Şimdi Ara

Panasonic KX-FL401 driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • panasonic KX-FL401TK model lazer fax cihazı var elimde kurulum cdsi yok bilgisayara tanıtamıyorum driverini aradım bulamadım ne yapmam gerekiyor nasıl çalıştırıcam yardımcı olur musunuz ?...

• driverscanner 2009 ecstasy programını araştır belki yardımı dokunabilir driverlarını int den bulup kendisi indiriyor bişe soracam bu fax cihazını ne için bilgisayara kuracaksın çıktı felan alabiliyormusun veya bilgisayardan fax gönderebiliyormusun
  • windows 7 yüklersen otomatik bulabilir driverını
  • öncelikle teşekkür ederim deniycem tavsiyelerinizi evet ben de senin gibi düşünüyorum işim faxladeğil aslında copy çıktı scan ve dediğin gibi bilgisayardan fax gönderim işim olursa...
  • sickdreth.01 işe yaramadı senin dediğin program ya elimde cihaz var kullanamıyoruz iyi mi...
  • http://www.faksfotokopi.com/panasonic-kxfl401tk-p-103.html hocam ürünün özelliklerine bir siteden baktım bilgisayar bağlantısı yok diyor acaba yanlış bilgimi bu
  • kablosu felan var ya kullanılmış makina neyse ben bunun servisini arar daha detaylı bilgi sahibi olurum seni de bilgilendiririm ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.