Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC FX3 hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR UZUN ZAMANDIR DIGITAL FOTO MAKİNESİ ARASTIRMAKTAYIM .SONUNDA BU MAKİNEYİ ALACAGIM HERALDE .BU MAKİNEYİ KULLANAN RESİM VİDEO KALİTESİNİ BİLEN WARMIDIR ARANIZDA teknosa da gumus modelini inceledim bayagı hosuma gitti makine siyah modelini yakından gormedim aksesurlarıyla birlikte teknosada 514 ytl ye geliyor maksimum axcess karta 12 taksit.

http://www.teknosa.com.tr/msib21/formlar/CategoryProducts.aspx?CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&CS_Category=_SBA_156_1662_179_1130&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI156

arkadaslar bu makine hakkında yorumlarınız benim icin onemli 1-2 gun icinde bi makine almak istiyorum cunku. arastırdıkca bir turlu karar veremiyorum 3 aydır arastırma yapıyorum.

karsılastırdıgım makineler pentax m20 , sony w40 , olympus mju700

yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar

saygılarımla

• meritsu13 baksepete sitesindede gormustum o urunu fakat bu site hakkında fazla bir fikrim yok guvenilirmi senin bi bilgin warmı satıs sonrasıylas ilgili filan problem cıkarsa ws. bu site hakkında fikrim yok acıkcası
  • baksepete den alışveriş yapmadım ama alışveriş yapanlar sana bilgi verebilirler =)
  • teknosa da birlikte gelen urunler
    PANASONIC LUMIX FX3 GÜMÜŞ DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ, CASE LOGIC US40 FOTOĞRAF MAKİNESİ ÇANTASI, KINGSTON 1 GB SD HAFIZA KARTI, HAMA 74007 ŞARJ CİHAZI + 2* AA PİL 2300 MAH
    bunlar bunların toplamı zaten 50 ytl yapar diye dusunuyorum ayrıca havele ile 499 ytl ye geliyor.

arkadaslar bu urunde en cok ilgimi ceken LECIA lens kullanılması ve video boyutunun 848x480 olmasıdır.

urunle ilgili genis ayrıntı

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1309/show.html
    bu sitede mevcut. hadi arkadaslar yorumlarını goruslerini bekliyorum.

• arkadaslar bu makine hakkında gorusu olan kullanan kimse yokmu forumda?
  • 848X480 30fps mi çekiyor, 15 fps mi? acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: cefoos

teknosa da birlikte gelen urunler
    PANASONIC LUMIX FX3 GÜMÜŞ DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ, CASE LOGIC US40 FOTOĞRAF MAKİNESİ ÇANTASI, KINGSTON 1 GB SD HAFIZA KARTI, HAMA 74007 ŞARJ CİHAZI + 2* AA PİL 2300 MAH
    bunlar bunların toplamı zaten 50 ytl yapar diye dusunuyorum ayrıca havele ile 499 ytl ye geliyor.

arkadaslar bu urunde en cok ilgimi ceken LECIA lens kullanılması ve video boyutunun 848x480 olmasıdır.

urunle ilgili genis ayrıntı

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1309/show.html
    bu sitede mevcut. hadi arkadaslar yorumlarını goruslerini bekliyorum.

• 848X480 30fps cekimi yapabiliyor
  • bu cevap belki geç kalmış bir cevap olabilir ancak makina çok iyi bir makina ... halen kullanıyorum... leica lens önemli bir ayrıcalık.. titreşim engelleme özelliği çok iyi... pil yerine batarya kullanıyor.. buda önemli bence.. gece gündüz dinlemiyor.. çekiyor.. bu fiyata bence iyi makina
  • quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

bu cevap belki geç kalmış bir cevap olabilir ancak makina çok iyi bir makina ... halen kullanıyorum... leica lens önemli bir ayrıcalık.. titreşim engelleme özelliği çok iyi... pil yerine batarya kullanıyor.. buda önemli bence.. gece gündüz dinlemiyor.. çekiyor.. bu fiyata bence iyi makina

enemy 34 dstm gec kalmadın daha birturlu karar waremedim makinayı almaya bu forumda gezincikce surekli aklım karısıyor. dstm sen bu makineyi nerden ve nezaman ve kaca aldın? bataryayla kac resim cekimi yapıyorsun makrosu, video cekimi nasıl? bi kac ornek koyabilirmisin ? aslında simdiye kdr teknosadan alacaktım makineyi fakat burdaki teknosalarda stokta yok teshir urunu wardı. stokta bulamadım. yorumlarını bekliyorum dstm
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefoos

quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

bu cevap belki geç kalmış bir cevap olabilir ancak makina çok iyi bir makina ... halen kullanıyorum... leica lens önemli bir ayrıcalık.. titreşim engelleme özelliği çok iyi... pil yerine batarya kullanıyor.. buda önemli bence.. gece gündüz dinlemiyor.. çekiyor.. bu fiyata bence iyi makina

enemy 34 dstm gec kalmadın daha birturlu karar waremedim makinayı almaya bu forumda gezincikce surekli aklım karısıyor. dstm sen bu makineyi nerden ve nezaman ve kaca aldın? bataryayla kac resim cekimi yapıyorsun makrosu, video cekimi nasıl? bi kac ornek koyabilirmisin ? aslında simdiye kdr teknosadan alacaktım makineyi fakat burdaki teknosalarda stokta yok teshir urunu wardı. stokta bulamadım. yorumlarını bekliyorum dstm

Kurban bayramında kozyatağı teknosa dan aldım... 1 batarya ile flaşlı yada flaşsız yapacağın çekime bağlı olarakresim sayısı degişir... ben en az 300 resim çektiğimi tahmin ediyorum... valla makina fiyatına göre çok iyi... makrosu 5 cm den güzel çekiyor.. şu an yanımda örnek resim yok .... video çekimi gayet başarılı ben 16:9 tv de izledim hoşuma gitti ... bence alıcagın yerde birkaç çekim yap pc ye at , incele sonra al derim...

• Peki bu makine mi tercih edilmeli yoksa Casio z75 mi?
  • 3ay aradan sonra forum canlanmış desene..
    fx3 te panasonic in hala çözüm getiremediği noise sorunu olduğu yazılı bütün profesyonel incelemelerde. arkadaşımda var, onun çektiği fotolarda da dikkat çekiyor, iso performansı ortalamanın altında yani. ama bunun yanında ois gibi bi özelliği var, bu kesinlikle çok büyük bi artı oluyor. ekran çözünürlüğü baya bi düşük geldi bana, 108k sanırım, hoşuma gitmedi açıkcası..
    dpreview.com ve steves-digicams.com sitelerinden bu iki kameranın incelemelerine artı ve eksilerine bakarak karar vermeni daha kolay hale getirebilirsin, ama sorarsan benim tercihim z75 olurdu.. z850 kullandım aşırı memnundum
  • fx3 yerine fx01 öneririm. 60 YTL daha fazla ama gercekten geğer. ve baska markalara bakmayada gerk bile yok. panasonic in tavsiye fiyatı 700 ytl. ereyon.com da 397 ytl, fx3 ereyon.com da 332 ytl...
    site hakkında soruları olan olan arkadaşlara tavsiye ederim. mail attığım sorulara devamlı olarak telefonla arayarak karşılık verdiler, birebir görüşüyosun ve sorununu anlatıyorsun. gönderimi gayaet hızlı. 6 aydır kullanıyorum, en ufak bir problem olmadı, genelde 2 yada 3 gün içinde kargoya veriyorlar. site istanbuldan değil, izmirden gönderi yapmakta. sabit kargo ücreti var, 2,5 YTL. kredi kartlarına cazip fırsatlar var, maximum ve bonusla özel anlaşmaları var. yıllarca hepsiburada.com u kullandım ama beni çileden çıkardı artık. şimdi ereyon kullanıyorum genelde. hiç birisi olmasa bile insana değer verip kendileri arıyor. üstelik cep telefonunu arıyorlar.
    neyse konuyu dağıtmayalım, tavsiyem DMC FX01 dir. pişman olmazsın.

• siteyi ben de kullandım çok iyi bir site. ayrıca fotograf makineleri gerçekten ucuz. ben daha 2 hafta önce FX3 aldım oradan gerçekten çok beğendim makineyi. fakat bir eksisi 640*480 30fps videosunu tam performans ile oynatamıyor 3sn de 1 buffering yapıyor. ama bilgisayarda veya tv'de izlediğinde gerçekten videosu da çekimleri kadar mükemmel. ekranı birz kötü (çözünürlük bakımından) ayrıcaboyutları da çok güzel.

quote:

Orjinalden alıntı: avanoss

fx3 yerine fx01 öneririm. 60 YTL daha fazla ama gercekten geğer. ve baska markalara bakmayada gerk bile yok. panasonic in tavsiye fiyatı 700 ytl. ereyon.com da 397 ytl, fx3 ereyon.com da 332 ytl...
    site hakkında soruları olan olan arkadaşlara tavsiye ederim. mail attığım sorulara devamlı olarak telefonla arayarak karşılık verdiler, birebir görüşüyosun ve sorununu anlatıyorsun. gönderimi gayaet hızlı. 6 aydır kullanıyorum, en ufak bir problem olmadı, genelde 2 yada 3 gün içinde kargoya veriyorlar. site istanbuldan değil, izmirden gönderi yapmakta. sabit kargo ücreti var, 2,5 YTL. kredi kartlarına cazip fırsatlar var, maximum ve bonusla özel anlaşmaları var. yıllarca hepsiburada.com u kullandım ama beni çileden çıkardı artık. şimdi ereyon kullanıyorum genelde. hiç birisi olmasa bile insana değer verip kendileri arıyor. üstelik cep telefonunu arıyorlar.
    neyse konuyu dağıtmayalım, tavsiyem DMC FX01 dir. pişman olmazsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.