Şimdi Ara

Panasonic HDC-TM700 Full HD video kamera video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
44.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgisayars

http://www.camcorderinfo.com/ratings.php#

burda verilen birincilik için ne yorum yaparsınız?

site pro. testler yapıyor ama sitedeki panasonic'in almış olduğu reklamlar da kafamı karıştırmıyor değil hani. umarım orada danışıklı bi dövüş olmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

Arkadaşlar merhaba,

Panasonic internet sayfasında SD600 modeli var sadece: manuel ring, elektronik vizör ve dolby 5.1 yok...
    Avrupa modeli ve fiyatıda SD700 ün yarısı görünüyor, diğer özellikleri aynı..

Türkiyede satılan bir mağaza varmı dır?

ben de araştırdım yok. Ayrıca sadece avrupa sitesinde var.Amerikada yok.
  • arkadaşlar elma ile armudu karıştırmamak lazım kamera 60fps çekim yapıyor yani cx550 sony ayarında bir camcoder sensor boyutuna göre:
    bence;
    1:sony cx550
    2:T700

sony nin ses kaydı hem canondan hem pana dan çok dajha iyidir, yani ince leyin sık dokuyun derim..son karar sizin canonda 60fps kayıt yaapn varmı bilmiyorum çok uzak kaldım bu işlerden 2 yıl kadar
    ama sony HC9, HV20 özellikle çok eski olmasına rağmen makro çekimde SR1 ..bunlar iyidir yeni ürün en iyi diye birşey yok ürün iyi ise iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

arkadaşlar elma ile armudu karıştırmamak lazım kamera 60fps çekim yapıyor yani cx550 sony ayarında bir camcoder sensor boyutuna göre:
    bence;
    1:sony cx550
    2:T700

sony nin ses kaydı hem canondan hem pana dan çok dajha iyidir, yani ince leyin sık dokuyun derim..son karar sizin canonda 60fps kayıt yaapn varmı bilmiyorum çok uzak kaldım bu işlerden 2 yıl kadar
    ama sony HC9, HV20 özellikle çok eski olmasına rağmen makro çekimde SR1 ..bunlar iyidir yeni ürün en iyi diye birşey yok ürün iyi ise iyidir

Ses kaydının daha iyi olduğunu hangi veriye dayanarak yazdığınızı merak ettim, benim bir fikrim yok. Sensör boyutuna bir daha bakmanızı öneririm, 3*1/4.1 inç, yani yaklaşık 1/1.3 inç, dolayısıyla sensörü 1/2.9 olan cx550'den büyük kaçıyor. Aynı zamanda Panasonic'in sahip olduğu Leica Dicomar lens ile Sony G lens kıyaslanamaz bile bence, Power O.I.S. ise anlatılmaz yaşanır diyorum. Makro gibi spesifik özellikler bir yana, genel kullanımda en iyisi bence TM700'dür diyorum, saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icg -- 13 Haziran 2010; 4:28:54 >

• hocam 5.1 dolby kayıt üzerine SONY markette tektir, bu face dedection smile and shot ı ilk bulanda bu adamlar yani hem canon hem panasonic bu adamlardan bu teknoloji para ödiyerek satın alıyor ve kullanıyor. sony son 3 yılda işi paraya döktü şayet sizin için macro çekim çok önemli ise camcoderlar içinde eski bi model vardı SONY SR1 ondaki makro çekimi hiç birinde elde edemezsiniz, yani adam öyle kaliteli bi lens kullanmış ki o yıllarda para hesabı yapmamış. sonra sağından kırptılar solundan kırpılar hatta bazıları vizörü bile kaldırdı 3 krş fazla kazanayım diye .ben şu kamera iyi bu kamera daha iyi diyemem ama ham veriler rec tuşuna bastığınız anda allanıp pullanıyor ne ile.? işlemciler ile,..dikkat ederseniz 3CMOS demiyor 3MOS diyor işi bilen bu noktayı yakalar.sizin hesapın doğru olmasdı için 3CMOS yada 3CCD demesi gerekir ki o zaman 3 açılı lens işe girer burda 3 adet görüntü işliyen çip gibi algılıyrıum olayı ben işleniyor, yeniden işleniyor, yeniden bir kez(son kez) işleniyor az ben böyle düşünüyorum belki yanlış olabir düşüncem
    bu arada 60 frame per second kayıt yapan bi kamera kötü demek az base kaçar ama sony cx550 ile kıyaslanabilir bunu kabul etmek lazım filtre çapları önemli ben resme bakarak kadadan Q değerinin 58mm den düşük olduğunu net diyebilirim belki 46mm de olabilir, avuç içi benzeri camcoder tipi var, düşük filtre çapları düşük ışıkda yüksek noise, yüksek artifact demektir,..yoksa gündüz cam gibi çekersiniz. olayı nerden baktığımız önemli ben zamanında çok mkafa yordum ama şunu gördüm koşsan yetişemiyorsun seneye 120fps çıkar rec tuşuna basarıs slow mo kaydedir ...vurgu yaptığım nokta paraya sınır koymak 800-1000 usd OK..üzeri camcoder için az fazla gibime geliyor, bunlar kişisel görüşümdür fazla dikkate almayınız derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 13 Haziran 2010; 12:41:34 >

• İnterpolasyon oranını bilen var mı acaba, çok canımız yandı da??
  • kamera almak cesaret işi :) okudum okudumda döngüsel artıklık gibi bişey ne yana baksan dağ ne yana baksan sessizlik.... :) 1000 lira civarı tavsiye verirseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

hocam 5.1 dolby kayıt üzerine SONY markette tektir, bu face dedection smile and shot ı ilk bulanda bu adamlar yani hem canon hem panasonic bu adamlardan bu teknoloji para ödiyerek satın alıyor ve kullanıyor. sony son 3 yılda işi paraya döktü şayet sizin için macro çekim çok önemli ise camcoderlar içinde eski bi model vardı SONY SR1 ondaki makro çekimi hiç birinde elde edemezsiniz, yani adam öyle kaliteli bi lens kullanmış ki o yıllarda para hesabı yapmamış. sonra sağından kırptılar solundan kırpılar hatta bazıları vizörü bile kaldırdı 3 krş fazla kazanayım diye .ben şu kamera iyi bu kamera daha iyi diyemem ama ham veriler rec tuşuna bastığınız anda allanıp pullanıyor ne ile.? işlemciler ile,..dikkat ederseniz 3CMOS demiyor 3MOS diyor işi bilen bu noktayı yakalar.sizin hesapın doğru olmasdı için 3CMOS yada 3CCD demesi gerekir ki o zaman 3 açılı lens işe girer burda 3 adet görüntü işliyen çip gibi algılıyrıum olayı ben işleniyor, yeniden işleniyor, yeniden bir kez(son kez) işleniyor az ben böyle düşünüyorum belki yanlış olabir düşüncem
    bu arada 60 frame per second kayıt yapan bi kamera kötü demek az base kaçar ama sony cx550 ile kıyaslanabilir bunu kabul etmek lazım filtre çapları önemli ben resme bakarak kadadan Q değerinin 58mm den düşük olduğunu net diyebilirim belki 46mm de olabilir, avuç içi benzeri camcoder tipi var, düşük filtre çapları düşük ışıkda yüksek noise, yüksek artifact demektir,..yoksa gündüz cam gibi çekersiniz. olayı nerden baktığımız önemli ben zamanında çok mkafa yordum ama şunu gördüm koşsan yetişemiyorsun seneye 120fps çıkar rec tuşuna basarıs slow mo kaydedir ...vurgu yaptığım nokta paraya sınır koymak 800-1000 usd OK..üzeri camcoder için az fazla gibime geliyor, bunlar kişisel görüşümdür fazla dikkate almayınız derim.

hocam doğru konuşmuşsun tabii anlayana......
    dediğin gibi 3MOS ayrı 3CMOS ayrı....3MOS görüntüyü adam edebilmek için elektronik olarak olaya müdahale....aynen izah ettiğin gibi
    3 kere noise temizliği yapınca resimden geriye ne kaldığını ancak tecrübelisi bilir...değilmi?
    sensor büyüklüğünün kaliteye etkisini bilen az....herkes makyaja ve reklama kanıyor...yani yavru kargayı kartal sanıyorlar
    forumda birkaç insan biliyor büyük sensörün değerini...onlara da usta deniliyor zaten
    sen de kamera ile para kazanan biri olarak verdiğin paranın karşılığını almak için bu olaya kafa patlatmışsın....
    bazılarını çok fazla kafaya takma, yanlışta ısrar edenlerin daha iyiye sahip olması veya doğruyu bilmesi gerekmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 27 Haziran 2010; 3:20:03 >

• http://www.vimeo.com/12883266

536p örnek aslında vimeo 1280x720p ye kadar destekliyor ama ben 1280x536p olarak render ettim ekledim. AF off, MF on , çekimler manuel ve el ile o yüzden az idare edin
  • Bu kameranın 250 GB sabit diskli modelide HS700. Bütün teknik özellikleri aynı. Bu kameralardan daha iyi bir handycam piyasada henüz yok. Seneye yaparlar mı bilemiyorum : )
  • biraz ucuzlaması gerekiyor :)
  • Panasonic nasıl birinci olmuş anlamak mümkün değil.

http://www.youtube.com/watch?v=CeNeapsM0e0

Hele ki yukarıdaki videoyu izledikten sonra..
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Panasonic nasıl birinci olmuş anlamak mümkün değil.

http://www.youtube.com/watch?v=CeNeapsM0e0

Hele ki yukarıdaki videoyu izledikten sonra..

ödül konusunda SONY daha fazla ödül almış bir firmadır
    zaten video konusunda önce SONY sonra diğerleri............................

ayrıca Türkiyede adam gibi servisi ve yeterli parçası olmayan bir kamera birinci olsa ne yazar?? alanın elinde patlar o kadar
    SONY varken SONY alınır....heleki Türkiye de kesinlikle SONY...servis kalitesinde de yedek parça olayında da 1 numara

• Bu kadar yazilmis, cizilmis, benim merak ettigim bu kameradan alan kullanan var mi? Bence yoktur.
    Ulkemizde bu video kameralar cok pahali oldugu icin millet genelde SANYO filan aliyor. Hatta boyle iyi video kameralarin cogu ulkemizde ithalatcisi tarafindan getirilip satisa bile sunulmuyor Neden? Cunku ragbet olmuyordur da ondandir.
    Evet arkadaslar goruslerinizi alalim bu hususta.

Cidden, -Ben TeMeYediYuzumu Vatan Bilgisayar'dan 148 taksitle aldim, kullaniyorum- diyen var mi? cok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 4 Ocak 2011; 10:53:26 >
  • Merhaba.

Acaba bu kamera eş zamanlı kayıt yaparken görüntüyü aynı zamanda bilgisayar ekranınana verebiliyor mu.? Bilgisayara kayıt yapmasına gerek, ben sadece kameranın çektiği görüntüyü bilgisayar ekranından görmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalarabaci

Bu kadar yazilmis, cizilmis, benim merak ettigim bu kameradan alan kullanan var mi? Bence yoktur.
    Ulkemizde bu video kameralar cok pahali oldugu icin millet genelde SANYO filan aliyor. Hatta boyle iyi video kameralarin cogu ulkemizde ithalatcisi tarafindan getirilip satisa bile sunulmuyor Neden? Cunku ragbet olmuyordur da ondandir.

Cidden, -Ben TeMeYediYuzumu Vatan Bilgisayar'dan 148 taksitle aldim, kullaniyorum- diyen var mi? cok merak ediyorum.

maalesef dünyada üretmeden TÜKETMEYE çalışan çok nadir ülkelerden biri olduğumuz için LÜKS TÜKETİM CENNETİ haline geldik
    herhalde haberleri pek izlemiyorsunuz

en pahallı ferrrarinin ilk 10 üretiminin iki tanesi Türkiyeden sipariş verilmiş ve aynı şekilde arap ülkeleri gibi bentley rolls-royce kuyruğunda türkler var
    gelişmiş ve bizden zengin ülkelerde bile bir cep telefonunun kullanım süresi 5 sene iken türkiyede 1 seneye yaklaşması ise daha acı bir tablo
    avrupa ülkelerindeki evlerdeki lcd tv ler bizim ülkemizde kullanılanlar yanında çöp kalır...bundanda emin olun adam evine 32" lcd alıyor genellikle...buna bizim ülkemiz insanı güler (ağlanacak haline güler derler ya...aynı şey)

yani dediğiniz veya umdığunuz gibi burada yazılanların hepsi türkiyede alıcı buluyor.....hatta bunlar ne ki

• profesyonel kamerayı küçültmüşler

vimeo'da ki sampleler göz alıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: bilalarabaci

Bu kadar yazilmis, cizilmis, benim merak ettigim bu kameradan alan kullanan var mi? Bence yoktur.

maalesef dünyada üretmeden TÜKETMEYE çalışan çok nadir ülkelerden biri olduğumuz için LÜKS TÜKETİM CENNETİ haline geldik
    herhalde haberleri pek izlemiyorsunuz

en pahallı ferrrarinin ilk 10 üretiminin iki tanesi Türkiyeden sipariş verilmiş ve aynı şekilde arap ülkeleri gibi bentley rolls-royce kuyruğunda türkler var
    gelişmiş ve bizden zengin ülkelerde bile bir cep telefonunun kullanım süresi 5 sene iken türkiyede 1 seneye yaklaşması ise daha acı bir tablo
    avrupa ülkelerindeki evlerdeki lcd tv ler bizim ülkemizde kullanılanlar yanında çöp kalır...bundanda emin olun adam evine 32" lcd alıyor genellikle...buna bizim ülkemiz insanı güler (ağlanacak haline güler derler ya...aynı şey)

yani dediğiniz veya umdığunuz gibi burada yazılanların hepsi türkiyede alıcı buluyor.....hatta bunlar ne ki

Bircok tesbitin dogru ama bu konuda ben hakli ciktim. Bakiniz bu konu 2 Haziran 2010 acilmis yani bundan bir bucuk sene once ve hala biri cikip bende TEMEYEDIYUZ var dememis. Demezde, biliyordum.
    Cunkun., yurdum bilincsiz tuketicisi 2.5 milyara ayfon4-5-6 alir, Cem Yilmaz'in dedigi gibi "hac cikartir gibi" orada burada tek elle fotograf cekme gayretine girer.
    Ama gidip 350Liraya adam gibi Canon, Nikon, Sony vs. gibi bir fotograf makinesi alip piril piril iki kare fotograf cekmez.

• Mesajı ilk yazdığınızda da görmüştüm ama yazmaya gerek duymamıştım. Baktım hala aynı muhabbet dayanamadım.

BENDE TM 700 var ve kullanıyorum. Çok da güzel bir makina.

İşin inciğine boncuğuna girmeyelim. 148 taksit yapıp almış da olabilirim, para bok olup öyle de almış olabilirim, yurt dışından ucuza getirtmiş de olabilirim, hediye de gelmiş olabilir, çalmış da olabilirim vs. vs. vs. vs. Tüketici toplumu üretmeden tüketme (doğru konular) ancak bunlardan bahsetmiyeceğim.

Sorunuzun cevabını verdim sadece. EVET BENDE VAR.
  • Doğubank ta ki fiyatlarını bilen var mı acaba HDC-TM700 ün.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.