Şimdi Ara

Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
4
Favori
30.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beyazmartı

quote:

Orijinalden alıntı: mtk8600

iyi günlerde kullanın bir sorum olacak, tv ekranına cep telefonun kamerası ile baktığınızda dalgalanma varmı acaba

Tel ile bakmadım,akşam bir denerim.

Telefon kamerasından bakınca hehangi bir dalgalanma yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u555

quote:

Bugün servis gelip kurmuş.Servis personeli dua etsin başında değildim,yoksa zor bırakırdım.
    Gece gece biraz kurcaladım.SD yayınlar gayet tatminkar,HD leri söylemeye gerek yok sanırım.
    Harddiski takıp bir filme baktım altyazı sorunu çıkartmadı.Tv ye geçiş ve tekrar kısa yoldan usb filme nasıl dönüyoruz onu bulamadım.Yoksa da sıkıntı değil.Sadece biraz buzzing var.Oda kısık seste duyuluyor.Buda sanırım plazmaların kaderi..
    Servis personeli 1 ay kadar kendi ayarlarıyla kullanmamızı istemiş.Orta renk orta kontrast ayarlamış.Şöyle yaklaşık bir saat verse daha iyiydi.Belki bir ay açmayacağım.
    Dahili uydu alıcı çokiyi,geçişler hızlı,ekleme,silme,taşıma çok basit.
    Oyunla işim olmadığı için birşey diyemeyeceğim.
    Yalnız işlerden fırsat bulabilirsem abimin sony w905 ile kıyaslayacağım.
    Şu an için tercihimden memnunum.Umarım servisle işim olmaz.

bu uydudan kanal silme olayını nasıl hallettin.(listede gösterme değil)

Yanlış anlattım sanırım.Kanal listesinden silemedim.Favoriye ekleme silme işlemlerinden bahsetmiştim.

• Dsmart modülle calıştıran varmı bu tv yi?
    Digitürk kartı takılmıyor sanırum servis öyle demiş eve gidip incelemedim daha 2 gün var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler acaba pana'nın tr pazarından ay başarı itibariyle çekilmesi karşısında servis ve garanti hizmetleri konusunda yeni birşey öğrenen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregök

Dsmart modülle calıştıran varmı bu tv yi?
    Digitürk kartı takılmıyor sanırum servis öyle demiş eve gidip incelemedim daha 2 gün var :)

ben dsmart modül ile kullanıyorum ama kanal d hd nin bulunduğu tp deki hd kanallar hariç diğerlerini gösteriyor.
    Mail altim panaya dsmart 5/6 fec değeri verdiği için öyle dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigo12

beyler acaba pana'nın tr pazarından ay başarı itibariyle çekilmesi karşısında servis ve garanti hizmetleri konusunda yeni birşey öğrenen oldu mu?

Yeni gelecek distribütör ün insafına kalacağız.Servis devam edecek,lakin ciddiye mi alır sallar mı orasını allah bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyazmartı -- 20 Mart 2014; 8:53:04 >
  • quote:

quote:

ben dsmart modül ile kullanıyorum ama kanal d hd nin bulunduğu tp deki hd kanallar hariç diğerlerini gösteriyor.

Sayın u555,bende iki çanak var,fakat sadece TÜRKSAT ı görüyor.Hotbird ü nasıl göstereceğiz?Bilginiz var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Sayın u555,bende iki çanak var,fakat sadece TÜRKSAT ı görüyor.Hotbird ü nasıl göstereceğiz?Bilginiz var mı?

ben tek çanak kullanıyorum.
    Bildiğim kadarıyla kurulum lnb ayarlarında gerekli ayarlar var.

• rodrigo12 R kullanıcısına yanıt
    panasonic tr pazarından çekildi mi? artık panasonic tvler satılmayacak mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rodrigo12

beyler acaba pana'nın tr pazarından ay başarı itibariyle çekilmesi karşısında servis ve garanti hizmetleri konusunda yeni birşey öğrenen oldu mu?

Yeni gelecek distribütör ün insafına kalacağız.Servis devam edecek,lakin ciddiye mi alır sallar mı orasını allah bilir.

işte orası beni korkutuyo, malum ülke TR ve her elektronik alete artık bozulma potansiyeli ile bakıyorum. sırf bu druumdan dolayı beklemeye aldım tv satın alma işini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

panasonic tr pazarından çekildi mi? artık panasonic tvler satılmayacak mı?

tv satılır muhtemelen de, pana tr pazarından çekileceği için garanti ve servis hizmetleri nasıl olacak onu bilemiyoruz. arayıp bu durumu müşteri hizmetlerine soranlar yeni bi distribütör ile anlaşılacağını söylemiş ama onların bize yaklaşımı nasıl olur hiç bilemiyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben tek çanak kullanıyorum.
    Bildiğim kadarıyla kurulum lnb ayarlarında gerekli ayarlar var.

Teşekkürler.
    Uyduyu değiştirip tarama yaptım ama yine olmadı.Boş bir vaktimde iyice kurcalayacağım.

• Şimdi de 100 tl bonus veriyorlar.son bilmem kaç miktar ibareside kaldırılmış.
  • Valla sanki pana Tr'den çekiliyor diye elden mi çıkarmak istiyorlar tv'leri ne yapıyorlar anlamadım.
    eğerki mağazalar da kampanyaya girerse bu tahmin doğru çıkar sanırım :)
    ben bu garanti-servis işi netleşmeden tv almam açıkçası. sonra kucağımda tv ile rezillik yaşa dur.
  • Dun ve bugun stw60 bakmaya gittim ama etw60 i görünce aklım iyice karisti. Stw60 baktığım iki mağazada da renkler inanılmaz soluk ve karanlıkti. Etw60 daha canlı ve gözlüklerinin ucuz olması sebebiyle beni daha fazla cezbetti açıkcası. Fakat Nisan15 gibi samsung h serisinin çıkacağını varsayarsak f7000 icin fiyat daha dusuk olacak sanırım. Bu iki cihaz arasında bir secim yapacagım artık sizin de görüşlerinizi almak isterim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouz77 kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi bu iki cihaz arasında kaldim.aslında panasonice daha yakinim ama Türkiye pazarından çekiliyormuş Panasonic o sebeple aklimda soru işaretleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STW60 ile ETW60 kıyaslamasını bende yaptım ve senin gibi STW60 da renklerin soluk olduğunu gördüm. Ayarlardan dinamik yada ona benzer bir seçim yapıldığında muazzam bir görüntü alınıyor. Smart özelliği ETW60'a göre bariz yavaş çalışıyor. Bende hala kararsızım fakat STW60 yinede daha iyi gibi duruyor.
  • Buarada şuan hepsiburada.com'da STW60 fiyatı 1799 a düşmüş
  • 42" PLAZMAYA 4000 TL FİYAT KOYANLAR BAKIN NE HALE DÜŞTÜ PLAZMALAR DAHA KÖTÜ OLSUNLAR

ALMAYIN 1500 TL YE KADAR İNER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Mart 2014; 22:40:02 >
  • Bu cihaz bir çok mağazada şuan 2099-2399 arası satılıyor(satılmaya çalışılıyor)Hepsiburada önce son xxx ürün taktiğini denedi ama tutmayınca fiyatı düşürdü. Bu cihaza fazla rağbet yok gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.