Şimdi Ara

Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
4
Favori
30.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sence bu fiayttan alınırmı yoksa etw60 mı alalım
    paraf vardı kampanyayı kacırdırk beklemelimiyim 1799 a alalımmı..
  • mkarakas kullanıcısına yanıt
    Şuan Teknosa da 1799 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nelstar

STW60 ile ETW60 kıyaslamasını bende yaptım ve senin gibi STW60 da renklerin soluk olduğunu gördüm. Ayarlardan dinamik yada ona benzer bir seçim yapıldığında muazzam bir görüntü alınıyor. Smart özelliği ETW60'a göre bariz yavaş çalışıyor. Bende hala kararsızım fakat STW60 yinede daha iyi gibi duruyor.

hocam görüntü ayarlarını yaptıktan sonra muazzam oluyor demişsiniz, bunu STW60 için mi söylediniz yoksa diğeri için mi?
  • STW60 için söyledim. ETW60 diğer ledlerle yanyana kıyasladım parlak ve net bir görüntü vardı.2 modelde bence oldukça tatmin edici bir görüntü veriyor. Ben 1350 TL Vestel 42PF9060 yada 1799 TL STW60 arasında kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur Mccaine -- 23 Mart 2014; 20:30:30 >
  • Ben de etw60 almak istiyorum ama su garanti işi ne olacak bilginiz var mi?

• Garanti ile ilgili şöyle bir sıkıntı olabilir. Olurda cihazımız arızalanırsa; Panasonic Türkiye'nin anlaştığı servise cihazımızı emanet ederiz. Yurtdışından parça bekler ve o parça gelmez. Para iadesi için yurtdışından onay beklenir. Bazı firmalarda bu süreç 3-5 gün olurken bazılarında 3 ay sürebiliyor. İşim gereği bu işlerin içinde az buçuk bulundum. Panasonic kolay kolay bozulmaz ama genelde panel arızaları olur ve o panel bulunamaz.
  • Byram53 B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam ben tercihimi LGden yana kullandım ve LGLA660S aldım.

İnanılmaz memnun kaldım, tavsiye ederim. Özellikle kendi uydusundaki SD görüntü bence çok güzel.

Herkes için hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin.
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Daha önce tv min bızzz sesi çıkarttığını yazmıştım.Bunun üzerine beklemeden servis çağırdım ve değişim kararı verdi.Bunun üzerine aldığım yere gönderdim,tv iade alındı.
    Şimdi öğrenmek istediğim,tv kısık seste veya sessizde sizdede ses yapıyormu?Yoksa banamı denk geldi.Yapmıyorsa tekrar alacağım,tv den oldukça memnun kalmıştım.
  • selam hocam panasonic 55stw60 düşünüyorum ama kapalı kutu istanbulda yok bulamadım plazmaların ortalama ömrü ne kadardır veya ledler mi daha uzun dayanr plazmalar mı?

bir başka soru ise internetten tv alınırmı sizce gittigidiyor.com dan veya teknolajiko.com dan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazmartı

Merhaba Arkadaşlar.
    Daha önce tv min bızzz sesi çıkarttığını yazmıştım.Bunun üzerine beklemeden servis çağırdım ve değişim kararı verdi.Bunun üzerine aldığım yere gönderdim,tv iade alındı.
    Şimdi öğrenmek istediğim,tv kısık seste veya sessizde sizdede ses yapıyormu?Yoksa banamı denk geldi.Yapmıyorsa tekrar alacağım,tv den oldukça memnun kalmıştım.

ses bende de var.sende mi hb den almıştın.1 haftayı geçti alalı sen kaç gün sonra iade ettin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u555

quote:

Merhaba Arkadaşlar.

ses bende de var.sende mi hb den almıştın.1 haftayı geçti alalı sen kaç gün sonra iade ettin.

Evet hb den almıştım.Bendeki ses yüksekti sanırım,zira plazmalar zaten yapıyor.
    Ayın 14 ünde aldım,17 sinde geldi.18 inde servis kurdu.Baktım olacak gibi değil,servis çağırdım.24 ünde yolladım,bugün iade edilmiş.
    Ne yapacağız bu tv işini bilmiyorum valla,görüntü kalitesi çok hoşuma gitmişti.Tekrar şansımı denemeyi düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar.

Ayın 14 ünde aldım,17 sinde geldi.18 inde servis kurdu.Baktım olacak gibi değil,servis çağırdım.24 ünde yolladım,bugün iade edilmiş.
    Ne yapacağız bu tv işini bilmiyorum valla,görüntü kalitesi çok hoşuma gitmişti.Tekrar şansımı denemeyi düşünüyorum.

ben de bundan once philips 46 4308 alıp beğenmeyip iade etmiştim.Şimdi servisi aradım ama ses plazmalarda normal onlarda öyle dedi.yani 8 seviyenin altında ses duyuluyor sendede öylemiydi.
    1 hafta geçti .Tekrar iade ile felanda uğraşmak istemiyorum.Ya da ben mi çok takıyorum.Diğer kullanıcılarda ses seviyesi nasıl ?

• u555 U kullanıcısına yanıt
    quote:

1 - Enerji tüketimleri normal LED TV lere göre 3 katı
    2 - Beyaz kalitesi tüm LED TV lerden kötü
    3 - Tüm LED TV lerden daha gürültülü çalışır
    4 - Panasonic firmasının her yerde servisi yoktur
    5 - Plazmalar çok ısınır
    6 - Anakartın yanma ihtimali %50 bu da size 500 - 1000 tl ye patlıyor

plazmaların en az 10 tane eksiğini daha sayarım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar.

ben de bundan once philips 46 4308 alıp beğenmeyip iade etmiştim.Şimdi servisi aradım ama ses plazmalarda normal onlarda öyle dedi.yani 8 seviyenin altında ses duyuluyor sendede öylemiydi.
    1 hafta geçti .Tekrar iade ile felanda uğraşmak istemiyorum.Ya da ben mi çok takıyorum.Diğer kullanıcılarda ses seviyesi nasıl ?

Seviye olarak hatırlamıyorum ama senin dediğin seviyeler olabilir.
    Bir arkadaş olumsuzlukları yazmış,benim için tek olumsuzluk buydu.İlerde arıza çıkartırdı çıkartmazdı bilemem tabi..

• Beyazmartı B kullanıcısına yanıt
    Merhaba geçmiş olsun.panasonic tr daha TV satmayacakmis.süreç nasil olacak TV alsak garanti nasil olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Merhaba geçmiş olsun.panasonic tr daha TV satmayacakmis.süreç nasil olacak TV alsak garanti nasil olur?

Servisin söylediğine göre garanti aynen devam edecekmiş.bu olur mu olmaz mı onlar bile bilmiyorlardır bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

selam hocam panasonic 55stw60 düşünüyorum ama kapalı kutu istanbulda yok bulamadım plazmaların ortalama ömrü ne kadardır veya ledler mi daha uzun dayanr plazmalar mı?

bir başka soru ise internetten tv alınırmı sizce gittigidiyor.com dan veya teknolajiko.com dan ?

Internet'ten sağlam olduğunu daha önce teyit ettiğiniz yerlerden almalısınız.
    TV de bilmem ama led çok uzun ömürlüdür.ömrüne takılmayın bence,o gün gelene kadar tv nizi 50 kere değiştirmiş olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

selam hocam panasonic 55stw60 düşünüyorum ama kapalı kutu istanbulda yok bulamadım plazmaların ortalama ömrü ne kadardır veya ledler mi daha uzun dayanr plazmalar mı?

Plazmalar Led TV'lere göre daha kısa ömürlü gibi kağıt üzerinde olan bir istatistik var ama kimse 10 yıldan fazla günde 8 saat plazma kullanmaz diye düşünüyorum. Bence kullanım ömrü açısından farkı yaratan plazmaların aşırı ısınması ve bu nedenle oluşan anakart arızaları.
    Yukarıda yenerbalcı plazmalar ile ilgili birkaç dezavantaj açıklamış. Siyah kalitesi plazmalarda iyi fakat beyaz kalitesi kötü LED TV'lerde tam tersi bir durum var.
    Ben gözüme hoş geleni alırım panasonic LED modellerinin görüntü kalitesini ben çok beğendim plazmaları zaten başarılı. Bahsettiğiniz sitelerden alışveriş yapmadım ama bilindik sitelerden alışveriş yaparsanız mağazadan yapılan alışverişlere göre iade şansınız daha kolay olur. Ben internetten alıcam mesela...

• Beyazmartı B kullanıcısına yanıt
    yok hocam o kadar çok tv degiştiren biri degilimdir hala 13 yıl önce aldığım tüplü vestel tv yi kullanmaktayım:)
  • teşekkürler hocam peki panasonic ın etw ve dt serileri arasında çok fark varmı ? ben tv den internete falan girmem çok büyük olasılıkla play station baglayıp oyun falanda oynamam görüntüsü güzel olsun uzun ömürlü olsun fazla arıza çıkarmasın bana yeter . 55etw ile 55 dt arasında yaklaşık 1400 tl fark var bu fark vermeye değer mi sizce? 5200 e sony den falan daha iyisi bulunur mu ne dersiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/tx-l55etw60e--55-140-cm-3d-smart-full-hd--600hz-led-tv.html

http://www.vatanbilgisayar.com/tx-l55dt60e---55--140-cm-3d-led--ips-panel-smart-tv.html

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.