Açıklama Auto, 100, 200, 400, 800, 1250, (3200 high mode) Iso Oranı.MEGA O.I.S. optik görüntü sabitleyici. Özellikler Fotoğraf Hassasiyeti:7.1 MegaPiksel Çözünürlük:3072 x 2304 Optik Zoom:6x Digital Zoom:4x LCD Ekran:2,5" Fotoğraf Çekim Özelliği: Makro 5 cm Video Çözünürlüğü: 848 x 480 Video Yakalama Hızı:30 fps Ön Bellek:27 mb Mobil Bellek:SD Secure Digital /MMC/SDHC card + Internal Dijital Çıkışlar:99 x 62 x 33 mm Boyutlar:99 x 62 x 33 mm Ağırlık (Kg):234 g
vatan da 400 ytl diyor. son anda farkettiğim harika bir makina yorumlarınızı bekliyorum alayımmı?
Aklımın ucundan geçmezdi panasonic alma ihtimali. Ama bugün gördüm özellikleri itibari ile gerçekten harkulade.
+7MP +6X OPTİK ZOOM +VİDEO ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 848 x 480 (Normalde 640x420 daha yukarısı yok)
Bu fiyata panasonic ne diyorsunuz arkadaşlar acele cevapplarınızı bekliyorum. 1gb sd kart hediye yanında ayrıca çanta.
Bu makinaya sahip olan arkadaşlar mutlaka çektiği resimleri buraya koymalı bence. diğer arkdaşlara kapak olur diye düşünoyrum.
Arkadaşlar bu makinadan kullanan var mı acaba? Özellikleri çekim modları efektleri makrosu falan nasıl? Örnek foto koyabilirmisniz kullanan varsa?
TZ3 ün küçük kardeşi diyebiliriz. 6x optik olması öne çıkıyor kendi segmenti içinde. Sanırım 28mm yok ama oldukça uygun TR kampanya fiyatı ile tavsiye edilebilicek bir model.
Bence kaçırma arkadaşım.Bi amatörün işini fazlasıyla görecektir.
incelemelerde ve kullanıcı yorumalrında az ışık performansının iyi olmadığı söyleniyor hep, bilginize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme