Bildirim
Panasonic'in piyasadaki itibarı
Selpak Tuvalet Kağıdı, 3 Katlı, 32'li, 1 Paket (1 x 32 Adet) : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07KCZF96P
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
pioneer dükkanı kapadığından beri panasonic plazma işinde 1 numaralı firma oldu.
ama lcd işinde o kadarda başarılı değilller 2008 ve 2009 'da performans olarak düşüş yaşadılar.
lcd 'de genel olarak sony-samsung ve bazı modelleri ile sharp öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: FeaR
Arkadaşlar merhaba,
Panasonic'in piyasadaki itibarı nasıl. Ne düşünüyorsunuz ? Lcd'de yapmaya başlamışlar. Plazmada zannedersem 1 numaralar.
Lcd'deki yerleri nasıl led tv leride geliyormuş yakında bunu beklemeye gerek varmı?
Güvenilir bir markamı ?
Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.
Panasonic Markasının şuan tr de itibarı pek iyi değil,malum 2009 da tr pazarında yoktular ve insanlar unutmuştu. Panasonic türkiye geleceği zaman umutlanmıştım çümkü ben 2 seneye yakın tekofaksta çalışmıştım,2009 başında ise işte ayrıldık. Ben bir kaç defa iş başvurus yapmama rağmen bana hiç göeri dönmediler ısrarla tekofaks da zincir mağazalar satış kanalında çalıştığımı belirttim ama nafile. Onlar gidip panasonic ile alakası olmayan adamları almışlar.. neyse konu bu değil zaten
nisan ayında yeni modeller geleceğini öğrendim bu yeni modellerle panasonic atağa geçer gibi düşünüyorum
-
Panasonic 2010 itibariyle yaptığı açıklamada diğer firmaların aksine satış rekoruna ulaştıklarını açıkladır elbetteki bu avrupa için değil,Panasonic sharp hitachi mitsubushi gibi firmalar avrupa pazarına pek önem vermiyorlar !
Onlar için asıl pazar Japonya Amerika Canada'yı baz alırlar bu ülkelerdede samsung lg vs gibi markalar sadece ucuz ürünler olarak bilinir ve belli bir kesim tarafından alınırlar !
Bir konuyu bilmemiz lazım Piponeer diyorsunuz ama yeni nesil plazma ve Lcd'ler Panasonic-Pioneer ortak üretimleridir yeni viera serileri olarakta Japonyada satıştalar !
Panasonic Plazma Tv üretimlerini azaltmadılar yaptıkları açıklamalardada zaten belittiler taleplerin çoğalması üretimlerini arttırdıklarını belirttiler üstelikte pioneer ortak üretimleri ile panasonic Avrupaya pek önem vermediği gerçek çunki piyasaya verdikleri ürünler belli bu serileride herkes ezberledi artık !
Amerika Japonya'da ise inanılmaz serilerle rekabet yarışındalar bunlara 37-60 inc 3D tvleride dahil-Oled tvlerde ise Panasonic iyici hedefi yükseltti 37-52 inclik yeni serileriyle !
Kısaca Panasonic marka ismini kalitesiyle koruyan nadir firmalardan biridir !
-
Panasonic Türkiye, Nisan ayı itibariyle yeni serilerini getirteceklerini açıkladı...
Merakla bekliyoruz... -
Diğer firmalar gibi lcd ağırlıklı değil plazma ağırlıklı çalışan bir firma. Lcd yi bilmem ama plazma alınıcaksa ilk akla gelen firma panasonictir. Özellikle yeni serileri ve gelecek olan 3d plazmasıyla pazar payını iyice arttıracağını düşünüyorum. -
Şu nisan ayındaki seriler gelsin de artık 55 ekran tüplü tv yi panasonik plazma ile değiştirelim. Umarım sitelerinde gösterdikler V20 vs gibi yüksek modelleri de türkiyeye getirirler... -
Panasonic hitachi ile birlikte iyi modellerinde Ips-Alpha lcd modül kullanmakta. Bu modül izlenme açısı ve renk doğruluğu olarak
lg ve philips'in kullandığı S-ips modüllerden oldukça üstün durumdadır. Bence bu nedenle lcd tv modelleri araştırılıp üstüne düşünülmesi gereken bir firma.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X