Şimdi Ara

Panasonic HDC-TM700 Full HD video kamera video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
44.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Niye bu kadar tepkilisiniz anlamadım. EVET BENDEDE SEDEYEDİYÜZYEDİ VAR nolmuş varsa.

Bu arada hdc-sd707 kullanıyorum uzun süredir. çok ta memnunum. hem video hemde foto kalitesi çok iyi. hatta 2 adet 2600 lük yedek pil ve kamera ışığıda aldım. tek sorumun o kadar çok video olduki 2 tb hdd dolmak üzere. oturup tek tek elemem lazım içlerinden ama kıyamıyorum her biri çok güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiritchaser

Mesajı ilk yazdığınızda da görmüştüm ama yazmaya gerek duymamıştım. Baktım hala aynı muhabbet dayanamadım.

BENDE TM 700 var ve kullanıyorum. Çok da güzel bir makina.

İşin inciğine boncuğuna girmeyelim. 148 taksit yapıp almış da olabilirim, para bok olup öyle de almış olabilirim, yurt dışından ucuza getirtmiş de olabilirim, hediye de gelmiş olabilir, çalmış da olabilirim vs. vs. vs. vs. Tüketici toplumu üretmeden tüketme (doğru konular) ancak bunlardan bahsetmiyeceğim.

Sorunuzun cevabını verdim sadece. EVET BENDE VAR.

Hayir ben almayi dusunuyorum bir tane TM700 o yuzden sordum.

Nerden aldiniz? Kac paraya mal oldu?

• TM700'ü amerikadan aldım. 770 dolardı sanırım. Çekim kalitesini gören bayılıyor. Çok fazla detayına inemedim makinenin. Ama daha önce aldığım 1000-1500 TL arası 1-2 sony makine ile kıyas bile edilemez. O yüzden verdiğim paraya göre içim oldukça rahat. Ayrıca 64 GB SDXC card ile birlikte gayet verimli kullanıyorum. Elimde de 1-2 tane SDXC card mevcut. Almak isteyen varsa mail gönderebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.