Şimdi Ara

Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
4
Favori
30.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağustosta düğünüm var, iki tv alacağım. oturma odası için günlük sürekli kullanacağım, 42 led, salon için arasıra kullnacağım maç film felan 50 ve üstü plazma düşünüyordum aslında. İki tv yide plazma alsammı, fiyatı iyiymiş gerçekten. şimdi almak mantıklı mı? beklemelimiyim? Fikirleriniz önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

Ağustosta düğünüm var, iki tv alacağım. oturma odası için günlük sürekli kullanacağım, 42 led, salon için arasıra kullnacağım maç film felan 50 ve üstü plazma düşünüyordum aslında. İki tv yide plazma alsammı, fiyatı iyiymiş gerçekten. şimdi almak mantıklı mı? beklemelimiyim? Fikirleriniz önemli.

Aynen bende senin durumuna yakınim,tvyi şimdi alip seneye kullanmayi dusunuyorum.pan musteri hizmetlerini aradim türkiyeden cekildikleri icin servis olayı nevolacak diye,panasonicin tamamen kalkacagini ve servis icin ozel bir firmayla anlastiklarini soyledi.Acaba garanti fatura kesimindemi basliyor yoksa kurulum yapilincami? Bu tvyi şimdi alsammi yoksa bekleyip başka modelmi alsam ? Sizlerin gorüşü nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50stw60 almayı düşünüyorum nedersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteman34

50stw60 almayı düşünüyorum nedersiniz?

http://m.cnet.com/reviews/panasonic-tc-p55st60/35567256

"I've written TV reviews for more than 10 years, but I'm pretty sure this one is the most important. I'll cut to the chase: if you value picture quality, don't have money to burn, and don't game seriously enough to worry about input lag, you should buy the Panasonic TC-PST60."

• nereden alabilirim?
  • Hepsi burada'dan bende aldım. Bu ikinci Panasonic plazma tvim, kullandığımda hiç bir sorun yok görüntü çok iyi bu ikinci olacak.
  • fiyat 1799 tl idi tam sepete attım 1849 anlayamadım üç gün önce beklemedeyim yorumlara baktıkça alasım var TX-P42STW60
  • 1.849 'dan aldım bende 1 haftadır takip ediyorum 50 lira ucuzken almadım stok bitecek diye aldım ama stok sayısı gene artmış , 50 lira için strese girmeye değmez ben aldım gitti.
  • yarın 150 tl hediye çekim devreye girecek ozman almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osgemrah

42stw60 almayı planlıyorum bir yorum rica etsem acaba hdd den mkv oynatabılıyormu turkce altyazı destegı varmı.
    bu tv yi önerirmisin....

@SKIPPER84 Nicki arkadaşla aynı duyguları paylaşıyor ve onun anlattığı örnekleri (led plazma) bizzat kendimde bir çok kez yaşamış bulunmaktayim..
    aynı şekilde komşunun 4 bin lira küsüre aldığı x marka 2013 led model tv basıt bir karşılaştırma ile futbol yayınlarında 2011 model plazmamın yanına yaklaşamıyor bile
    özellikle SD yayınlardaki futbol / bask. yayınlarında belirgin bir şekilde fark var..
    mkv alt yazı olayini bir kenara bırakın (gerçi ikisinde destekliyor) olaya görüntü kalitesi bakımından bakın..
    mkv ler alt yazılar 100 - 150 liralık bir media player ile çözülür ama hızlı sahnelerdeki veya futbol maçı esnasındaki kare kare oluşumlar, çamurlanmalar çözülemez..

• quote:

Orijinalden alıntı: castinyo

quote:

Ağustosta düğünüm var, iki tv alacağım. oturma odası için günlük sürekli kullanacağım, 42 led, salon için arasıra kullnacağım maç film felan 50 ve üstü plazma düşünüyordum aslında. İki tv yide plazma alsammı, fiyatı iyiymiş gerçekten. şimdi almak mantıklı mı? beklemelimiyim? Fikirleriniz önemli.

Aynen bende senin durumuna yakınim,tvyi şimdi alip seneye kullanmayi dusunuyorum.pan musteri hizmetlerini aradim türkiyeden cekildikleri icin servis olayı nevolacak diye,panasonicin tamamen kalkacagini ve servis icin ozel bir firmayla anlastiklarini soyledi.Acaba garanti fatura kesimindemi basliyor yoksa kurulum yapilincami? Bu tvyi şimdi alsammi yoksa bekleyip başka modelmi alsam ? Sizlerin gorüşü nedir

garanti kurulumdan sonra başlar,
    çeyzime aldığım pana plazmayı 4 ay sonra kurdurdum garanti o gün başladı

bu yaz ortasına dogru plazmalar özellikle st6 lar stoklarda sıfırı zor bulunur
    suan fiyatlar kaçmaz vaziyette daha da ucuza olurmu süpheli (doviz kurları ipin ucunda gezmekte)
    3-5 kurus daha ucuz olur riskini almayin ve bir an once panelleri simdiden satın alıp bir kenara koyun derim!

• quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

Öncelikle şunu belirteyim...Yaklaışık 3 yıldır 50g20 kullanıyorum...2 yıl önce abime 42st30 geçen yıl amcama 50st50 aldım.Şimdide babama 42stw60 aldım...

Memnun olmasam ve önermesem bu kadar tv alırmıydım sence...

Sana şöyle bir anekdot aktarayım...2 yıl kadar önce derbi maç izlemek için mahalledeki bi abimiz bize geldi ve maçı ağzı açık izleyip görüntüye hayran kalmasına rağmen plazma deyince

burun kıvırdı ve gitti...Birkaç ay sonra kendisi mağaza satıcısının gazıyla LG LED almış...

Bir kaç ay önce bi akşam ben ona maç izlemeye gittim..Ne kadar uğraştıysam da sahanın yeşilini tutturamadım...Hele ki hızlı kamera geçişlerinde hem top hem zeminin bulanması ise cabası...

Her ne kadar led için hareketli görüntülerde iyileştirmeler olduğundan bahsedilse de mağazadaki yavaş akan görüntülere değil evdeki izlenene bakmak lazım...

ledlerin iyiside var
    ama 1500-2000-2500 liraliklar değil :)

• Merhaba arkadaşlar.
    Birkaç aydır sony w805 w905 arasında gidip gelirken bugün ani bir kararla bu tv yi görmeden hepsiburadadan aldım.İnşallah pişman olmam.
    Abime geçenlerde w905 aldık,ondaki sd yayın kaliteside beni kesmedi.Bu yüzden çok fazla para vermenin anlamı olmayacağını düşündüm.
    Tv yi loş ortamda sd yayın ve film seyredeceğim için tercih ettim.Oyunda oynanmayacak,o yüzden lag değeride önemli değildi.
    Gelsinde iyimi yaptık kötümü yaptık görelim bakalım.
  • hayırlı olsun güle güle kullanınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazmartı

Merhaba arkadaşlar.
    Birkaç aydır sony w805 w905 arasında gidip gelirken bugün ani bir kararla bu tv yi görmeden hepsiburadadan aldım.İnşallah pişman olmam.
    Abime geçenlerde w905 aldık,ondaki sd yayın kaliteside beni kesmedi.Bu yüzden çok fazla para vermenin anlamı olmayacağını düşündüm.
    Tv yi loş ortamda sd yayın ve film seyredeceğim için tercih ettim.Oyunda oynanmayacak,o yüzden lag değeride önemli değildi.

RODAJ OLAYINI atlattıktan sonra tam kapasite ile görüntü sunar
    ilk zamanlarda size mat bir görüntü verebilir, parlaklıga renk ayarlarına yüklenmenize neden ola bilir (ki bunu kesinlikle yapmayın)

1/2 ay kısık renk tonlarında paneli izlemenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazmartı

Merhaba arkadaşlar.

RODAJ OLAYINI atlattıktan sonra tam kapasite ile görüntü sunar
    ilk zamanlarda size mat bir görüntü verebilir, parlaklıga renk ayarlarına yüklenmenize neden ola bilir (ki bunu kesinlikle yapmayın)

1/2 ay kısık renk tonlarında paneli izlemenizi tavsiye ederim

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
    Diyorsunuzki tv yi ilkbaşta fazla zorlamayın.İstediğim görüntüyü alabileceksem hiç sıkıntı değil.
    Saygılar

• Beyazmartı B kullanıcısına yanıt
    aynen..
    plasmalada pixeller iyice açılması gerekiyor
    sıfır araba motoru gibi düşününün
    + burn in olayı söz konusu olduğundan
    ilk 200-250 saat ekrana uzun süreli sabit görüntüler vermemeli (örn: kanal logolarının izleri kalabilir) ve normal ayarların üstünde fazla parl. kontr.a v.s yüklenmemeli..

not: ilk 250 saatı ne kadar çabuk geçerseniz panel okadar verilmi olur
    paneli hiç kapatmadan farklı renklerden olusan slayt gösterileri ile gece/gündüz çalıştıranlar bile var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 14 Mart 2014; 17:07:11 >
  • quote:

quote:

quote:

suan fiyatlar kaçmaz vaziyette daha da ucuza olurmu süpheli (doviz kurları ipin ucunda gezmekte)
    3-5 kurus daha ucuz olur riskini almayin ve bir an once panelleri simdiden satın alıp bir kenara koyun derim!

Bana musteri hizmetleri garantinin fatura kesiminde başlayacagini söyledi. tüketici kanununda da malın müşteriye tesliminde başlar yaziyor.O yüzden tv nin 1 yil garantisi gidecek

• hepsiburada fiyatı 50tl arttırmıs ama hala uygun
    150tl çek var birde parafla alınırsa 100tl oraya gelıyo sanırım malıyet 1600 oluyor bence alınabılecek en ıyı tv bu paralara sizce de oyle degilmi....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bana musteri hizmetleri garantinin fatura kesiminde başlayacagini söyledi. tüketici kanununda da malın müşteriye tesliminde başlar yaziyor.O yüzden tv nin 1 yil garantisi gidecek

hayır
    kesinlikle ortada bir yanlışlık var
    dediğim gibi 4/5 ay öncesinden satın almış oldugum beyaz esya plazma vs.rin tümü servis tarafından kuruluma gelindigi günden (servisin garanti belgesine imzayı atmasından) itibaren garanti süreci işlemeye başladı..
    bizzat plazmayı satın almadan öncede bunu teknosaya sormuştum
    3 yıl içinde yasalar vs.ler değiştiyse bilemem..
    bence herhangi bir iki panasonic servisine sorman lzm..
    müsteri hizmetleri bir çok konuda dünyadan bihaberler
    akşam olsada eve gitsek cinsindeler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 14 Mart 2014; 18:04:44 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.