Bildirim
Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Mesajını daha yeni gördüm, kusura bakma.
Ancak Panasonic servislerinde hiçbir değişiklik yok. Tv bölümünü bir distribütör firmaya vermişler. Servis ağı aynı dedi.
Bu arada favori kanal düzenlemesi nasıl yapıyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyborgx -- 14 Nisan 2014; 9:43:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
quote:
Orijinalden alıntı: TVuzmani
42stw60 ı 1700 tl ye
40w905 i 2850 ye bulabiliyorum
Hangisinin görüntü kalitesi daha iyi hangisini tercih etmeliyim
Ankarada nerede 2850 tl bende 40w905 alacam ikimiz beraber alırsak belki daha ucuz alabiliriz
kesinlikle sony 40w905
abi 2850 ye 50stw6 alıyorsun yahuu
40inc panele 3 bin lira verilirmi altın kaplamamı bunun ekranı :)
al 1700e 42st yi
1150 liralik fark yok aralarında
o para farkına en iyisinden 5+1 bluray sistem + 3-4 tane gözluk çekersin tv nin yanına..
(bu aletlerin yanında ses sistemi yoksa bi işe yaramazlar, işin zevki 5+1 ile oluyor)
paranıza yazık
derim :)
plasma soyleymiş böyleymiş
hikaye bunların hepsi ,3 senedir plazma kullanıyorum saat gibii masallah!
beyazıda beyaz siyahıda siyah ne sesi var ne sedası.. tam bir filim canavarı meret..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 19 Nisan 2014; 15:32:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK
bu sorunuzu yanıtsız bırakıcam maalesef. cünkü Almaya'da yaşıyorum. burdaki elektrik faturaları tr deki gibi ödenmiyor. Aylık sabit bi ücret oluyor onu ödüyorsunuz. yıl sonunda fazla geldiyse siz ödüyorsunuz. az geldiyse alıyorsunuz. ilginc ama güzel bi sistem :D
bizdeki sistem daha enteresan ahmet
batidaki her ay ekstra ekstra trt payına kadar öder
dogudaki vatandaş ölene kadar ödemez :)
bu arada @seyma1972 aylık 5-6 lira fark ya olur ya olmaz
tecrübeye / teste sabit..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 19 Nisan 2014; 15:35:07 > -
Değerli arkadaşlar 42la740 mı 42STW60 ikisi atasında takılı kaldım üst limit 2000 tl civarı yardım lütfen -
quote:
Orijinalden alıntı: canturkkara
Değerli arkadaşlar 42la740 mı 42STW60 ikisi atasında takılı kaldım üst limit 2000 tl civarı yardım lütfen
bu soruyu bu safyada sorarsan 42stw cevabı alırsın
LA sayfasında sorarsan LA cevabı alırsın
:)
ama şöyle diyeyim
tuzla benzin cafe-barda dsmart hd den yayın yapan nvtspor hd yi 2012-pana led ve samsg. led tvlede biraz izlayince
plazmama bir kez daha şükür ettim.. -
Arkadaşlar bu cihazın fiziksel ölçüleri nedir? G*d*y* ağırlık v.s.
Ek: Buldum;
Boyutlar (G x Y x D) (ayaksız) 994 x 596 x 49 mm (Genel derinlik: 43 mm)
Boyutlar (G x Y x D) (ayaklı) 994 x 650 x 256 mm
Ağırlık (ayaksız) 17.0 kg
Ağırlık (ayaklı) 20.0 kg -
hb satışları kaldırdı 3-4 gündür...
bu arada bu tv yi hb'den alıp da buzzing sesi alan arkadaşlar yeni gelen tv de de aynı sıkıntıyı yaşadılar mı geri dönüş yaparlarsa sevinirim. bir de acaba hb tekrar tv nin satışına başlar mı komple kaldırdılar siteden çünkü bu gibi durumlarda nasıl bi tutum izliyor site? -
S.a Arkadaşlar panasonic TX-L42ETW60 almaya niyetim var yorumlarınızı bekliyorum.(acill)İyi forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Nashquil
Ha bir de, elin değmişken regülatörlü prizlerin logo izini engellediğini gösteren test koy andyciğim
Arkadaşım böyle kavgalara ne gerek var , adam artık vefat etti. Bir tv için bir kablo için birbirinizi üzmeyin.
Andy1 her ne kadar tv konusunda yanlışların olsada seni unutmadık .Allahtan rahmet diliyorum -
Tamam panasonic plazmalar güzel mediamarkt ta buldum bi tane teşhir görüntü gerçekten çok iyiydi ama bulunmuyor artık. Panasonic ledler de plazmalat kadar başarılı mi l47etw60 almayı düşünüyorum. Kullanan var mi?
andy1 in vefat etiği doğrumu ya?
az atışmazdık buralarda :(
Allah Rahmet Eylesin..
Kötü üzüldüm, kalp rahatsızlığı olduğu söyleniyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 10 Mayıs 2014; 22:17:55 > -
forumdan süresiz uzaklaşmıştı vefat mı etti andy1 -
Şimdi nicki ile google da arama yapınca gördüm, cidden vefat etmiş, kendisini tanımasam da Allah rahmet eylesin.
http://www.anlayanbiri.com/aci-kayip -
O adam vefat falan etmedi, sen o "adam"sın. 11 Nisan 2014'te üye olmuşsun foruma, sen üye olduğunda sınırsız çizilmişti zaten Andy, sen nereden biliyorsun da unutmayacaksın? Senden daha zeki insanları kandırmaya çalışma, gerçekten başarman mümkün değil.
Andy kendini yırtıyordu ben Türk değilim, Andy gerçek adım, İngiltere'de yaşıyorum diye, şimdi Türk isimli birisinin öldüğü haberi ile mi Andy öldü badem gözlü oldu Bırak Allah aşkına, git başka forum bul kendine, buradakiler gerçekten çok üst düzey kalıyor senin için.
@hbasaran82
Abi mümkün değil, adam patolojik yalancı, sırf vicdan azabı çekin diye yalan söylüyor. Andy ölse kimse sallayıp da bir yerlere yazmaz zaten, birden heryere yazması kesilirse o zaman anlarız anca. Yoksa böyle fake üyeliklerle yalanlarına devam eder sadece. Kendini yırtıyordu Andy gerçek adım diye, Gökhan nereden çıktı şimdi?
-
Panasonic TX-P42STW60 ürününü almak istiyorum. Bulamıyorum. Lütfen yardım.
http://www.panasonic.com/tr/consumer/viera-tv/plasma-tv/tx-p42stw60.html -
quote:
Orijinalden alıntı: mceren026
http://www.panasonic.com/tr/consumer/viera-tv/plasma-tv/tx-p42stw60.html
+1 yardiimmm
frapsxx nicki FRAPS a aittir. eskiler tanır
Andy1 vefat etti Allah rahmet eylesin.
artık tartışmaya gerek yok neyin ne olduğu belli ......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 26 Mayıs 2014; 3:34:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mceren026
http://www.panasonic.com/tr/consumer/viera-tv/plasma-tv/tx-p42stw60.html
Acaba pahalı mı aldım diye düşünüyordum. İyikim almışım o zaman.... -
Teknosa da seri sonu indirdim 1799 tl bu fiyat aralığında başka markalarada baktım iyi gibi kullanan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X