Şimdi Ara

Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
4
Favori
30.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben linkini vermiş olduğunuz tvler hakkında birşey söyleyemem ama 42ETW60 gördüm ve yanındaki bütün modellerden bariz daha temiz görüntüsü var.
    Bu iş göreceli ama sizde gidip mağazalardan inceleyin derim. TV konusunda çok bilgili değilim ama elektronik mağazacılığında tecrübeliyim ve panasonic diğer birçok markaya kıyasla çok daha sağlamdır bundan emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazmartı

Merhaba Arkadaşlar.
    Daha önce tv min bızzz sesi çıkarttığını yazmıştım.Bunun üzerine beklemeden servis çağırdım ve değişim kararı verdi.Bunun üzerine aldığım yere gönderdim,tv iade alındı.
    Şimdi öğrenmek istediğim,tv kısık seste veya sessizde sizdede ses yapıyormu?Yoksa banamı denk geldi.Yapmıyorsa tekrar alacağım,tv den oldukça memnun kalmıştım.

sn beyazmartı, öncelikle şunu sormak istiyorum. gelen servis hala pana'nın yetkili servisi miydi, yoksa yeni distribütörün elemanları mıydı? yeni elemanlar ise yaklaşımları ve davranışları nasıldı, sorunla ilgilenme seviyelerini değerlendirir misiniz? bir de sormak istediğim hb'den almışsınız ürün kapalı kutu muydu? teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigo12

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazmartı

Merhaba Arkadaşlar.
    Daha önce tv min bızzz sesi çıkarttığını yazmıştım.Bunun üzerine beklemeden servis çağırdım ve değişim kararı verdi.Bunun üzerine aldığım yere gönderdim,tv iade alındı.
    Şimdi öğrenmek istediğim,tv kısık seste veya sessizde sizdede ses yapıyormu?Yoksa banamı denk geldi.Yapmıyorsa tekrar alacağım,tv den oldukça memnun kalmıştım.

sn beyazmartı, öncelikle şunu sormak istiyorum. gelen servis hala pana'nın yetkili servisi miydi, yoksa yeni distribütörün elemanları mıydı? yeni elemanlar ise yaklaşımları ve davranışları nasıldı, sorunla ilgilenme seviyelerini değerlendirir misiniz? bir de sormak istediğim hb'den almışsınız ürün kapalı kutu muydu? teşekkür ederim.

Evet pan yetkili servisiydi.Distribütör geldiğindende herşey aynen devam edecek diyorlar.Ürün kapalı kutuydu.

• 42stw60 ı 1700 tl ye
    40w905 i 2850 ye bulabiliyorum
    Hangisinin görüntü kalitesi daha iyi hangisini tercih etmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TVuzmani

42stw60 ı 1700 tl ye

Ankarada nerede 2850 tl bende 40w905 alacam ikimiz beraber alırsak belki daha ucuz alabiliriz
    kesinlikle sony 40w905
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

42stw60 ı 1700 tl ye

Ankarada nerede 2850 tl bende 40w905 alacam ikimiz beraber alırsak belki daha ucuz alabiliriz
    kesinlikle sony 40w905

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

42stw60 ı 1700 tl ye

kesinlikle sony 40w905

• alıntı yaptığımda yazdıklarım görünmüyor bana telefon numaramı mesaj pm at arayayım birlikte alalım ankaradan alacağım bende
  • quote:

alıntı yaptığımda yazdıklarım görünmüyor bana telefon numaramı mesaj pm at arayayım birlikte alalım ankaradan alacağım bende

pm attım
  • Samsung 40ES6340 40''
    Panasonic TX-P42STW60 42"
    Arkadaslar bu 2 tv arasinda kaldim. Sizce hangisi daha iyi. Samsung led tv, panasonic ise plazma tv. Led ile plazma tv arasinda ne fark var?

• eğer o 2tv arasında kaldıysan kapalı kutu olmak şartıyla kesinlikle panasonic ama ilk nasıl kullanacağını öğren direk maç izlemeye başlama
  • Bende bugün hb den sipariş verdim 1849TL'ye. TV yarın gelecek, devreye aldırınca fikirlerimi yazarım.
  • Ürün elime bugün ulaştı. Servisi aradım yarın kurulum yapacaklar.

Panasonic ayrıldı, servis ne olacak diye kafaya takmanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyborgx

Ürün elime bugün ulaştı. Servisi aradım yarın kurulum yapacaklar.

kapalı kutu olarak geldi dimi kutunun bir resmini vermeniz mümkünmü
  • merhaba arkadaslar, konunun güncellendiğini görünce bi kkaç bişeyler yazayım dedim,
    tv nin kendi media playerini kullandığım halde bazı formatları desteklemeyince media player aldım harici olarak.
    sonradan farkettim ki kendi media playeri hariciden daha fazla derinlik vermekte ve detaylar daha fazla. neden olduğunu bilmiyorum bi kaç forumda arkadaslarıma yazdım cvb gelince yazarım.
    bu arada rodaj süresini tamamlamıs görünüyor tv cünkü renkler daha canlı ve aksam film izleme seyir zevki değişti diyebilirim. bi kaç foto koyacaktım ama telefondan cektiğimdeki görüntüyle benim gördüğüm görüntü çok farklı
    alacak arkadaslara tavsiye ederim 6 ay kullanan birisi olarak.... hayırlı günler dilerim herkese

• AHMETSELCUK A kullanıcısına yanıt
    aylık faturalarınızda ne gibi bir artış oldu acaba
  • seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    bu sorunuzu yanıtsız bırakıcam maalesef. cünkü Almaya'da yaşıyorum. burdaki elektrik faturaları tr deki gibi ödenmiyor. Aylık sabit bi ücret oluyor onu ödüyorsunuz. yıl sonunda fazla geldiyse siz ödüyorsunuz. az geldiyse alıyorsunuz. ilginc ama güzel bi sistem :D
  • AHMETSELCUK A kullanıcısına yanıt
    sistem süper

bizde elalemin kaçak kullandığı elektiriği faturalara yansıtıyorlar vergi olarak ödüyoruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

Orijinalden alıntı: Cyborgx

Ürün elime bugün ulaştı. Servisi aradım yarın kurulum yapacaklar.

kapalı kutu olarak geldi dimi kutunun bir resmini vermeniz mümkünmü

Buyrun resmi.
    Bugünde kısmetse servis gelip ücretsiz kurulumunu yapacak.

• 666azazel kullanıcısına yanıt
    valla bilmiyorum güzel mi kötü mü ama belkide biz görmeden giydiriyorlardır yıl sonunda zaten yıllık hesaplanıo :D hesapladığımız filan yok zaten imkansız sayaçlar hep alt katta kilitli odada kafana göre gidip bakamıyosun benimki ne kadar olmus diye
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.