Şimdi Ara

Panasonic lumix dmc-dz1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- bu makine hakkindaki gorusleriniz nelerdir?

2- makineyi almanyadan birisine aldirtip gondertmeyi dusunuyorum (Turkiyede aradim ancak bulamadim). Kargoyla gonderildiginde vergisini odesem bile gumrukten gecmeyip geri donme gibi bir sıkıntı yasanirmi?

3- Birde ne kadr gumruk vergisi oderim (makinenin almanya fiyati 560€).

4- Gumruk vergisi harici bir masrafi olurmu?

2,3 ve 4. Sorularim ile ilgili tecrubeli ve bilen arkadaslarin cevaplarina cok ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok zoom kullanırım diyorsnız doğru tercih.

Çok zoom kullanmayacaksaız LX100 tavsiye ederim.

Fiyat konusuna gelecek olursak onu veya muadili Sony RX10 u sahibindenden çok ucuza temin edebilirsiniz.

Eğer hediye vs olmayacaksa bu şekilde almanızı tavsiye ederim.

Eğer yutrtdışından getirtecekseniz imzamda açıkladığım sebeplerden TZ100 veya LX10 da alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 6 Şubat 2018; 11:31:30 >
  • Tesekkur ederim hocam. Konunuzu inceledim daha once . Gercekten cok yararli bir yazi. Aslinda dslr almayi planliyordum ancak lens maliyetleri cok yuksek olacagindan bridge makineleri kaydi fikrim. Fz1000 de fotografci bir tanidigimin onerdigi makine. Kendisinde sony rx10 m3 var. Cok guzel makine ancak cok pahali. Sizin onerdiginiz makineleri de inceleyecegim.

• ugedik U kullanıcısına yanıt
    Rica ederim est.

Canon m5 + kitlens + 22mm Lens de düşünebilirsiniz.

Alacağınız yerde kampanya filan varsa ona da şans verin.

Fz1000, RX10 harika makineler. Ama neredeyse hiç çok zoom yapmayacaksanız Canon M5 veya Panasonic LX100 tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 6 Şubat 2018; 20:32:40 >
  • Aslinda tek makine alip zoom, geniş açı, makro, buyuk sensor, acık diyafram ihtiyaclarimin hepsi karsilansin istiyorum. Ama lx100 u inceledim. Sanki biraz aklimi çeldi. Tr de bulabilecegm bi makine olursa yurtdisi isine hic girmeyecegim. M5 cok pahalı. O kadr butcem olsaydi keske hic ugrastirmazdm sizi de tesekkur ederim yardiminiz icin.

• ugedik U kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek.

Tek makine ile herşey ise amacınız, LX100 işinizi görür
    ayrıca
    Sony RX100m3-m4, Canon G7Xm2, Panasonic TZ100
    bunlara da bakın derim.
  • Hocam TZ100 nereden bulabiliriz?yada bulabilirmiyiz?
  • PCkoMaD P kullanıcısına yanıt
    Hocam Yurtdışı tek seçenek gibi.

Sahibindende 6 aydır 1 kere gördüm o da 3000 liraydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.