Şimdi Ara

PANASONIC LZ7 400 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PANASONIC LZ7 400 YTL

Açıklama Auto, 100, 200, 400, 800, 1250, (3200 high mode) Iso Oranı.MEGA O.I.S. optik görüntü sabitleyici.
    Özellikler Fotoğraf Hassasiyeti:7.1 MegaPiksel
    Çözünürlük:3072 x 2304
    Optik Zoom:6x
    Digital Zoom:4x
    LCD Ekran:2,5"
    Fotoğraf Çekim Özelliği: Makro 5 cm
    Video Çözünürlüğü: 848 x 480
    Video Yakalama Hızı:30 fps
    Ön Bellek:27 mb
    Mobil Bellek:SD Secure Digital /MMC/SDHC card + Internal
    Dijital Çıkışlar:99 x 62 x 33 mm
    Boyutlar:99 x 62 x 33 mm
    Ağırlık (Kg):234 g

vatan da 400 ytl diyor. son anda farkettiğim harika bir makina yorumlarınızı bekliyorum alayımmı?

Aklımın ucundan geçmezdi panasonic alma ihtimali. Ama bugün gördüm özellikleri itibari ile gerçekten harkulade.

+7MP
    +6X OPTİK ZOOM
    +VİDEO ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 848 x 480 (Normalde 640x420 daha yukarısı yok)

Bu fiyata panasonic ne diyorsunuz arkadaşlar acele cevapplarınızı bekliyorum. 1gb sd kart hediye yanında ayrıca çanta.

Bu makinaya sahip olan arkadaşlar mutlaka çektiği resimleri buraya koymalı bence. diğer arkdaşlara kapak olur diye düşünoyrum.

• http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumix/gallery/models/lz7_6.html
    buradan fotoları indirebilir ve bakabilirsin.bu makina hakkında olumlu şeyler duymuştum.bence kaçırma
  • harikasın. ama bizim elemanların ektiği görüntüler daha iyi olur gibime geliyor. kodak görüntü kalitesi ile ne kadar fark var acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazmiemre

harikasın. ama bizim elemanların ektiği görüntüler daha iyi olur gibime geliyor. kodak görüntü kalitesi ile ne kadar fark var acaba

yalnız bu makinada LEICA kullanılmıyor yoksa bu fiyata böyle özellikli bir panasonic bulamazsın
  • panasonic fx01: hem leica lens kullanıyor hem de lens geniş açılı

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd70400
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

quote:

Orjinalden alıntı: nazmiemre

harikasın. ama bizim elemanların ektiği görüntüler daha iyi olur gibime geliyor. kodak görüntü kalitesi ile ne kadar fark var acaba

yalnız bu makinada LEICA kullanılmıyor yoksa bu fiyata böyle özellikli bir panasonic bulamazsın

"LEICA kullanılmıyor " demişsin kusura bakma biraz tecrübesiz ve bilgisiziz. Ne demek? ne işey yarıyor? Nasıl etkilenirim?
  • leica bir lens markasıdır. bu da fotoya yansır.ama ne kadar yansır onu bilemem
  • Bence özelliklerine ve örnek resimlere bakılırsa kaçırılmaması gereken makinelerden birisidir
  • kullanan varmı? kampanyaya daha yeni girdi. en azından 15 günümüz var. resim video eklemek isteyen buyursun.
  • bu çözünürlükte bir videoya sahip ve de 6x optik zoomlu makinayı bu fiyata zor bulursun bir daha bencede kaçırma
  • gerçekten çok şık bir makina al sana fotolar ben fotoları da beğendim
    :D
    http://www.pbase.com/cameras/panasonic/lumix_dmc_lz7
  • Arkadaşlar bu makinadan kullanan var mı acaba? Özellikleri çekim modları efektleri makrosu falan nasıl? Örnek foto koyabilirmisniz kullanan varsa?
  • TZ3 ün küçük kardeşi diyebiliriz. 6x optik olması öne çıkıyor kendi segmenti içinde. Sanırım 28mm yok ama oldukça uygun TR kampanya fiyatı ile tavsiye edilebilicek bir model.
  • Bence kaçırma arkadaşım.Bi amatörün işini fazlasıyla görecektir.
  • incelemelerde ve kullanıcı yorumalrında az ışık performansının iyi olmadığı söyleniyor hep, bilginize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.