Bildirim
PANASONİC MD10000 !!!
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
md1000 hakkında teknik olarak birşey söyleyemiyecem ama piyasaya baktığımızda genelde elden çıkarılmak istenen bir kamera olarak görünüyor. Kamerada sürekli kafa problemi çıkarıyormuş diye duydum. nv-gs 400 daha iyi bir seçim olacaktır. -
eyvallah sağolasın.birde nv-gs 400 nereden bulabilirim bir bilgin varmı? -
düğünlere çekim yapmaya giden fotoğrafçılarla yerel tv kanalları da çoğunlukla bunu kullanır.çalıştığım yerdeki kamera üç yıllık, ben iki defa okuyucu kafasının bozulduğuna şahit oldum.ülkemize kaçak yollardan giren sony markalı çakma kasetlerin, kamerayı bozduğunu söylerler.ama yine de fiyat performans açısından piyasanın en tutulan kamerasıdır. -
http://www.sahibinden.com/panasonic_nv-gs400_3ccd-91WQQaXQQ20748704WQQpXQQdisplayitem
Burda bir tane var... 1500 tl çok ama... -
yardımlarınız için teşekürler.birde şöyle bir sorum olucak.istanbulda yaşayan bi arkadaş yanıtlarsa iyi olur.hayyam da bu kamerayı bulabilirmiyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: darko62
yardımlarınız için teşekürler.birde şöyle bir sorum olucak.istanbulda yaşayan bi arkadaş yanıtlarsa iyi olur.hayyam da bu kamerayı bulabilirmiyim?
nv-gs 400 den bahsediyorum. -
artık kasetli kamera almamak gerek. sd karta kayıt yapan avchd kameralara bakabilirsiniz. MD10000 in kendisi kaçak bir üründür. Ucuz olması nedeniyle düğüncüler arasında çok yaygınlaşmıştır. ama şimdi herkes elden çıkarmanın yollarını aramaktadır. devri bitti. gs400 de üretimden kalkan bir kamera piyasada bulabileceğinizi sanmıyorum -
bende aslında hdd yada sd kayıt olsun istiyorum ancak şöyle birşey var.bayağı bir araştırdım ve okuldaki hocama da danıştım.sd kayıt henüz yeni sayılır.bu durumdan dolayı her makine içinde olmasa bile kayıt hızında değişiklikler olabiliyor ve buda görüntü kalitesini etkiliyo.eski sistem olsun benim olsunne varsa eskilerde var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X