Şimdi Ara

panasonic nv gs 180(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar video kameramın cd sini kaybettim Motion DV STUDIO versiyonun unttum indirebilcegim site yada bir ling varsa sevinirim.şimdiden tşkr ederim.

• Bendede aynı kamera var ama cd'sini daha hiç kullanmadım
    pinnacle studio programını kullanarak firewire'dan video'ları aktarabilirsin
  • bende firewire destekli laptopuma panasonic gs140 kameramdan grüntü aktarmayı denedim ama yapamadım.
    hem laptop üzerinde hamde kamera üzerinde 4pin girişi var. bende 4pin-4pin uçlu bir firewire kablosu aldım, ulead, pinnacle, başka programlarla görüntüyü aktarmaya çalıştım ancak kamerayı bir türlü görmedi.
    firewire bağlantısı sorunsuz görünüyor.kamera çıkışıda çalışıyor çünkü görüntü aktarmayı masaüstü bilgisayarımda firewire kartım varken yapmıştım.

normal şartlarda 4-4 kablo ile aktarımın yapılması gerekmezmi. sorun ne olabilir.kablomu acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: EnnX

Bendede aynı kamera var ama cd'sini daha hiç kullanmadım
    pinnacle studio programını kullanarak firewire'dan video'ları aktarabilirsin

• Bende masaüstüne firewire'dan aktarmıştım, pinnacle sorunsuz çalıştı, yalnız laptop'a geçtikten sonra görüntü aktarmayı denemedim, açıkçası üşeniyorumda

Laptopun firewire girişinin çalıştığından eminmisiniz, bi arkadaşınızdan bulabilirseniz farklı kabloyla deneyin derim.

Bende laptopa bişey alacağım ama karar vermedim, PCMCIA firewire'mı alsam capture yapan tv kartımı alsam bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.