Şimdi Ara

Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
4
Favori
30.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tv şu an en uygun nerde kaç liraya alınabilir ?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

bu tv şu an en uygun nerde kaç liraya alınabilir ?
    teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/liste/2500hz-wifi-dlna-smart-3d-tv/productDetails.aspx?productId=evpantx-p42stw60&categoryId=163192&intcamp=GununTeklifi

150 tl de çek var hesabını yap.

• Arkadaşlar bir sorum olcak benim tw yi dün kurduktan sonra akşam burnuma plastik kokusu gibi bir koku geldi sizce bu normal midir yada yeni olduğundan mı bu koku gelir...
  • STW60 serisi aktif gözlük mü kullanıyor arkadaşlar? Gözlüğü hiçbiyerde bulamadım fiyatları nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gprs78

quote:

Orijinalden alıntı: impressM

bu tv şu an en uygun nerde kaç liraya alınabilir ?
    teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/liste/2500hz-wifi-dlna-smart-3d-tv/productDetails.aspx?productId=evpantx-p42stw60&categoryId=163192&intcamp=GununTeklifi

150 tl de çek var hesabını yap.

Arkadaşım bilgilendirmen için teşekkür ederim...

Babam için bir adet 42STW60 aldım az önce hepsiburadadan...

1800TL ödedim 150tl hediye çeki var.Onu da minimum 300tl lik alışverişlerde kullanabiliyormuşuz sanırım...

Acaba dahili uydu alıcı performansı yeterli olacak mı yoksa bir tane de NETA 6400HD almak gerekecek mi tv nin yanında....

• hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    42stw60 almayı planlıyorum bir yorum rica etsem acaba hdd den mkv oynatabılıyormu turkce altyazı destegı varmı.
    bu tv yi önerirmisin....
  • bende su an hepsiburadadan sipariş verecem fiyat güzel duruyor ama tv hakkında pek bilgim yok önerirmisiniz...
  • Öncelikle şunu belirteyim...Yaklaışık 3 yıldır 50g20 kullanıyorum...2 yıl önce abime 42st30 geçen yıl amcama 50st50 aldım.Şimdide babama 42stw60 aldım...

Memnun olmasam ve önermesem bu kadar tv alırmıydım sence...

Sana şöyle bir anekdot aktarayım...2 yıl kadar önce derbi maç izlemek için mahalledeki bi abimiz bize geldi ve maçı ağzı açık izleyip görüntüye hayran kalmasına rağmen plazma deyince

burun kıvırdı ve gitti...Birkaç ay sonra kendisi mağaza satıcısının gazıyla LG LED almış...

Bir kaç ay önce bi akşam ben ona maç izlemeye gittim..Ne kadar uğraştıysam da sahanın yeşilini tutturamadım...Hele ki hızlı kamera geçişlerinde hem top hem zeminin bulanması ise cabası...

Her ne kadar led için hareketli görüntülerde iyileştirmeler olduğundan bahsedilse de mağazadaki yavaş akan görüntülere değil evdeki izlenene bakmak lazım...

• HB da 150 tl lik hediye çeki 1800 tl nin haricinde mi?yani hediye çekini de düşersek 1650 ye mi geliyor 42stw60 ?çekin kullanım süresi ne kadar?üstelik gözlük ve dokunmatik kalem içindeymiş.fiyat çok iyi.

Bu panelin kullanıcıları özellikle görüntü anlamında çok memnunlar.yalnız lag oldukça yüksekmiş,oyun modunda daha iyiymiş.deneyen/bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 11 Mart 2014; 17:03:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

HB da 150 tl lik hediye çeki 1800 tl nin haricinde mi?yani hediye çekini de düşersek 1650 ye mi geliyor 42stw60 ?çekin kullanım süresi ne kadar?üstelik gözlük ve dokunmatik kalem içindeymiş.fiyat çok iyi.

Bu panelin kullanıcıları özellikle görüntü anlamında çok memnunlar.yalnız lag oldukça yüksekmiş,oyun modunda daha iyiymiş.deneyen/bilen var mı?

açıkçası benim için oyun önemli yorum yapan olursa sevinirim. xbox-playstation.
  • HB de bir saatte 9 adet satılmış.1 saat önce son 18 adet gözüküyordu.eminim alanların çoğu bu forumdadır.kimsenin de çıtı çıkmıyorgizli gizli alın bakalımşimdi 9 adet gözüküyor.bide dalga geçer gibi kampanya stoğu bittiğinde 3269 tl den satılacaktır yazmışlar.
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    8 adet gözüktüğünde 1 adet ben aldım ve stok tekrar 18 oldu

1799 + 12 kargo
    - 100 TL Paraf
    - 150 TL Çek
    - 10 TL Avantajix
    - 275 TL KDV (Şirkete işleyeceğim)

=1275 TL ye geldi (çekleri kullanacağımı düşünüyorum)

Sanırım iyi bir alışverişti. Karşı çıkan varsa bana alternatif sunsun ki hemen iptal edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igidu -- 11 Mart 2014; 19:14:55 >
  • Oyun için bu TV yi almayı düşünenler. 2007 de Pioneer PDP42XDE aldım ve halen kusursuz bir şekilde kullanıyorum. 7 sene oldu ve tık demedi. Ceryan parası da beni batırmadı. Eve gelen tüm misafirler görüntüye hayran kaldı. Playsation 3 bağlı ve Lag varmı diye soranlar için ... Erbakan Hocanın dediği gibi... Hadi ordan , hadi ordan....
  • Hepsiburada.com site açılmıyor
  • Fiyat yükseldi 1.849,00 TL
  • 1 günde 50TL zamlandı Cihaz. . Allah'dan dün almışım. 50TL kardayım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapikoyli -- 12 Mart 2014; 13:56:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Fiyat yükseldi 1.849,00 TL

ahadaranza yinede alınırmı ne diyorsunuz?
  • Bende araştırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Bende araştırıyorum.

50 tl zarardayız dün ilk görenlerdenim halbuki.
  • Bir kaç yabancı sitede okudum. Alınır diyorlar. LED lerden üstün bir TV deniyor.
    Amazon.de de birçok yorum okudum ve herkes memnun.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.