Şimdi Ara

PANASONİC NV-GS17EG-S YARDIMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar panasonicin nv-gs17eg-s digital video kamerasıı aldım ama bu kamerayla çektiklerimi birtürlü bilgisayara atamıyorum lütfen bana yardımcı olun varsa buna göre bir program nerden bulabilirim şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nosman -- 15 Mayıs 2006; 18:25:18 >

• BU KAMERA İLE GÖRÜNTÜLERİ BİLGİSAYARA ATMAK İÇİN 1394 DEDİĞİMİZ CAPTURE KARTINA İHTİYACINIZ VAR, BUNUDA BİLGİSAYARCILARDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ
  • service pack 2 mi kullanıyorsun?
  • program arıyorsan ulead video studio 10 tavsiye ederim
  • diğer arkadaşlarında dediği gibi bilgisayarında iee 1394 kartı yoksa alman görüntü kalitesi açısından çok faydalı , eğer yoksa ve almazsan , NV GS 17 ile birlikte vermedikleri için USB kablosu alman lazım ( ki görüntü kalitesi iyi olmayacağı için forumlardaki kimse pek tavsiye etmiyor ).

Daha önceden görüntü kaydetmek konusunda deneyiminiz yoksa önce XP de hazır olarak bulunan movie maker ile görüntüyü yakalamayı deneyebilirsiniz , movie maker kullanımı kolay türkçe bir program.

Belli bir süre kullandıktan sonra movie maker (sadece .wmv ve DV kaydı yaptığından ) muhtemelen sana yetersiz gelebilir ya da merakın artacağından başka programlara yönelmek isteyebilirsin , o zaman ulead 8,9 ya da 10 u kullanmanı tavsiye ederim.

Yukarıda yazılı programların kullanımı forum içinde bir çok yerde yazılı...
  • NV-GS17 MODELLERİNİN İÇİNDEN USB KABLOSU ÇIKIYOR.
  • evet kamerayla birlikte sub kablosu var ama galiba capture kartın olması gerek o olmadan atamıyormuşum diye dediler bana
    bu arada söylemeden geçemeyecem tekofaksa mail attım beni 3gün sonra cep telinden aradılar hizmetlerine hayran kaldım valla artık panasonic alırken gözüm arkada almayacak:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayran kalınacak bir şey yok bence. Şu anda elimde o kameradan var bir tane. Teknoloji ilerledi, hesapta ama 10 yıl önce aldığım Panasonic kasetli kameram bu kamerayı alır önce 2 ye katlar sonra 8'e falan falan katlar doymaz bir daha 2'ye katlar...

Teknosada bugün efektli kamera sordum en ufak bir fikirleri yok. Teknoloji gelişiyor ayağına özelliksiz dandik kameralar satılıyor sanki. Teknosa da titreşim efekti soruyorum eleman cevap veriyor titreşim önleyicisi var diye. Yahu ne engellemesi öyle bir efekt var arkadaşım, sağdan girme, üstten görüntü inmesi gibi efektler var... Anladım ki günümüzün teknoloji harikası (!!!) makineleri çaput gibi...

Neyse konu capture'du galiba. USB kablosu da var elimde, bilgi almak için bakınıyordum. Ancak anlaşılan o ki hazır programlarla yetineceğiz. Bugün bir cep telefonu alınca bile PC Suite programı ile geliyor ama Digital video kameranın programı yok windowstan ya da ulead gibi ekstralarla hallediliyor. Panasonic adına bu da başka bir ayıp. Kalitesiz dandik mal hizmet verdikten sonra beni her gün cepten arasalar ne yazar ki? Her gün küfür yemek hoşlarına gitmiyorsa yani mazoist bir durum yoksa zaten bunu da yapmazlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.