Şimdi Ara

Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
312
Cevap
4
Favori
30.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünü bekleyenler müjde fiyat düştü : 2115 TL 9 taksitli kargo dahil fiyatı nakit veya tek çekim 2050 TL

http://www.netteenucuz.com/panasonic-tx-p42stw60-42---106-ekran-3d-smart-plazma-televizyon

Diğer Panasonic tvlerin tamamını burdan inceleyebilirsinizhttp://www.netteenucuz.com/catinfo.asp?mrk=64&cid=23&typ=&brw=&src=&stock=&kactane=21

• quote:

Orijinalden alıntı: netteenucuz

Bu ürünü bekleyenler müjde fiyat düştü : 2115 TL 9 taksitli kargo dahil fiyatı nakit veya tek çekim 2050 TL

http://www.netteenucuz.com/panasonic-tx-p42stw60-42---106-ekran-3d-smart-plazma-televizyon

Diğer Panasonic tvlerin tamamını burdan inceleyebilirsinizhttp://www.netteenucuz.com/catinfo.asp?mrk=64&cid=23&typ=&brw=&src=&stock=&kactane=21

Millet garantisi ve servisi olmayan ürünü niye alsın ... gibi indirdiler fiyatı alacak olan kişi firmayı iyi araştırsın o firma sağlam değil bence

• 50 stw60,ın 3000,e inmesini bekliyorum ama panasonic,in türkiyeden çekilme olayı servis vs..düşündürüyor

• yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    karıştırmışım kardeş...
  • Geçen hafta sonu Cevahir Teknosadan 2199 TL ye aldım. Çok şükür süper bir cihaz.
  • Merhabalar,yeni bir konu açmak istemedim buraya yazdım..
    Bugun teknosada Panasonic 46st30e modelini gördüm.Acaba sizce nasıl bir tv dir almaya değer mi acaba 1449 TL fiyatı vardı almayı düşünüyorum da.Aslında aklımda lg 50ph670s vardı ama bu panasonici görünce çok hoşuma gitti açıkçası.Sizler ne dersiniz??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cıhaz bu haftasonu ındırımde 2000 tl ye kadar düşmüş ..LG 660s almayı düşünürken sabah sabah yine kafam karıştı... Kullanan arkadaşlar konuya yorum bırakırsa sevinirim .
  • cro@oan kullanıcısına yanıt
    hangi mağazada bu fiyatı aldınız?

aslında ledler ile plazma arasındaki farkı biliyorsanız, her iki panelide izlediyseniz, kararı sizin vermeniz daha kolay...

belki incelemişsinizdir ama burada bi konu LG ile ilgilihttp://forum.donanimhaber.com/m_75282516/tm.htm

panasonic ile ilgili ise bir süre yabancı sitede inceleme konusu var; giriş/orta seviye için en iyi tvlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: haraf

hangi mağazada bu fiyatı aldınız?

aslında ledler ile plazma arasındaki farkı biliyorsanız, her iki panelide izlediyseniz, kararı sizin vermeniz daha kolay...

belki incelemişsinizdir ama burada bi konu LG ile ilgilihttp://forum.donanimhaber.com/m_75282516/tm.htm

panasonic ile ilgili ise bir süre yabancı sitede inceleme konusu var; giriş/orta seviye için en iyi tvlerden

Pardon ya benım led modeli dostum ...

PANASONIC TX-L42ETW60E 42' 107 CM 3D FULL HD LED TV 600HZ

Harf değişikliği fark etmedim..Benimde kafam karıştı plazma değildi ben mi yanlış baktım diye ..

• Ya arkadaşlar model model içinde kayboldum yine:) Teknosada L42ETW60 modeli teşhir ürünü olarak 1999 a düşmüş. Hiç aklımda panasonic yoktu lg 42la690s veya Samsung F6340 düşünüyordum. Şimdi de burada panasonic Plazma modelini gördüm iyice kafam karıştı. Hangisine yonelmeliyim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouz77 kullanıcısına yanıt
    42etw60 bir kaç hafta önce medimarktta zaten kapalı kutu o fiyata satılıyordu

bu forumda bir yıla yakın tv araştırması yapıp, karar verdiği tvnin fiyatını düşmesi bekleyen, ama bu arada yeni seriler çıktığı için yeni modellere yönelen ve böylece bir yıl daha hangi tvyi alsam diyen bir sürü insan var , o yüzden yalnız değilsiniz.
  • Teşekkür ederim baktıkça kafam daha da karışıyor ya :) en iyisi biraz daha takip etmekte fayda var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

Teşekkür ederim baktıkça kafam daha da karışıyor ya :) en iyisi biraz daha takip etmekte fayda var :)

Bende çok araştırma yapmıştım. Aldım rahatladım. Panasonic işi biliyor. Ayrıca ön paneli çok sağlam.

• Çok teşekkür ederim hocam en sonunda 2ye kadar indirgedim şimdi 2si arasında hangisini uygun fiyata bulursam onu alacağım:) Biri Panasonic diğeri Samsung 40F6640-6650 ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastsamurai

Bende çok araştırma yapmıştım. Aldım rahatladım. Panasonic işi biliyor. Ayrıca ön paneli çok sağlam.

hayırlı olsun güle güle kullanın,

genel izlenimleriniz nedir? memnunmusunuz?
    genel performansı ile ilgili bişeyler yazarmısınız?

SD&HD yayınlardaki resim performansı (gece-gündüz) (ışık yansıma durumu)
    sinema/film izlerken resim performansı
    logo izi
    buzzing vb...

şimdiden teşekkürler
  • Slm
    Arkadaşlar Panasonic TX-P42STW60 almayı düşünüyorum, Tv yi Play Station harici diğer kullanımlar için almak istiyorum (maç, internetten harici diskten film ve sd yayın...) sizlere soracağım sorulara gelecek olursak;
    1) dts gibi bir sorun bu makina da var mıdır ?
    2) Flash desteği var mıdır?
    3) Her yer de tek gözlük ile satılmakta olup aldıktan sonra gözlük temin edebilme şansım varmıdır?

Şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: haraf

quote:

Orijinalden alıntı: thelastsamurai

hayırlı olsun güle güle kullanın,

genel izlenimleriniz nedir? memnunmusunuz?
    genel performansı ile ilgili bişeyler yazarmısınız?

SD&HD yayınlardaki resim performansı (gece-gündüz) (ışık yansıma durumu)
    sinema/film izlerken resim performansı
    logo izi
    buzzing vb...

şimdiden teşekkürler

Teşekkür ederim üstat.

Genel olarak çok memnunum. Beklediğimden daha sağlam ve kaliteli çıktı. Kurmaya gelen ekibinde görüşleri aynı.

Ben HD yayında kullanıyorum. Özellikle Galatasaray - Chelsea maçının oynanacağı gün kuruldu. Birçok modda maçı izledik. Normal mod iyi. Güzel ve gerçek görüntü veriyor. Canlı mod ise daha parlak ve resmen stadda havası veriyor. Ses olayı çok iyi.

Evde wifi internet var. 1 kere bağladım anında güncelleme yaptı. İnternetiniz varsa +1 puan daha kazanıyor.

Kanal geçişlerinde logo izi olayı yok.

Normal programı 2D den 3D ye alabiliyorsun ve farkı anlayabiliyorsun.

Altyazı büyüklük ve kaydırma olayı yapabiliyorsun.

Canımı sıkanlar ise şunlar...

Gelen gözlük kaliteli değil. Yine de 2D - 3D farkını anlayabiliyorsunuz.
    Harddiski direk TV ye bağladığınızda birçok formatı tanıyor. Yanlız şöyle saçma bir olay var. Klasörün içinde dosya varsa klasör tek kelime ile oluşacak. Boşluk olmaması lazım. Yoksa görmüyor.
    Bazı filmlerin aynı isimle altyazıları olsa dahi bazısını görüyor, bazısını görmüyor. Uzantısı aynı olsa dahi.

Bunlar aşılabilecek konular. Hızı çok iyi.

İzlediğim hareketli sahnelerde takılma olmadı (Ip-man 1 - 1080P - 18 GB)

Genel anlamda çok memnunum. D-Smart ile beraber izliyorum. İnanın egonuzu tatmin ediyorsunuz. Fazlasıyla keyif alıyorsunuz.

• Tam fiyatlar düştü diye sevinirken pana tr den çekilme kararı aldı.peki bugün aldığımız plazmada 1 yıl sonra sorun çıkarsa ne olacak?servis yedek parça hizmeti ne kadar daha devam edecek acaba?bu durum ikilemde bırakıyor insanı.tv almak birazda şans işi.yine kararsız kaldım,sony w905 alsam diyorum ama o da çok pahalı.50stw60,40w905 ten daha ucuz.ama w905 te gözü kapalı alınabilecek bir tv.para olsada alsak
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.