Şimdi Ara

Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
4
Favori
30.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hbasaran82

aynen..
    plasmalada pixeller iyice açılması gerekiyor
    sıfır araba motoru gibi düşününün
    + burn in olayı söz konusu olduğundan
    ilk 200-250 saat ekrana uzun süreli sabit görüntüler vermemeli (örn: kanal logolarının izleri kalabilir) ve normal ayarların üstünde fazla parl. kontr.a v.s yüklenmemeli..

not: ilk 250 saatı ne kadar çabuk geçerseniz panel okadar verilmi olur
    paneli hiç kapatmadan farklı renklerden olusan slayt gösterileri ile gece/gündüz çalıştıranlar bile var..

Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
    Tam verimi almak için bekliyeceğiz artık.
    Saygılar
  • Beyler selamlar

Forumda Pany PDP ana başlığı vardır,ancak son zamanlar da bir sürü Pany başlığı açıldı! hatta kafasına esen Pany başlığı açıyor

Pany için 2007 de açmış olduğumuz ana başlığından yazın veya takip edin v.s aklınıza ne gelirse orada var,aklınıza gelmeyenler de bolca var ayrıca
    zahmet edip azıcık okuyuverin,zira PDP ler için TR de maalesef hala doğru bilgiler tam olarak bulunamıyor,bahsettiğim başlık veya Pio başlığı hariç!

PDP ler için ayrıca çook fazla "panel efsaneleri" vardır,senelerdir sallanan

Hadi iyi seyiler++
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: castinyo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: castinyo

quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

Ağustosta düğünüm var, iki tv alacağım. oturma odası için günlük sürekli kullanacağım, 42 led, salon için arasıra kullnacağım maç film felan 50 ve üstü plazma düşünüyordum aslında. İki tv yide plazma alsammı, fiyatı iyiymiş gerçekten. şimdi almak mantıklı mı? beklemelimiyim? Fikirleriniz önemli.

Aynen bende senin durumuna yakınim,tvyi şimdi alip seneye kullanmayi dusunuyorum.pan musteri hizmetlerini aradim türkiyeden cekildikleri icin servis olayı nevolacak diye,panasonicin tamamen kalkacagini ve servis icin ozel bir firmayla anlastiklarini soyledi.Acaba garanti fatura kesimindemi basliyor yoksa kurulum yapilincami? Bu tvyi şimdi alsammi yoksa bekleyip başka modelmi alsam ? Sizlerin gorüşü nedir

garanti kurulumdan sonra başlar,
    çeyzime aldığım pana plazmayı 4 ay sonra kurdurdum garanti o gün başladı

bu yaz ortasına dogru plazmalar özellikle st6 lar stoklarda sıfırı zor bulunur
    suan fiyatlar kaçmaz vaziyette daha da ucuza olurmu süpheli (doviz kurları ipin ucunda gezmekte)
    3-5 kurus daha ucuz olur riskini almayin ve bir an once panelleri simdiden satın alıp bir kenara koyun derim!

Bana musteri hizmetleri garantinin fatura kesiminde başlayacagini söyledi. tüketici kanununda da malın müşteriye tesliminde başlar yaziyor.O yüzden tv nin 1 yil garantisi gidecek

hayır
    kesinlikle ortada bir yanlışlık var
    dediğim gibi 4/5 ay öncesinden satın almış oldugum beyaz esya plazma vs.rin tümü servis tarafından kuruluma gelindigi günden (servisin garanti belgesine imzayı atmasından) itibaren garanti süreci işlemeye başladı..
    bizzat plazmayı satın almadan öncede bunu teknosaya sormuştum
    3 yıl içinde yasalar vs.ler değiştiyse bilemem..
    bence herhangi bir iki panasonic servisine sorman lzm..
    müsteri hizmetleri bir çok konuda dünyadan bihaberler
    akşam olsada eve gitsek cinsindeler :)

Tüketici kanunu madde 2
    Garanti belgesi, imalatçı-üretici veya ithalatçıların, sattıkları , ücretsiz olarak yenisi ile değistirilmesinin, tamirinin, bedel iadesinin veya bedel indiriminin taahhüt edildiğini ve satıcı ile tüketicinin yükümlülüklerini gösteren belgedir. . Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari 2 yıldır. Öte yandan, bazı malların garanti şartları, özellikleri göz önünde tutularak Bakanlıkça farklı şekilde belirlenebilir. Malın arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. Malın tamir süresi en fazla 30 iş günüdür. Bu süre mala ilişkin arızanın servis istasyonuna, servis istasyonunun olmaması durumunda, malın satıcısı, bayii, acentesi, temsilciliği, ithalatçısı veya imalatçısı-üreticisinden birine bildirim tarihinden itibaren başlar. Malın arızasının 15 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatçı-üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 42STW60 1799 LİRAYA alınır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede son bilmem kaç ürün diyor,sipariş takibinde üretici firmadan bekleniyor yazıyor.ne zaman gelecek bakalım.indirim öncesi fiyatıda 3,500 çekmişler
    İş çıkışı mediamarka gidip baktım.biraz ters iş yaptık ama doğru tercih yapmış görünüyorum.sadece teşhirde vardı.

• Ben 3 hafta önce Teknosadan indirimle 2099 TL ye almıştım. Şimdi daha da düşmüş. Bence hiç kaçırmayın.

HDD den süper film izleniyor.
  • bekleyemedim artık 1849 dan hepsiburadadan aldım arkadaşlar
  • benim kafam çok karışık hepsiburada da 42stw60 fiyatı 1849 düştü, tek gözlük veriyorlar, 2. bir gözlüle 2000 civarında oluyor uygunmudur. ikinci plazma almak doğru olur mu. pana plazmaları üretmeyecek deniliyor. plazmalar görüntü kalitesi açısından nasıldır. playstation ve tv fil izlemekte kullanacam. sorulara cevap verirseniz sevinirim.
  • ben philips 4308 46 ı beğenmedim ve iade edip bunu aldım.100 puan+150 çek avantajıyla(1600).Lcd den plazmaya dönüş yapanlardanım.
    Dsmart modül ile kullanmaya başladım.
    İçinde dahili wifi olması benim açımdan surpriz oldu.Cep telefonun internetiyle hemen bağlandı.
    görüntü kalitesi zaten herkez yazmış.Kaliteli sd yayınlar dsmartın bazı hd yayınlarından çok daha net.
    Şu an beceremediğim tek şey tv nin kendi uydu alıcısına kanal ekleme ve silme işlemleri nasıl oluyor. kanald hd cnnturk hd ve tv8 dışında eksik yok .DVB s2 ile alakalımı bilmiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar ;

Geçmişte kullandığım Panasonic V10 ve VT20 nin ardından led tv aldım ve tekrar Panasonic é dönüş yapmak istiyorum. Şu anda aklımda 2 MODEL bulunuyor. Sizden bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum

1. Cihaz Panasonic 42st50 modeli fiyat 1399 lira (teşhir)
    2. Cihaz Panasonic 42stw60 modeli fiyat 1799 lira (kapalı kutu)

400 liralık fark değer mi?

Evet arkadaşlar bu iki modele sizin ekleyeceğiniz farklı bir MODEL varsa söylerseniz çok memnun olurum.
    Verebileceğim fiyat En fazla bu civarlarında.

Şimdiden teşekkür ediyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz şuan mediamarkt.com.tr de 1849 TL olarak görünüyor.
    Hepsiburada da 150 TL hediye çeki seçeneği bu cihazın LED olan modelinde çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nelstar

Bu cihaz şuan mediamarkt.com.tr de 1849 TL olarak görünüyor.
    Hepsiburada da 150 TL hediye çeki seçeneği bu cihazın LED olan modelinde çıkıyor.

Hediye çeki için 14 mart sondu.
  • Pardon dikkat etmemişim.
    Hepsiburada dan almak istiyorum ama bir kısmını peşin ödeyip kalanını taksit yapmak istiyorum ama böyle bir ödeme seçenekleri yok sanırım.
  • tam Vestel 50 pf7070 alacaktım ki hepsiburada da bunu gördüm fırsatlarda

bi yanda Vestel 50 inç led var ..smart var wifi yok 3d yok..fiyat 1600 tl

bir yanda da 42 inç plazma var..smart var 3d var wifi var..garanti sorunu var ..fiyat 1850 tl

şu anda toshiba LCD kullanıyorum 5 yıl oldu alalı çok memnunum görüntüden..180 w civarı harcıyor

asıl amacım ekran büyüsün biraz daha az tüketim olmasıydı

şimdi sorsam size biri palio biri Toyota diyeceksiniz

ne yapacağım bilemedim ki
  • Benimde aklımda Vestel 42PF9060 vardı ama Panasonic L42ETW60 ın görüntüsünü görene kadar. Sonrasında P42STW60 gördüm ve bütcemi aşmasına rağmen büyük ihtimalle hepsiburada'dan alıcam.
  • bende cumartesi aldım arkadaşlar bugün kargodan gelmesini bekliyorum geldiği zaman yorumları yazarım
  • alan yada alacak arkadaşlar kendi uydu alıcısına kanal ekleme silme olayını anlatırsa memnun olurum.
  • BU TV'nin 3d Gözlükleri 200TL civarı mı arkadaşlar? Gözlük sorununu nasıl çözüyorsunuz yav? Başka marka gözlükler uyuyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nelstar

Benimde aklımda Vestel 42PF9060 vardı ama Panasonic L42ETW60 ın görüntüsünü görene kadar. Sonrasında P42STW60 gördüm ve bütcemi aşmasına rağmen büyük ihtimalle hepsiburada'dan alıcam.

Yarın 1800 lira Teknosa da :)

• Plazma modelimi led modelimi?
    Bu bilgi doğruysa sabah teknosadayım :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.