Şimdi Ara

PANASONİC KULLANICILARININ SORUNLARI İÇİN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PANASONİC İLE İLGİLİ SORULARINIZA CEVAP VERMEK İÇİN BURADAYIM.PANASONİC İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ PROBLEMİNİZİ BANA YAZABİLİRSİNİZ.

• siz kimsiniz? ona gore soracagim
  • ben eski bir tekofaks(panasonic in türkiye distribütörü) çalışanıyım.faks ve gsm departmanlarında uzun süre çalıştım.gsm ve faks konularında detaylı ve yeterli bilgi sahibiyim ve bildiklerimi ihtiyacı olan arkadaşlarada aktarmak istiyorum.

saygılar
  • hocam bende sıkı bir panasonic hastasıyım. panasonic x800 modeli ne zaman gelir kaç para olur bu konuda beni aydınlatırsan...
  • face01 x800 almayı düşünüyorsan inşallah yurdışında arkadaşların yada akrabaların vardır çünkü x800 türkiye ye getirilmiyecek.sadece yurtdışından temin edebilirsin. kusura bakma.üzgünüm!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çakal_e -- 26 Ocak 2006 9:29:23 >
  • Merhabalar benim panasonic gd 55 telefonum var.Merak sonucunda *01763*737381# kodunu girdim bekleyiniz bitti yazdı ve telefonu kapattım tekrar açtım sim mep lock failed yazısı çıktı.Sim kartların hiçbirini okumamaya başladı kullanmaıyorum internetten değişik programlar indirdim(unlock calculatör) fakat girdiğim codlarda sorunumu çözmedi ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim mailinizi bekliyeceğim teşekkürler
  • panasonic vs3 nasıl bi telefon??örneğin program vs yükleyebiliomuyuz??java var mı?birazcık bilgilendirisen ii olur.teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Panasonic x700 modelinin batarya problemi neyden kaynaklanıyor? Çözüm yöntemleri var mı? Paket içeriğindeki batarya kaynaklıysa yeni batarya almak çözüm olabilir mi? Veya o modelde daha yüksek kapasiteli alıp kullanabileceğimiz bataryalar var mı? Ve de x700 deneme şansınız oldu mu? Batarya konusunda nasıl..

Bunlara yanıt verirseniz çok sevinirim..
  • slm arkadaşlar benim panasonic x70 cihazım var. ggüvenlik hatası diyor kardeşim güvenlik kodunu yanlış girdi herhal bana acilen yardım edebilirmisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.