30 cular Buraya.
  • merhaba bende panasonic tz1 var ard arda çekim nasıl yapılıyor çözemedim bilen varmı rica etsem özelliklerinde ardarda 7 çekim yaptığı yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troya1 -- 3 Ağustos 2006; 13:15:39 >
  • FZ7 de patlatma modunda eğer silme düğmesine bastığına sana H / L /sınırsız seçenekleri var ama bir kere basıpta peşpeşe 7 defa hiç çekmedim düğmeye devamlı basılı tutmak gerekiyor, ama şu şekilde bracet tercih ettiğinde sana 3 farklı çekim yapıyor aralarından seçim yapabiliyorsun eğer kitapçığın varsa orada daha detaylı anlatıyor olabilir model farklı çünkü.

Not: yanlışım varsa kusura bakma.
    bu arada güle güle eskit ha vede fotoğrafları bekleriz.
    quote:

Orjinalden alıntı: troya1

merhaba bende panasonic tz1 var ard arda çekim nasıl yapılıyor çözemedim bilen varmı rica etsem özelliklerinde ardarda 7 çekim yaptığı yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asbircan -- 3 Ağustos 2006; 19:11:21 >

• Ortaköy : Mecidiye Camii.

Orj.

Ps.
  • Orderemo
    Ortaköy Camisinin resimleri çok güzel olmuş. Alttaki Ps. yazan resimi hangi programda değiştirdin. Nerden bulabilirim bu programı. Ayrıca fotoğraflarda değişiklik yapabileceğimiz hangi fotomontaj programları var, nereden bulabilirim bilgilerinizi rica ederim.

Selamlar,
  • @nikoone kardeş.
    ps forumlarda Photoshop programının kısaltması olarak kullanılıyor.
    photoshopu program satan heryerden bulabilirsin.
    netten de indirebilirsin bulursan ama 300 - 400 mb
    kasma kendini.
    photoshopla foto montaj da dahil bir çok işlem yapabilirisn.
    ama photoshop u bulmak degil sorun.
    sorun kullanabilmek.
  • Yer : Beşiktaş / İstanbul
    Deneme - İnsan Manzaraları

• Teşekkür ederim orderemo.
  • Tatilde çektiğim bazı fotolar...

• @nikoone
    rica ederim önemli degil.
    sen de photoshop kullanıyormuşsun zaten.

bu arada fotograflarda noise var.
    neden ?
    kaliteyi çok mu düşürüyosun.

bide sana tavsiyem 640 * 480 boyutlarında yaparsan daha güzel
    görünür.
    böyle kocaman oluyor
  • Arşivimdeki bir kaç Fz7 fotosu gönderiyorum.
    beğenilerinize.

• makro denemesi.

• orderemo teşekkür yazısı bana ait ama resimler markinosa ait. Bencede noise oranı çok yüksek . Uzaktan dijital zoom var gibi geldi bana. Ama olsun cesaretimizi kırmamak lazım. Markinos resimlerin devamını bekleriz. Birde ben FZ7 den çok memnunum ama daha profosyonel bir makina ile iyi bir (Hani büyüklüğünden ve taşıma zorluğundan dolayı makinası değiştirmek isteyen bir arkadaşımız olursa) takas imkanı olursa değerlendirebilirim. Ama illada değiştirecem diye bir ısrarımda yok çünkü daha 1 ay olmadı alalı. Yinede tekliflere açık olduğumu belirteyim.

Girmişken birde resim yapıştırayım dedim ve birde sorum var. 12x zoom kullanırken resim kalitesinde kayıp oluyormu? MAcro larında güzel olmuş. Eline sağlık.

• Arkadaşlar fotoğraflarda noise olduğu doğru, çünkü 200 İSO'da ve zoom kullanılarak çekildi hepsi. Fotoğrafları değişik İSO'larda çekerek noise oranlarını ölçmeye ve en doğru oranları bulmaya çalışıyorum. Çektiklerimden anladım ki 200 İSO, gündüz çekimlerinde hele hele zoom kullanılarak yapılmışsa fazla noise üretiyor. Bundan sonra 80 ve 100 İSO ile çektiklerimi de göndereceğim.
  • merhaba arkadaşlar ben bir türlü karar veremedim FZ7(432mm) FZ30(420mm) ,SAMSUNG 815 ,KODAK P850 mi yoksa CANON POWERSHOT S3 IS

neyse aslında gönlüm fz30 dan yana ama bu MANUAL RING özelliği nasıl bişey makina bizim ne kadar çevirdiğimizi algılayıpta motoru hareket mi ettiriyor?

birde ikiside 12x zoom fakat bir 420 diğeri 432 mm bunun ne kadar fark edeceğini açıklayabilirmisinz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4TCL -- 8 Ağustos 2006; 2:30:10 >
  • merhabalar, ben aslında şu an sizin grubunuza dahil değilim ama almayı düşündüğüm makine fz7 olmazsa fz50, o nedenle buraya yazmakta bir sakınca görmedim...
    şimdi yeni çıkan fz50'ler 1200 ytl'den az değildir. fz7 ise 700 ytl dolaylarında. megapixel'in çok da önemli olmadığını(6 ya da 10 olması durumunda) biliyorum. ama pek teknik bilgi sahibi de değilim hani. sorum şu ki; fz50 gerçekten fz7'nin dile getirilen sorunlarını kapatıyor mu? renk ya da noise konularında özellikle. bunun yanında fz7 ile fz5 arasında da pek bi fark olmadığını duydum bir kullanıcı ve takipcisinden. mevcut şartlar altında 1 ay da bekleyebilirim ama emin olmak istiyorum fz50'ye değer mi? ya da o fiyat aralığında alternatifler neler olur? ilk profesyonel(benim için fazla profesyonel olsa da) makinem olacağı için hassas davranmaya çalışıyorum. yakın zamanda fotoğraflar da eklemek üzere.. teşekkür ederim.

• @nikoone kardeş
    önce karışıklıktan dolayı özür dilerim.

markinos gündüz fotoğraflarında 80-100 isoyu geçmemeni öneririm.
    ki zaten gerekte yok.
    makine yeterince ışık alıyor gündüz.

@4TCL kardeş
    fz30,fz7den biraz daha gelişmiş bir alet.
    8mp ve 1:1.8 sensör boyutlarına sahip.
    manuel ring dedigin olayı ben slr bir makinede denedim.
    halkayı çevirdiginde lens ileri gidip geliyordu.
    o şekilde zoom yapıyordu.
    slr ler hakkında yeteri kadar bilgiye sahip olmadıgımdan bu konuda
    fazla yorum yapamayacagım ama şunu söyleyebilirim.
    manuel ring olan makineler olmayan makinelere göre daha hızlı zoom konusunda
    ve netleme konusunda.
    umarım yanlış anlayıp yanlış cevap vermemişimdir.

birde son soruna şu resim açıklık getirebilir diye düşünüyorum.

net fotograftan alıntı olup,fz30 un ekstra optik zoom u ile alakalı
    bir resimdir.

@clasex kardeş
    fz50 ve fz7 aynı kulvardaki ürünler değiller.
    fz50 fz30un üst modeli.
    fz7 de fz5in.
    fz7 nin sorunlarının kapatılmış halini yakınlarda fz8 veya 9 gibi bi makinede
    görebiliriz.çıkartırlarsa.
    fz7 fz50 den boyut olarak çok ufak.
    neredeyse yarısı kadar.
    fz50 ile gelen teknoloji fz30daki noise probleminin çözüldügünü söylüyor.
    ama henüz makineyi tam manası ile incelemiş bir site görmedigimden
    net bişey söylemek dogru olmaz.
    fz50 eger 1200 gibi bir rakama satılacaksa bence değer.
    fz30 neredeyse o fiyatlara satılıyor zaten.

sağlıcakla kalın.
    sürçü lisan ettiysek affola.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.