Bildirim
Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler (11. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nasıl yani hocam ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani bir yerde 1850 lira bir yerde 2500 lira.Serbest piyasa tamamda biraz ayıp değil mi?
Yarın servis gelip kuracak,bakalım nasıl çıkacak .led düşünürken plazma aldık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ben kendim kurdum dün kendinden uydusu çok iyi geçişler taşıması falan hızlı görüntü daha net -
Özellikle servise kurduruyorum,kutuyu o açsın.Bugün kurdular,akşam kurcalayım bi.
Kafasına takılan varsa diye Garanti konusunuda sordum,servis aynen devam ediyormuş.tabi gelecek distribütöre bağlı birazda..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 haftadır kullanıyorum. TV olarak Çok iyi. HD kanallar resmen cam gibi. SD kanallar da çok güzel. WIFI gibi DLNA gibi smartTV özelliklerini de kullanıyorum. Herşeyi çok güzel. Ama maalesef ben Türksat Kablo TV kullanıyorum. Kanallar arası geçişler resmen geberik. Kanal değiştirme tam bir Çile. Kanaldan kanala geçmesi 4 saniye sürüyor. Böyle bir skandal hayatımda görmedim. -
Arkadaşlar şu gözlük olayına bir çözüm sunsanız da biz de niyetine girsek şu tv'nin :) Gözlükleri nereden temin ediyorsunuz? Herkes tek gözlükle mi kullanıyor yahu -
Tek gözlük tek kalem. TV'yi şirkette kullandığım için çok da gözlüğe ihtiyaç duymuyorum. -
çanak antenle kanal geçişleri oldukça hızlı 1/2 saniye arası görüntü çok net uydusu içinde olan tv lerin en iyisi diyebilirim -
bende led tv üzerinde dururken bu tv dikkatimi çekti.
ledlerde yok ışık sızması yok şu bu derken, panel konusunda sıkıntısı olmayan plazmalara ağırlık vermeye başladım.
mediamarkta 3 gün önceye kadar 1800 küsürdü pana TX-P42STW60, şu an 2500 seviyesine gelmiş.
bi arkadaş teknosayı örnek vermiş fiyat düştü diye ama acaba doğru mudur, gidip bakan onaylayan oldu mu?
en uygun fiyat acaba şu an nerde, bi de pana'nın tr piyasaından çekilme durumu ürün arıza yaptığında bize nasıl yansır ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: rodrigo12
ledlerde yok ışık sızması yok şu bu derken, panel konusunda sıkıntısı olmayan plazmalara ağırlık vermeye başladım.
mediamarkta 3 gün önceye kadar 1800 küsürdü pana TX-P42STW60, şu an 2500 seviyesine gelmiş.
bi arkadaş teknosayı örnek vermiş fiyat düştü diye ama acaba doğru mudur, gidip bakan onaylayan oldu mu?
en uygun fiyat acaba şu an nerde, bi de pana'nın tr piyasaından çekilme durumu ürün arıza yaptığında bize nasıl yansır ??
Pana musteri hizmetlerini aradim garanti için şu an aynen servis anlasmalarinin devam ettigini ancak 1 nisandan sonra baska bir firmanin servisinin bakacağini henuz belli olmadigini soyledi.
Ancak bir belirsizligin oldugundan şüphe yok.Bu yuzden bende guvenemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: castinyo
quote:
en uygun fiyat acaba şu an nerde, bi de pana'nın tr piyasaından çekilme durumu ürün arıza yaptığında bize nasıl yansır ??
Pana musteri hizmetlerini aradim garanti için şu an aynen servis anlasmalarinin devam ettigini ancak 1 nisandan sonra baska bir firmanin servisinin bakacağini henuz belli olmadigini soyledi.
Belki de mağazaların indirim sebebi de budur. açıkası önümüzü görüp adım atmakta fayda var gibi. ben +1 aylık bir bekleme süresine geçmek istiyorum. en azından pana müşteri servisleri bu konuda tüketiciyi tatmin eden, somut bilgiler sunana kadar beklemek lazım sanırım.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: castinyo
quote:
Belki de mağazaların indirim sebebi de budur. açıkası önümüzü görüp adım atmakta fayda var gibi. ben +1 aylık bir bekleme süresine geçmek istiyorum. en azından pana müşteri servisleri bu konuda tüketiciyi tatmin eden, somut bilgiler sunana kadar beklemek lazım sanırım.
Bende aynı fikirdeyim beklemekte fayda var.2 kuruş kar edeceğiz diye televizyonlar elimizde patlamasin.Özellikle türkiye şartlarında servis desteği çok önemli. şu an sony 42w805 için beklemedeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castinyo -- 18 Mart 2014; 20:38:09 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün servis gelip kurmuş.Servis personeli dua etsin başında değildim,yoksa zor bırakırdım.
Gece gece biraz kurcaladım.SD yayınlar gayet tatminkar,HD leri söylemeye gerek yok sanırım.
Harddiski takıp bir filme baktım altyazı sorunu çıkartmadı.Tv ye geçiş ve tekrar kısa yoldan usb filme nasıl dönüyoruz onu bulamadım.Yoksa da sıkıntı değil.Sadece biraz buzzing var.Oda kısık seste duyuluyor.Buda sanırım plazmaların kaderi..
Servis personeli 1 ay kadar kendi ayarlarıyla kullanmamızı istemiş.Orta renk orta kontrast ayarlamış.Şöyle yaklaşık bir saat verse daha iyiydi.Belki bir ay açmayacağım.
Dahili uydu alıcı çokiyi,geçişler hızlı,ekleme,silme,taşıma çok basit.
Oyunla işim olmadığı için birşey diyemeyeceğim.
Yalnız işlerden fırsat bulabilirsem abimin sony w905 ile kıyaslayacağım.
Şu an için tercihimden memnunum.Umarım servisle işim olmaz.
-
iyi günlerde kullanın bir sorum olacak, tv ekranına cep telefonun kamerası ile baktığınızda dalgalanma varmı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtk8600 -- 19 Mart 2014; 3:03:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Beyazmartı
Bugün servis gelip kurmuş.Servis personeli dua etsin başında değildim,yoksa zor bırakırdım.
Gece gece biraz kurcaladım.SD yayınlar gayet tatminkar,HD leri söylemeye gerek yok sanırım.
Harddiski takıp bir filme baktım altyazı sorunu çıkartmadı.Tv ye geçiş ve tekrar kısa yoldan usb filme nasıl dönüyoruz onu bulamadım.Yoksa da sıkıntı değil.Sadece biraz buzzing var.Oda kısık seste duyuluyor.Buda sanırım plazmaların kaderi..
Servis personeli 1 ay kadar kendi ayarlarıyla kullanmamızı istemiş.Orta renk orta kontrast ayarlamış.Şöyle yaklaşık bir saat verse daha iyiydi.Belki bir ay açmayacağım.
hocam buzzing derken, tvden gelen çalışma sesini mi kast ettiniz yoksa başka birşey mi
bir de benim merakım anten yayınıyla uydunun sd yayınları aynı kalitede olur mu (ben alırsam bir süre anten yayınıyla kablotv kullanmak zorunda kalacağım da ondan merak ettim).
edit: önceki sayfalara detaylıca göz attım buzzing konusu geçmiş ve benim sorduğum şey değil bu. konuya hakim olmadığımdan dolayı bunu bana anlatırsanız, ne olduğundan bahsederseniz çok memnun olurum, kusura bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodrigo12 -- 19 Mart 2014; 2:29:02 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mtk8600
iyi günlerde kullanın bir sorum olacak, tv ekranına cep telefonun kamerası ile baktığınızda dalgalanma varmı acaba
Tel ile bakmadım,akşam bir denerim. -
quote:
quote:
hocam buzzing derken, tvden gelen çalışma sesini mi kast ettiniz yoksa başka birşey mi
bir de benim merakım anten yayınıyla uydunun sd yayınları aynı kalitede olur mu (ben alırsam bir süre anten yayınıyla kablotv kullanmak zorunda kalacağım da ondan merak ettim).
edit: önceki sayfalara detaylıca göz attım buzzing konusu geçmiş ve benim sorduğum şey değil bu. konuya hakim olmadığımdan dolayı bunu bana anlatırsanız, ne olduğundan bahsederseniz çok memnun olurum, kusura bakmayın.
Öncelikle hoca değilim,onu belirteyim.Sadece normal bir tv kullanıcısıyım.
Daha önce plazma deneyimim olmadı,ama normal çalışma sesi gibi.Bızz diye ses çıkartıyor.Başka bir ses yok.Çok değil aslında ama takarsanız çok gelebilir.Yatak odama koymak için almıştım ama koymayacağım.Takıntılı bir insan sayılırım çok sessizde çekemem gibime geliyor.Tv nin tek eksisi benim kullanım özelliklerine göre bence bu.Bu tv ye göre ses normalmidir yoksa yüksekmidir kıyaslama imkanım yok maalesef..
Uydu yayınları normal antenden daha kaliteli diye biliyorum.Kablo tv yide yukarıda bir arkadaş açıklamış.
Babamın philips led tv sine bağlı hd receiverından aldığı çamur gibi görüntüden sonra bu tv nin dahili uydu alıcısından aldığı görüntü oldukça kaliteli geliyor.
-
quote:
bu uydudan kanal silme olayını nasıl hallettin.(listede gösterme değil)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ouz77
BU TV'nin 3d Gözlükleri 200TL civarı mı arkadaşlar? Gözlük sorununu nasıl çözüyorsunuz yav? Başka marka gözlükler uyuyor mu acaba?
Aynı şeyi meraktayım. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X