Şimdi Ara

panasonic mi lg mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar panasonic 50vt50 iLg 47lm860 arasında kalmış durumdayım bir fikir verin ltfn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcemil -- 5 Kasım 2012; 0:15:49 >

• TV YŞ NE AMAÇLA ALICAKSIN ?

3D FİLM
    1080P FİLM
    SMART TV
    TV İZLEME

?
  • hocam film ve oyun hastalığım var ps3 var ayrıca blueray de çok izliyoruz. lig tv de alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcemil

hocam film ve oyun hastalığım var ps3 var ayrıca blueray de çok izliyoruz. lig tv de alacam

eğer ps3 varsa panasonic plazma alabilirsin hocam. Input lagı çok düşüktür. Ama ömür açısından bakarsan biraz sıkıntılıdır. Ama 860V de çok iyi televizyondur.
  • Tartışmaya bana gerek yok. Açık ara Panasonic.
  • ömür derken ?
  • quote:

ömür derken ?

televizyonun gösterim ömrü. Plazmalar neon ve flor mu ne o gazlarla doldurulduğu için bir süre sonra o gazlar bitiyor ve televizyon yavaş yavaş renk kaybederek göstermemeye başlıyor. onu diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG QNED mi ? Samsung QLED mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • az önce satundaydım (izmir) adama hard diskimden film denemek istiyorum dedm virüs olabilir denetmiyoruz dedi uyuz oldum,panasonic led tvye hasta oldum görüntü kalitesi harikaydı 1080p animasyon oynuyodu tvde renkler çok doğaldı çok süperdi yaa hd uydu alıcısıda vardı 150hz di bunda biraz tereddüt ettm 200hz olsaydı o tvyi düşünüyodum
  • Lafı mı olur . tabiki de panasonic. Geçen sene ki lg modelleri ingiltere almanya fransada satılmamaktaydı. satılan ülkeler hindistan ve türkiye birkaç geri kalmış ülkelerdi. yani lg , türkiyeyi trenin üstünde yolculuk eden insanlarla bir tuttu.. ama şimdi almayın almayın ki seki tutsun lg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

az önce satundaydım (izmir) adama hard diskimden film denemek istiyorum dedm virüs olabilir denetmiyoruz dedi uyuz oldum,panasonic led tvye hasta oldum görüntü kalitesi harikaydı 1080p animasyon oynuyodu tvde renkler çok doğaldı çok süperdi yaa hd uydu alıcısıda vardı 150hz di bunda biraz tereddüt ettm 200hz olsaydı o tvyi düşünüyodum

Adam uğraşmak istememiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

ömür derken ?

televizyonun gösterim ömrü. Plazmalar neon ve flor mu ne o gazlarla doldurulduğu için bir süre sonra o gazlar bitiyor ve televizyon yavaş yavaş renk kaybederek göstermemeye başlıyor. onu diyorum.

peki 50vt50 ortalama bir kullanımda ne kadar gider bir bilgin var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

ömür derken ?

peki 50vt50 ortalama bir kullanımda ne kadar gider bir bilgin var mı?

Merhabalar,

Öncelikle şu bilgiyi düzeltmeliyiz, Panasonic olarak bizim TV gruplarında belirtmiş olduğunuz kullanım ömrü Plasma için 100.000, LCD grubu için ise 60.000 saat'tir.
    Yani kullanım ömrü olarak Plasma TV'ler daha önde gözükmektedir. Plasma TV'ler de 600Hz'lik ekran yenileme hızı olduğundan dolayı, sizinde belirtmiş olduğunuz gibi Futbol maçları ve ya aksiyon filmlerinde hızlı sahne geçişlerine sahip olacağından ötürü, çok daha yüksek seyir keyfi vermektedir.
    Plasma ürünlerimizin bazı modellerinde Neo Plasma Paneli kullanılmıştır. G serisi de bu grup içerisindedir.(TX-P42GT30E 3D Neo Plasma, TX-P42GW30E Neo Plasma)

Bu panelin açıklaması:
    "Her bir alt-alan için hareket halindeki cismin konumunu optimize eden Neo Plasma, gözün hareket halindeki görüntü ile senkronizasyonunu kolaylaştırırarak hareket bulanıklığını tamamen ortadan kaldırır."

Saygılarımızla,

Marjinal Porter Novelli - Panasonic Elektronik A.Ş. marka ekibi adına Alp Bingöl

100.000 saati günde ortalama kullandığın saate bölersen bulursun.

• Günde 10 saat kullansan 20 sene sürer. O yıla kadar atarsın zaten tv'yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Günde 10 saat kullansan 20 sene sürer. O yıla kadar atarsın zaten tv'yi.

doğru. çoktan atılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.