Şimdi Ara

Panasonic TX-P42STW60 Almayı Düşünenler (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
312
Cevap
4
Favori
30.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaynakci_1979

Teknosa da seri sonu indirdim 1799 tl bu fiyat aralığında başka markalarada baktım iyi gibi kullanan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Düşünmen hata bence. Hem de bulanamıyor artık. Bulduysan hava da kap.
  • Almadiysan eğer bence bimeksten al. 1000 TL. Ana sayfada linkinide vermişler mobilde olduğum için kopyalayamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logonun ekranda kalma olayı için ne kadar süre geçmesi gerekiyor?
    Lg plazmalara baktım biraz ekran açılırken çıkan lg logosu bile iz bırakıyor kısa bir süre.
  • royals R kullanıcısına yanıt
    vay be 4500 tl ye satılan tv 1000 tl inmiş (inmez diyen kişiye ...)
  • logo izi kalmıyor
    ben 4 yıldır 42g20 modeli plazma kullanıyorum
  • mahçup M kullanıcısına yanıt
    Geçen sene çıkanları kastetmiştim ben. Panasonicler daha iyi görünüyordu ayrıca teşhirde.
  • valla ben çok memnunum 4k yanında halt etmiş
    doğal renkler mükemmel siyahlar 600 hz 5000.000/1 kontrast
    hareketli görüntülerde akıcılık daha ne olsun
  • Tv sahibi arkadaşlar, bu cihazın input lag değerinin yüksek olduğu söyleniyor. Konsol ile kullananlar bir yorum yapabilirler mi?
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    konsol için almayın kesinlikle. oyuncu tv'si değil. lag'den oynanmıyor. tv ve sinema için bir numara ama oyun maalesef.
  • tatsumaki kullanıcısına yanıt
    Mrb.Sadece bu tv modeli için mi dediniz, yoksa tüm plazma tvler için gecikme sorunu mu var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bu model için söyledim, tümünü kast etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatsumaki

konsol için almayın kesinlikle. oyuncu tv'si değil. lag'den oynanmıyor. tv ve sinema için bir numara ama oyun maalesef.

Hortlatmış gibi olacağım ama bu yoruma kesinlikle katılıyorum.Birçok farklı model plazma kullandım.Yaklaşık 3 sene önce de 65STW60 vardı elimde.Input lag çok fazla.60ms civarı olması lazım.Oyun oynanacak gibi değil.Ha oynarsınız ama alışmak lazım.Eğer standart gecikmelere alışkın biriyseniz bu panel oyun konusunda çok yavaş kalıyor.St30,ut50,vt50 gibi diğer modellerde hiç gecikme yoktu.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.