Şimdi Ara

Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
4
Favori
30.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni nesil serilerde zaten ses problemi yok yani nerdeyse performansı ortalamanın üzerinde olan ses sistemleri ile pek farkları yok !

Uydu alıcı zaten mevcut fakat unutmayın harici bir hdbox kadar performasn vermeleri zordur hatta imkansız!

Media player desteği yanı şekilde çok zor Smart medya telif hakları resmi olarak 6 firmanın elinde, 2014 ortalarında Dünya kupası döneminde 4k ve 3D yayınlarla tanıtımını yaparlar, Google destekli bu özellik bir çok firmanında canını yakacaktır Türkiyede !

Media player kalitesi kesinlikle tartışılmaz ve inanın Avrupada belki panelden hiç haberi olmayanlar onlarda flash bellek üzerinden ıvır zıvır izlerler, kaliteli görüntü ve ses almak isteyense panelin kodek desteğini bakmazlar bile !
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

valla panelin mediasi zayif olduğunu bile bile aldım, ileride bir media player ile sıkıntıyı çözmeyi düşünüyordum
    hiç sorgulamadan samsungun 5+1 bluray sistemini satın aldım
    samsg. ot çöp ne varsa herşeyi açiyor diye biliyordum
    .avi .srt uyuşmazlığı ses sistemindede devam edince hayal kırıklığı yaşadım :)

Samsung veya Bluray playerların tamamı telif haklarına göre üretilirler, bu sebeble yaşadığınız sorun çık normal, orjinal diskler zaten bluray almışsanız tartışılmayacak kalitede sesi ve görütüyü sunacaktır, yani torrent üzerinden isterse 100gb Bluray rip orjinal ıvır zıvır densin palavradır, diskin verdiği kalitenin yanına yaklaşamaz!

Media plyer alın keyfinize bakın, hiç bir kodekle formatla lat yazı ile fps değeri ile uğraşmassınız, player üzerinden hepsini sorunsuz düzenler izlersiniz !

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

valla panelin mediasi zayif olduğunu bile bile aldım, ileride bir media player ile sıkıntıyı çözmeyi düşünüyordum
    hiç sorgulamadan samsungun 5+1 bluray sistemini satın aldım
    samsg. ot çöp ne varsa herşeyi açiyor diye biliyordum
    .avi .srt uyuşmazlığı ses sistemindede devam edince hayal kırıklığı yaşadım :)

Samsung veya Bluray playerların tamamı telif haklarına göre üretilirler, bu sebeble yaşadığınız sorun çık normal, orjinal diskler zaten bluray almışsanız tartışılmayacak kalitede sesi ve görütüyü sunacaktır, yani torrent üzerinden isterse 100gb Bluray rip orjinal ıvır zıvır densin palavradır, diskin verdiği kalitenin yanına yaklaşamaz!

Media plyer alın keyfinize bakın, hiç bir kodekle formatla lat yazı ile fps değeri ile uğraşmassınız, player üzerinden hepsini sorunsuz düzenler izlersiniz !

belki alakasız iki panel gibi görünebilir (plazma-led) ama sizce 40F8000 ile 42st60 ı kıyaslarsak hangisi daha doğru bir tercih olur veya artıları eksileri nelerdir???

tv sd-hd yayın (ağırlıklı Sd olacağı için upscalling başarılı olması lazım) ve film için (oyun, internet... filan işim yok)
    tabi en önemli kriter sorunsuzluk, yeniyken veya 1-2 yıl sonra çıkabilecek problemlerden uzak olmak istiyorum (tabi bu çook zor ama en az sorun çıkarma ihtimali açısından (ölü piksel, bulutlanma, ışık sızması, burn in buzzing....)

aslında f8000 samsungun üst modeli ama 40inc olunca acaba panel küçük olduğu için bu model diğer yüksek inçli F8000ler gibi iyimidir diye soru işareti oluşuyo,
    42st de panasonicin giriş seviye plazması ama sizin ve bir çok kişinin çok övdüğü bi tv

F8000 yaklaşık 2500tlye 42St de 2300tlye kadar bulunabiliyor (aslında benim bütçem 2000tl gibiydi ama 42St60 ile ilgili yazıları yorumları görünce rotayı ona kaydırmıştık, e şimdide F8000 2500 kadar düştü, eğer biraz daha ver şunu al derseniz çoook zor aslında 2500 tlde meçhul zaten) (bu arada biri 42 diğeri 40 inç tabiki)

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler
    http://www.akakce.com/televizyon-plazma/en-ucuz-panasonic-viera-tx-p42stw60-fiyati,1160356.html
    Ben 2000 TL olursa alacam Samsung F8000 serisi arasında gidip geliyorum ya da bu sene tv almam
    Siyah kalitesi çok iyi

650 - 700 usd ye satılan 42" plazmaya 3000 - 4000 tl verecek kadar enayi değilim üstelik plazmalar teknolojik bakımdan geridedir

1 - Enerji tüketimleri normal LED TV lere göre 3 katı
    2 - Beyaz kalitesi tüm LED TV lerden kötü
    3 - Tüm LED TV lerden daha gürültülü çalışır
    4 - Panasonic firmasının her yerde servisi yoktur
    5 - Plazmalar çok ısınır
    6 - Anakartın yanma ihtimali %50 bu da size 500 - 1000 tl ye patlıyor

plazmaların en az 10 tane eksiğini daha sayarım

Ben plazma almaya çalışıyorum ama panasonic firması satmamaya uğraşıyor çok da tın ...

kesinlikle doğru karar.

• karatepe kullanıcısına yanıt
    hala bu maddelere inanlar varmış :)
  • haraf kullanıcısına yanıt
    40f 8 in ederi 2 bin lira
    42stw ninde ederi 2000 lerde
    yılbaşı haftasını bekleyin olsa olsa en iyi en uygun indirimler ozaman olur
    olmazsa zaten kısa vadede elle tutulur indirimler beklemeyin
    paneller birisi ust birisi giriş seviye olması ragmen birbirlerinde görüntü kalitesi bakımından elle tutulur gözle görülür bir farkı olmadıgını düşünüyorum / smart bakımındanda yine öyle

40 inç olması belki ışık sızması olayını aza indirebilir, sd perf.da yine iyi olacaktır.
    bulutlanmada bir değişiklik olmaz - şansa bağlı

plazmanın 2 inç büyük olması ve yine plasma tenk. olmasından ve 3d kefyi 2 inçlik farkla daha iyi olacağından sanırım bana göre 40f ten 1 adım önde gibi duruyor..

bu arada 40f8 in 4 bin lira olduğu zamanlar aklıma geldide..
    1 karış panel için 4 bin lira kim verirki 60inç lg plasma 2500 liraya varken mantığa sigmıyor :)

bu arada lg demişken
    izlememe mesafesiz oda büyüklüğünüz eger müsaitse
    50ph670 lg plasma 1700 lira ve stw ye yakın perf. vermekte
    araştırabilirsiniz forumda 2-3 adet sayfası var
    tabi 2-2200 tlye 42stw de kaçmamalı özelikle oda 50inç i kaldıramıyorsa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

Sayın carloska,

teşekkürler hocam.. 42stw60 biraz uygun olsa kararsız kalırdım belki ama bu fiyata bundan daha iyisini bulamam sanırım.. MM deki arkadaş sordum -boyutları bi yana- 1500 e sıfır sony 42w655 mi 50ph670 mı diye 1 senedir git gel kanka olduk artık plazma doğal renk verdiği için plazmayı tavsiye etti bide başka bi çalışana plazma sordum 600hz gerçekmi yoksa yazılımlamı diye gerçek dedi zaten plazmalarda 600hz den başlar doğrumu gerçekten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 10 Aralık 2013; 21:22:13 >

• carloska kullanıcısına yanıt
    Sayın Carloska,

600 hz veya 3000hz alan taraması veya 120 hz veya 240 hz, yani üreticilerin kağıt üzerinde yazdıkları değerler ilk yazımı bulun o günde aynı şeyleri söylemişimdir !

Panel bana %50-60 hz üzerinden değer üretsin yeter, kesinlikle her türlü medyada düzgün resim sunacaktır, yüzlerce panel örneği sıralayabiliriz, 120 hrz alan taraması 1500 hrz LcdLed paneller dolu, sonuç ortada değilmi?

Yorumlara bakın, binlerce mesaj hareketli görüntülerde sorun var, 3:2 Puldown fps+24-48-96 hz desteğine düzenlemesine sahip panel sayın desem? Herkesin yanıtı bellidir ZT60 veya yeni nesil oled seriler !

Bu paneli aldınız diyelim sanıyormusnuz size yukarda verdiğim dğerleri sunup harika görüntü alacağınıza, cevabım vazla hayalcisiniz olurdu!

Tek başına bir panel hiç birşey yapamaz, yapmasıda imkansızdır, yapan diyende varsa buyursun her türlü detayları ile tartışalım !

Plazmaları son sene sanıyorum benden başkada tavsiye eden olmadı 2-3 sene öncesine kadar ve o zamanlarda bir hayli tepki almıştım, şimdi ise durum değişti !

Hem İnsanlar göz keyfi yapıyor hemde bütceleri zorlanmıyor !

Plazmalarda hz değeri pek birşey ifade etmez 50 hz satndart resim işleyen fakat pixsel yapıları gereği en avajtajı cihazlardır, örneklersem diyelim Sony W9 serisi aldınız veya WT60 olsun!

Karşısınada Türkiyede satılmıyor ama düz panel S60 koyalım, ST60 demiyorum yada F7-8 serisi yada LG 7-8 serisi koyalım, sonuç ne olur?

Büyük ihtimalle resim panel eşlemesinde Plazmların renk değerleride birleşince daha sakin görüntü hoşunuza gidecektir, tepkime hızlarında aynı şekilde Plazma panelim ürettiği resim daha detaylı ve sorunusz geçişler olacaktır !

Plazmalar gelen sinyali bir defa tarar ekrana yansıtır, LcdLed paneli ise bu işlemi 2 defa yapar, birde sorunlu sinyal taşıyıcınız varsa hd recevier gibi nerdeyse her kanalın görüntüsü farklı olacaktır!

Maç izliyorsunuz diyelim, Star tv ve Trt kanalı olsun, iddia ediyorum her iki kanaldaki hareketli görüntü sizi net şaşırtacaktır, şunu göreceksiniz bir anormallik vardır siz bunu tek kanal üzerinden izlediğiniz için tek hatalı panel görürsünüüz yanılırsınız!

Konu uzadıkça uzar:)

• haraf kullanıcısına yanıt
    Sayın Haraf,

Yılbaşı sonrası Samsung panellerde ve Lg panellerde ciddi düşler olacaktır, Panasonic yapması zor zaten panel girmediler, pekte önemi yok sonuçta Plazmalarda diğer üreticilerde fazlası ile sorunsuz panellere imza atıyorlar!

STW60 meth edenlerden biride benim, F800 ve F8500 serilerini sonradan yorumladığım içindir, sitemde bunu anlatmaya çalışıyorum, STW60 süper iyi dememiz çok zor tabiki rakipleri karşsında !

Hatta bir adım daha atabilirim, PH670 yani Lg serisi renk ve siyah değerlerinde bir alt seviyedir doğrudur ama detay resim işlemede fazlası ilede sorunsuz bir paneldir özellikle spor karşılaşmalarına merakınız var ise bütce olarakta fazlası ile ucuz bir seri !

F8000 ile STW60 karşılaşmasında net tercihim tartışmasız F8000 olur hem siyah hem renk değerlerinde fazlası ile keyifli bir panel + internet işlemcisi olarakda eklmememiz gerek !

F8000 diğer avantajı update desteğidir yani Samsung bu panelleri sattım bitti değil hersene yazılım desteği çıkaracaklarını belirttiler, Japonlarda bu olmayan birşeydir biraz komiktir ama Japonlar panel üretimi üzerinden 2-3 sene sonra yazılım çıkardıkları görülmüştür, şikayetler artık birikince ilk yapmaları gerekeni sona bırakıyorlar!

En azından Panasonic bu konuda hakkını yemeyelim en sorunuz Plazma üreticilerinin tartışmasız lideridir !

Benim size sorum olacak, 40-42 inc diyorsunuz yer yani odanızda izleme mesafeniz 3 metre ve üzeriyse 50 altında Plazma tercihi yapmayın, LcdLed olsa mutlaka yapılması gereken bir önceliktir plazmalarda ise 50 inc 2 metreden keyifle yorulmadan izlersiniz !

Kaldıkı 1000 Euro yakın bir para verip 40-42 inc almak şahsen iyi bir karar değil en azından bu kendi fikrim!

• quote:

Sayın Carloska,

teşekkürler hocam bilgilendirme için... son bi soru rodaj süresi için oyun modu önermiştiniz görüntü ayarı nasıl olmalı (parlaklık kontrast keskinlik vs...)
  • önerdiğiniz bir media player var mı sestir film formatıdır uğraştırmayacak çünkü o görüntü formatı al yazı falan ben yapamam
  • carloska kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil panellerde rodaj süresi gerekli değil, bu cümlemi herkes farklı anlayabilir, özellikle paneli bağlayacğınız prizden topraklamasın emin olun, bir elektrikci çağırıp 3 dakikada dairenizin voltajı aralığını görebilirsiniz, sorunlu bir volatjada var bir regulatör ile sorunsuz panel + panele bağlayacğınız tüm harici cihazlarınızında sorunsuz çalışmasına faydası olacaktır!

Teledünya kullanıcıları ise mutlaka ama mutlaka hdbox ve daire gişilerinizdeki dış baloyu ölçtürün son zamanlarda fazla şikayet geldi bu konuda!
  • Ben bir tane STW60 50" aldım fakat Pazar günü geldiler taktılar denedim gerçekten müthiş bir televizyon fakat ben sinema sevdiğim kadar çok fazla da oyun oynuyorum. Input lag değerleri gerçekten çok yüksek bu monitörün. Ürünü yeni aldığım için geri iade edip bu fiyatlarda input lag'ı düşük olan başka bir plazma alsam mı? Birkaç dövüş oyunu oynadım başta Game Mode'u açmadan normal gibiydi sonra Game Mode'u açtım ve sümüklü böcek hızında oynadığımı farkettim. Ki bildiğim kadarıyla bu televizyonun input lag'ı game mode açıkken bile 73 ms civarlarında.

Peki input lag düşük 50" civarı ve aynı fiyat civarı ürünleri Türkiye'de bulabilir miyim?
  • Sakın rodaj süresi gerekli değil diyen cahilleri dinleme, eğer yabancı dilin varsa özellikle yabancı sitelerden gerekli rodaj bilgilerini edin, yoksa izlediğin her maçtan sonra skor tabelası günlerce kalır orada.
  • rodajın espirisi
    olabildiğince kısa zamanda düşük renk ve kontr. modunda paneli 200 saate getirmek
    200 saate ne kadar erken gelirse panelin performansı 200 saat ve sonrasi okadar verimli olur..
    tabi ilk 200 saate getirilirken sabit görüntülerden kaçınmak şart..
  • Nashquil kullanıcısına yanıt
    Nashquil @

Şu süper bilgini paylaşsana, rodaj süresi birde Avrupa örneği vermişsin, sen paneli kullanmayı bilmezseni 5 liralık hd kablo ile, usb üzerinden hdd ile, 5 senelik priz ile kullanırsan bırak rodajı ZT60 alsan buraya gelir şikayet edersin !

Panel ne yapacak, üretici ne yapacak, Çin malı hd recevier alıyorsunuz ama aldığınız cihazın ve dışardan gelenin kablonun hangi güçte akım taşıdığınız aklınıza bile gelmez!

Avrupada 16 yaşında ergen bir fişe 5 cihazı takar, forumlara yazar zırvalar ağlar, logo izi oluşuyor oluşmazssa mucize olur !

Senin kafandakilere göre Vatandaş gidip 3000-5000 liralık panel alacak, oysaki 2000 liralık plazmayı alır 300 liralık bir harici akım cihazlarıyla ne rodajı sıkıntısı yaşar nede logo izi !

Logo izleride kalıcı değildir, rodaj ile tv izlemek saçmalıktır 3000 lira verip 3 ay paneli kısıtlamak veya bilmeden ezbere ordan burdan Google İngilizcesi ile fikir verince olanda Vatadaşin parasina oluyor !

Belki 100 defa yazım, doğru sinyal taşıyıcılara sahipseniz, paneller kolay kolay hiç bir şekilde etkilenmez !

• andy1 kullanıcısına yanıt
    Hala HDMI kablolar arasında fark olduğunu iddia edecek kadar bilgisiz birisin. O kadar kaynaktan, otoriteden örnek verdim, sonunda banlandın, foruma girmeye aylarca yüzün olmadı, şimdi tekrar hala gelip aynı şeyi cahilce iddia ediyorsun.

HDMI kablolar arasında fiyat bazlı fark yoktur, bütün 1.4 HDMI kablolar, 5 liralığı da 5000 liralığı da, 5 metreden daha kısaysa aynı görüntüyü aynı kalitede iletir, HDMI teknolojisinin temeli zaten budur.

USB üzerinden HDD kullanmak panele nasıl zarar verir anlatsana allahaşkına? Bu paneli üreten adam bilmiyor bunun zarar vereceğini, o özelliği ekliyor, o iş için ekstra işlemci koyuyor televizyona, ama sen zarar verir diyorsun

Burada receiverla alakalı kim birşey söyledi? İstersen modül alıp direk televizyona bağla, burn-in ile ne alakası var? Veya oyun konsolu bağla, aç 6 saat maç yap, bak bakalım orda oluşan burn-in'e daha sonra. Burn-in voltajla alakalı değildir. Voltaj regülasyonu statiği engeller, daha rafine görüntü vermesini sağlar, burn-in plazmanın yapısıyla alakalıdır, çalışma prensibiyle alakalıdır.

3 ay falan sürmez rodaj süresi, bilip bilmeden sallayıp durmaktan vazgeç artık. 1 hafta gibi kısa sürede rodajı tamamlayabilirsin. Ama eğer rodajı yapmazsan, direk kutudan çıktığı gibi abanırsan tv'ye, o panelde burn-in oluşur.

İnsanlara yanlış bilgi verme, google ingilizcesi falan mantıksızca konuşma. Senin türkçenden daha iyi ingilizce biliyorum ben sen rahat ol. Rodaj olmadan plazma kullanırsa o televizyonda burn-in olur, asıl o zaman insanların parası boşa gider, hiç mi neden sonuç ilişkisi kuramıyorsun.

Sinyalle alakalı birşey değildir burn-in, kendin bilmiyorsun zaten bari insanları yanlış yönlendirip panellerine zarar verme artık.

• Nashquil kullanıcısına yanıt
    Tüm Dünya Üreticiler geri zekalı, salak, AR-GE muhendislerinin tamamı geri zekalı bu sebeble başta Sony ve Panasonic hdmi 2.0 versiyo kablolara geçtiler ?

Bir sen süper akıllısın, ya Arkadaş kendini bari komediye çevirme sus cidden komik Adamsın :)

Sana şunu söylüyorum, Türkiyede bana bir Uzman bul buna Albanide dahil, örnek verdim ki İhtiyar benden nefret eder yani senin saçmalığına haklı deme olasışığınız bilemem!

Albaniye sor, desin ki HDMI kablolar önemsizdir, ben burdan senden Özür dileyeceğim, tersi olursa sen herkesten Adamsan özür dilersin !

Cahilliğinide kendin ispatlıyorsun, 5 Liralık kablo ile 5 Bin liralık paneli 3 liralık prizle izlersen, senin gibilerde çıkar Logo izi diye zırvalar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 16 Aralık 2013; 1:09:44 >
  • andy1 kullanıcısına yanıt
    Yemin ediyorum senden daha cahil olup senin kadar biliyormuş gibi davranan kimseyle karşılaşmadım ben. HDMI 2.0 ne biliyor musun sen? HDMI 2.0 standartı, kablo ile alakalı bir gelişme değil, panellere gelen hardware gelişmesi. 1.4 kablolar 4k 24fps görüntü verebiliyor zaten. Bak bu HDMI.org'un aylar önce yayınladığı bildiriden: "Version 2.0 of the HDMI Specification does not define new cables or new connectors. Current High Speed cables (category 2 cables) are capable of carrying the increased bandwidth."

Daha önce de tartıştık, elli tane karşılaştırma, test, vb. koydum sana HDMI kablolarda önemli olan tek şey High Speed olup olmamasıdır diye, High Speed olduktan sonra 5 liralık kabloda 5.000 liralık kabloda aynı kalitede iletir görüntüyü diye. Verecek cevabın olmadı o zaman, şimdi de olmayacak biliyorum. Forumdan uzman bulmama gerek yok, dünya çapında 50 tane uzman buldum ama sen özür dilemenin, yanıldığını söylemenin erdemini bilen birisi değilsin ki. Albani nickli kişiden "ihtiyar" diye bahsetmen bile buna örnek. Al tekrar sadece bir tanesini yine koyayım buraya

http://news.cnet.com/8301-17938_105-20056502-1/why-all-hdmi-cables-are-the-same/

Ve gelelim logo izine. Logo izi tamamiyle plazma teknolojisiyle alakalıdır. İstediğin kadar regülatör kullan, HDMI kullanma direk dahili modülden kart ile uydu yayını al, eğer rodajını düzgün yapmazsan, kutudan çıktığı gibi futbol maçı izleyeyim dersen, o maç skorunu 2-3 gün daha görürsün ekranda.

Duvara monte üçlü priz, üzerinde yine üçlü uzatma kablosu, 5 liralık HDMI kablo ile yatak odasına koyduğum LG 50PH670S panel, 1 haftalık rodaj sonrasında şimdi 7-8 saat aynı kanalı izlemene rağmen burn-in oluşturmuyor. Burn-in'i engelleyen regülatörlü priz, pahalı HDMI kablo değildir, rodajdır. Regülatörlü priz daha rafine bir görüntü almanı ve voltaj dalgalanmalarında elektronik aksamın hasar görmesini engeller, sana kalsa değil burn-in'e, kelliğe bile çare olacak. Salon kurulumumda konsollarımı ve ses sistemimi de bağladığım için UPS ve regülatörlü priz var, yeri geliyor 24 saat oyun oynanıyor buna rağmen rodaja bile güvenip plazma almıyorum ne olur ne olmaz diye, çünkü teknolojini temelinde olan bir zaaf bu.

Bana pahalı HDMI kabloların, regülatörlü prizlerin, burn-in'i engellediğini gösteren testler koy görelim. Kaynağın, testin yoksa bilen insanlarla sadece cahil cesaretiyle tartışmalara girme! Ezberden konuşma, insanların panellerine zarar verecek şeyler söyleyip durma! Kendini uzman ilan edip insanları yalan yanlış yönlendirmekten vazgeç artık! Teknolojiden sıfır anlayan adam kafasıyla pahalı olan daha iyidir diye düşünüp insanlara sadece pahalı diye daha iyisini olduğunu düşündüğün şeyleri tavsiye edip insanları zarara uğratma!

• kendi sistemimden örnek vereyim

buat -> priz 1 oradan ek yapılarak -> priz 2 ye -> 6 lı priz (akım korumalı 54,99 tlye alınan)->> tv-receiver-bluray-modem-notebook-ara ara elk.sürüpgesi 5-10dk lığına takılı + telefonların şarjları..

receiver-panel arası sckart (3tl lik sarı uçlu)
    receiver 2006 yada 2007 amstrad sd
    panel-notebook-9,9 lık phillips hdmı (1 ay önce alındı)
    panel-bluray - 6 liralık 3 sene once alınan hdmı sarı uçlu
    daire 20+ yıllık topraklama yok
    türk usulu nötr e entegre topraklamalı

2,5 senedir plasma yı kullanıyorum panelı uzun saatler izlemeden sonra akşam kapatıldıgında 5-10 dk.lığına karanlıkta son izlenen kanalın logosu kalıyor
    sabah birşey yok
    ...
    şahsii fikrim
    bu sistemde iki adet plasma panel kullanan birisi olarak
    her ikisindede hiç bir şekilde logo izi buzzing vs. yaşamadığım için
    ucuz yollu hdmi kabloların ve muhtemelen dengesiz voltajın logo izine sebep olduğunu düşünmüyorum..
    eğer böyle birşey olsaydı ilk ben yaşardım..
    @andy1
    @Nashquil

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.