Şimdi Ara

Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
4
Favori
30.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler
    akakce.com
    Panasonic Viera TX-P42STW60 Plazma Televizyon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/televizyon-plazma/en-ucuz-panasonic-viera-tx-p42stw60-fiyati,1160356.html

Ben 2000 TL olursa alacam Samsung F8000 serisi arasında gidip geliyorum ya da bu sene tv almam
    Siyah kalitesi çok iyi

650 - 700 usd ye satılan 42" plazmaya 3000 - 4000 tl verecek kadar enayi değilim üstelik plazmalar teknolojik bakımdan geridedir

1 - Enerji tüketimleri normal LED TV lere göre 3 katı
    2 - Beyaz kalitesi tüm LED TV lerden kötü
    3 - Tüm LED TV lerden daha gürültülü çalışır
    4 - Panasonic firmasının her yerde servisi yoktur
    5 - Plazmalar çok ısınır
    6 - Anakartın yanma ihtimali %50 bu da size 500 - 1000 tl ye patlıyor

plazmaların en az 10 tane eksiğini daha sayarım

Ben plazma almaya çalışıyorum ama panasonic firması satmamaya uğraşıyor çok da tın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 19 Ağustos 2013; 21:12:46 >

• pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

pahalı

pahalı ve kazık farklı şeyler bunlarınki resmen kazık.. sony i geçti pana giriş fiyatları çok yüksek sanırım millet samy&lg den canı yandıkça bunlar şımardı.. girişi fiyatı 2000 lira olması gerekir normalde
  • pana diğer firmalara göre en son piyasaya ürün çıkaran marka şuan çok pahalı

42st60 almanya 894 euro 2250 tl vatanda 3000 tl
    50st60 almanya 1299 euro 3275 tl vatanda 3900 tl

bizde fiyatlar tam oturmadı üründe yok mağazalarda çok kazık

• http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-TX-P60ZT65B-P60ZT60-ZT65-60-Inch-3D-Plasma-Television_525/Review.html

zt65'de ortalığı kasıp kavurmuş resmen !!!

The KURO is dead, long live the ZT65!
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-TX-P60ZT65B-P60ZT60-ZT65-60-Inch-3D-Plasma-Television_525/Review.html

zt65'de ortalığı kasıp kavurmuş resmen !!!

The KURO is dead, long live the ZT65!

aynen hocam
    yıl olmus 2013
    yalan dünyaya bi dahamı gelecem paraya kıyıp bi tv alacam benim zevkim herseyden önce geliyo diyosanız
    65zt60 alıp keyfini süreceksiniz
    ama bi tane dacia logan alırsınız o fiyatada
    sınırlı sayıda üretilen tv lerin başında gelen zt60 (20.000 sınırlı sayı)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AHMETSELCUK A kullanıcısına yanıt
    o siteler reklam amaçlı ki en çok samsung reklamı yaparlar tvleri uçuruyorlar bu yıl plazmalarda çok geri dönen ürün olmuş
    yıllar geçtikçe iyi olacaklarına maliyetleri kısmak için tvler daha kötü oluyor
  • Pahalı cümlesini Türkiye için söylemek gerekiyor, detaylar fazla halen ürünler ortada yok, 2012 serilerini karborsacılar topladılar, işin gerçeği bir takım uyanıklar fiyatları bilerek yüksek tutuyorlar !

ST50-GT50-VT50 serileri bolca stoklara girmesine rağmen, birileri tarafından stoklandı, hatta bu yazımı not alın saklayın '' yukarda bahsettiğim serileri forumda bir takım uzmanlara sorun size kapalı kutu olarak anında bulurlar'' anlayan anlamıştır !

Avrupada dahi halen yukarda bahsettiğim serilerin stokları eritilemedi, özellikle 65 incler firmaların elinde kaldı, Amerikada ise 1200 dolarlara kadar düştü alan yok, İngilterede 65 inc Euro olarak 1700 civalarına GreyMarket firmalarda mevcut, küçük ebatlar ise stoklar dolu 2012 serilerinden bahsediyorum !

2013 serilerinde Avrupada indirimler başladı Türkiyede daha ürünler satışa girmedi, komik gelecek ama bazı firmlar 500 Euroluk ürünü 1000 euoya satıyorlar, yine aynı kirli senaryo uygulamada stoklarda kalmadı, not edin 1 ay sonra zamlı olarak belli firmlarda göreceksiniz !

Şuna eminim Türkiyede yakında firmalara inanılmaz ötesinde bir denetleme gelecek, piyasalar cidden uçmuş durumda !

İlk darbeyi yiyecek firmayıda biliyorum yazmıyorum, yakında okursunuz, Devlet yaklaşık 1-2 senedir firmların nerdeyse tümünü tek tek takip ediyor, buna İnternet sağlayıcılarıda dahil ediyorum, süprizlere hazır olun !

Vatandaş büyük ihtimal fazlası ile mutlu olacak gelişmeler diye belirtmek isterim !

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

pana diğer firmalara göre en son piyasaya ürün çıkaran marka şuan çok pahalı

42st60 almanya 894 euro 2250 tl vatanda 3000 tl

bizde fiyatlar tam oturmadı üründe yok mağazalarda çok kazık

geçen hafta samsg. 40f8000 teknosada - 3650 lira, bu gün 3200tl. Başlangıç fiyatı 4350 olduğunu baz alırsak 50st60 in 3900 olması çok norma. Bulgaristanda yakaşık 3000 liraya satılıyor bu panel yani sene sonuna doğru bizde 3200e kadar iner. ama kısa vadede fiyatlar kımıldamaz..
    NE diyeyim 102 ekran bir karış tv ye 4300 liraydi 3500 e kampaya yaptık diyenler ve bunu baz alarak giriş 127 ekran plazmaya 4 bin lira ücret isteyenler utansin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 23 Temmuz 2013; 11:56:39 >

• andy1 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışsın. 3.000 veya 4.000tl bütçe ayırıyorsun orta seviye plazma bile alamıyoruz.Adamlar teşhir ürüne 50vt50ye 3800tl istiyor inanılır gibi değil.Bu sene alabileceğimiz plazmada kalmadı. Panasonic gt ve vt 50 serisi yok. 60 serisinde ise gt serisi getirmiyor panasonic bunun yanında 65vt60dan aşağıda vt serisi getirmiyor.Olan ST serilerinide kazık fiyattan satmaya çalışıyor.Samsungda bunlara uydu 51f8500 yok, gelecekmi belli değil. 64f8500 8500tlden piyasada idi geçen gün arkadaş dedi 10.000tl olmuş fiyatı.Düşmüyor fiyatlar artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 23 Temmuz 2013; 12:45:25 >
  • Bir hata yapıyorsunuz !!!!

Panasonic Panasonic serilerini bol miktarda Türkiyeye getirdi, ve halen getirmeye devam ediyor, piyasada karaborsacı denilen bir takım karanlık İnsanlar cihazları topluyorlar, forumda bu pazarlamacılardan en az 3 kişi var!

Sene sonu göreceksiniz 2013 sonları bu pazarlamacılar (Stokçular) ST-GT-VT serilerini forumda satmaya başlayacaklar elbetteki el altından, bu heriflerin kazandığı paralar milyon liraların çok üzerinde üstelikte 1 kuruş vergi vermeden kazanıyorlar!

Panasonic Türkiye bilemiyorum eskiden telefon açtığınızda tek tek mağazaları söylerlerdi hangi mağazada kaç stok ürün yollandığı bilgisi verilirdi, şuan bu sistem sanıyorum yok artık sormak gerekir !

Bulgaristan örneği fazla önemli değil, butik fiyatlardır, Bulgaristanda İnsanlar aç geziyor panele para vermezler aç geziyor cümlem aşağılama değil bilincli İnsanlardır paralarını şişirlmiş cihazlara asla vermezler, Polonya eski rejim gibi Ülkelerde ise Panasonic panel satışı yok denecek kadar azdır !

Almanya ve Avrupada Türkiye üzerinden fiyat arattırdığınızda feci yanılırsınız, İnternette yazan fiyatlarla mağaza fiyatları çok farklıdır, İngiltere örneği verirsem Greay Marketing mağazadan 65 inc Plazmayı Türkiye parası 1700 Euroya alırsınız !

Türkiyede firmalar işin gerçeği net şekilde piyasaları kendileri belirliyorlar, Devlet karışmıyor bunu görüyorum, Avrupada ise hiç bir firma keyfi ne kampanya yapabilir nede stok yok deyip zamlı ürün satabilir, bunu deneyen 1 tane firma göremessiniz denemeyi bırakın cesaret dahi edemezler !

Türkiyeyi izliyorum, haftada bir kampanyamı olur? Demekki oluyor bunun adı saçmalıktır, firmaya sen fiyat belirle sat demektir, Avrupada kampanya olur firmalar belli ürünleri liste halinde yazarlar ve stokların üzerinde satış yapamazlar, Türkiyede son 50 ürün deniyor bakıyorum son 50 ürün 1 senedir bitmiyor !

Konu uzun Devlet firmalara yaptırım uygulamadıkça ucuz ürün almanız imkansızdır, Paralel İthalat yapan firmaları ortadan kaldırdı büyük firmalar, Devlette hiç bir destekte bulunmadı, sonuç parası olmayanın bir yerde zorla borçlandırılmaya teşvik ediliyor !

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Bir hata yapıyorsunuz !!!!

Panasonic Panasonic serilerini bol miktarda Türkiyeye getirdi, ve halen getirmeye devam ediyor, piyasada karaborsacı denilen bir takım karanlık İnsanlar cihazları topluyorlar, forumda bu pazarlamacılardan en az 3 kişi var!

Sene sonu göreceksiniz 2013 sonları bu pazarlamacılar (Stokçular) ST-GT-VT serilerini forumda satmaya başlayacaklar elbetteki el altından, bu heriflerin kazandığı paralar milyon liraların çok üzerinde üstelikte 1 kuruş vergi vermeden kazanıyorlar!

Panasonic Türkiye bilemiyorum eskiden telefon açtığınızda tek tek mağazaları söylerlerdi hangi mağazada kaç stok ürün yollandığı bilgisi verilirdi, şuan bu sistem sanıyorum yok artık sormak gerekir !

Bulgaristan örneği fazla önemli değil, butik fiyatlardır, Bulgaristanda İnsanlar aç geziyor panele para vermezler aç geziyor cümlem aşağılama değil bilincli İnsanlardır paralarını şişirlmiş cihazlara asla vermezler, Polonya eski rejim gibi Ülkelerde ise Panasonic panel satışı yok denecek kadar azdır !

Almanya ve Avrupada Türkiye üzerinden fiyat arattırdığınızda feci yanılırsınız, İnternette yazan fiyatlarla mağaza fiyatları çok farklıdır, İngiltere örneği verirsem Greay Marketing mağazadan 65 inc Plazmayı Türkiye parası 1700 Euroya alırsınız !

Türkiyede firmalar işin gerçeği net şekilde piyasaları kendileri belirliyorlar, Devlet karışmıyor bunu görüyorum, Avrupada ise hiç bir firma keyfi ne kampanya yapabilir nede stok yok deyip zamlı ürün satabilir, bunu deneyen 1 tane firma göremessiniz denemeyi bırakın cesaret dahi edemezler !

Türkiyeyi izliyorum, haftada bir kampanyamı olur? Demekki oluyor bunun adı saçmalıktır, firmaya sen fiyat belirle sat demektir, Avrupada kampanya olur firmalar belli ürünleri liste halinde yazarlar ve stokların üzerinde satış yapamazlar, Türkiyede son 50 ürün deniyor bakıyorum son 50 ürün 1 senedir bitmiyor !

Konu uzun Devlet firmalara yaptırım uygulamadıkça ucuz ürün almanız imkansızdır, Paralel İthalat yapan firmaları ortadan kaldırdı büyük firmalar, Devlette hiç bir destekte bulunmadı, sonuç parası olmayanın bir yerde zorla borçlandırılmaya teşvik ediliyor !

Bulgaristan örneğini mahsus verdim
    geçen yıl 50 serisi panasonicler Türkiye ile hemen hemen aynı seviyelerde satıldı.. bu yıl da böyle olması gerekir anlamında örnek verdim. Fiyatları sabittir 3/5 ayda %40a varan indirim yapmaz firmaları.. O yüzden oradaki fiyatlar ülkemize en yakın olanları daha dogrusu ileride panelin kaç paraya kadar fiyatının düşebileceğini önceden kestirebiliyorsun
    Örneğin 50vt50 Orada 2500 leva yani 3350 liraya tekabul eder.. ömür boyu beklesen vt50 Yi o fiyatın altına düşmez..
    yada 42gt50 nin 1600 leva yani 2150-2200 lira civarı fiyata satıldığı gibi (ereyon.com da 2200 lira)

insanların aç gezeni neo meo vs. vestelin yan sanayi ürettiği panelleri alırken aç gezmeyeni plazmadan başka panel seçmiyor neredeyse. Panasonic o ülkede yıllardır en çok satanların başında gelen bir marka, bizde ise elinin tersi ile geri itilen bir marka? buda ne kadar bilinçsiz tüketiciler olduğumuzu gösteriyor. (gerçi tüm markalar gibi pana da kaliteden ödün vermeye başladı o ayrı konu)
    her neyse Türkiyede serbest piyasa tam serbest olmuş önce bindirip sonra indirim yapiyorlar büyük bir boşluk olduğu çok net belli. Sn. Başbakanda çıkıp yahu almayın kredi kartı diyebiliyor anca. Onu diyeceğine iki katina tv sattırma teknomarkettede vatandaş kredi kartına muhtaç kalması değilmi? neyse konuyu dağıtmayalım
    Sonuc olarak Türkiyede piyasa kafasına göre böyle gelmiş böyle gidiyor begenmeyen almıyor parası olan düşünmüyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

Sonuc olarak Türkiyede piyasa kafasına göre böyle gelmiş böyle gidiyor begenmeyen almıyor parası olan düşünmüyor :)

Firma ismi vermiyorum, okuyan herkes tahmin edecektir, Distribütörüde dahil, forumda bu firmayı destekleyen komisyoncularda dahil, açık olarak yazıyorum !

Firma halen 2012 başında çıkan serileri Türkiyede aklın alamayacağı fiyatlarla satıyor, fiyatıda yazıyorum Avrupada 400 Euro mağazlara gidin arayın, alacağınız cevap üretimden kalktı bulmassınız, bulacağınız yeler sadece Grey Market mağazalardır, Türkiyedeki firma ise 400 Euroluk seriyi 1000 Euroya satıyor !!!

1000 Euro ve firma en sık yaptığı piyasalarda fiyat belirlemeyi o kadar rahat yapıyorki akıl almıyor, bakıyorsunuz ürün stoklarda yok, her kes öğrendi Devletin Mali Polisi halen bu firmayı ve distribütörü öğrenemedi yada günah almıyım takipe alınmışta olabilir, yakında gazetelerde okuyabilirsiniz !

Stok yok diyen firma bakıyorsunuz, ürün stoklarda 3 ayda bir 200 lira zamla, Avrupada bunu yapacak firma net yazıyorum kendi sonunu hazırlar, Devlet anında btirir bu firmları hemde her kuruşun bedelini 10 misli geri alarak !

Firmaların ismi hiç önemli değil, çok sıkı piyasları takip ederim, firmları izlerim Türkiyede yaşamsamda fiyatları tek tek listelerim tabiki enteresan olanları !

Forumda inanılmaz İnsanlar var, milyonlarca liralık cihaz satıp 1 kuruş vergi vermeyenleri biliyorsunuz, iş bununla bitmiyor iyi okuyun !

Distribütör mağazaya diyorki ben sana ürün yolluyorum normalde satması gerekir uyanık ya ürünü satsa vergi ödeyecek, konsinye ürün olunca bir kuruş vergi ne distribütörden nede satıcının cebinden çıkmayacak, mağaza bedava ürünü alıyor, havadan en kötü 300 lira karla satıyor, faturayı Distribütör kesiyor !

Hesaplayın bakalım, ortaya ne çıkıyor ?

• Ey benim yurdum insanı
    bizim milletimiz alşımış hemen bazen birileri konu acıyor gülüyorum ama normal yani
    500 liraya acil alınacak tv diye
    garibim ne yapsın adamın cebinde 500 lirası var gidip nasıl adama vt50 yi hx850 yi önerelim
    biriside ordan git vestel al
    arçeliğe 32 ay taksit yapıolar diyo
    gdiyo alıyo aradan 5 6 ay geciyo şöyle oldu böyle oldu diye yazıyo duruyo kimsede dogru düzgün cvp yazamıo neden cünkü cvp yazacak kişinin karsısındakine soruya voltajı ölçtürdünmü işte ölü pixel varmı led mi lcd mi diye soruyo
    usta servis geldi prize taktı gitti diyo
    yapacak bisey yok
  • Panasonic 50" TC-P50ST60 ........ 1000 usd
    http://shop.panasonic.com/shop/model/TC-P50ST60

Türkiyede 42" st60 yaklaşık 1500 usd (%25 indirimli fiyatı) indirimsiz fiyatı 2000usd
    http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42stw60e-tx-p42stw60e-42--107-cm-3dsmart--neoplazma--tv-2500hz-ffd/productdetails.aspx?I_ID=66477
    Karaborsacı ve Stokcu Firmalara Hizmet Eden Panasonic Türkiye'ye Hoşgeldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 16 Ağustos 2013; 19:50:03 >

• yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    bir çok marka tv öyle
    hatta sadece tv değil elektronik ürünlerin neredeyse hepsi ayni sistem :)
    pahalı yaşıyoruz!
  • Türkiye elektronik tüketime 1996'da cep telefonu çılgınlığı ile girdi 2000'lerde bilgisayar ve tablet 2009 sonrası da Tv'ler ile yeni bir furya açıldı. 2000 ler'den sonra ekonomik krizin sonlanması ve hükumet + bankalar işbirliği ile sözde cazip kredi kartı taksitlendirme imkanları (hazır para) çılgınlığı sayesinde cahil insanların domine edilmesi sağlandı ve on yıllar sürecek "kazları yolma" operasyonu başlamış oldu. Bu yüzden sayın andy'nin dediği o beklenen maliye denetimlerini ben yakın vadede pek beklemiyorum. En azından biraz daha vatandaşın bir gelecek 5-6 yıllık birikiminin daha yukarıda ki saydığım furyalar nedeni ile ipotek edilmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Panasonic 50" TC-P50ST60 ........ 1000 usd
    http://shop.panasonic.com/shop/model/TC-P50ST60

Türkiyede 42" st60 yaklaşık 1500 usd (%25 indirimli fiyatı) indirimsiz fiyatı 2000usd
    http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42stw60e-tx-p42stw60e-42--107-cm-3dsmart--neoplazma--tv-2500hz-ffd/productdetails.aspx?I_ID=66477
    Karaborsacı ve Stokcu Firmalara Hizmet Eden Panasonic Türkiye'ye Hoşgeldiniz

bu kadar ş.... olmaz.. hem avrupalılardan daha fakiriz hemde onlardan iki misli fiyata tv almak zorunda kalıyoruz..

• carloska kullanıcısına yanıt
    Avrupada bunu yapabilirlermi acaba?

Yada Deneyebilirlermi? denemeyi bırakın teşebbüs edebilirlermi ?

Akıllarından dahi geçiremezler Avrupada bu uyanık fiyatlara müdahale kurnazlığını çunki, AB bu konuda firmalara en ufak taviz vermez, markayı araştırın 600 MİLYON EURO cezayı yiyen firmanın, şimdi, kendini aklmak için neler yaptığını görürsünüz !

Avrupalı tüketici gerçekten çok zeki ve paraının değerini biliyor, ceza yiyen firma şuan Avrupada satışları en dibe vuran tek firma, Türkiyede ise inanılmaz sözde Gazeteler,Televizyonlar Türkiye aleyhine birşey olsa, tüm Dünyaya Türkiyeyi rezil etmekte ellerinden geleni yapıyorlar !

Neyse Fatih Altaylının cümlesi ile yanıt vereyim ''BEN FIRMALARI ELEŞTİREMEM, KÖTÜLEYEMEM, BİLİYORUM AMA YAZAMAM, ÇUNKİ REKLAMLA AYAKTA DURUYORUM '' herşeyin özeti budur !

Birde uyanıklar var forumda cirit atan, Avrupadaki fiyatlarla Türkiyede fark yokmuş, bu cahillerin beyinleri birşeyi almıyor, ürün gerçek değeri o Ülkenin Asgari ücretli ile belirlenir !

Avrupada normal bir öğrenci yarım gün çalışır ayda 400 Euro kazanır üstelikte vergisiz, Türkiyede ise Ailesi olan Adam full mesai yapar 400 Euro kazanmak için, vergilerini ödeyerek !

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.