Şimdi Ara

PANASONIC NV-GS180 3CCD Dv Cam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugünlerde bir video kamera almayı düşünyorum ve aşağıdaki DV Cam dikkatimi çekti.
    Makineyi kullanan arkadaşların görüşlerini almak isterim, başka markalardan bu seviyede (Sony veya Canon) DV Cam kullanan arkadaşları da tavsiyelerini alabilirim. Samsung düşünmüyorum şimdiden belirteyim.
    Teşekkürler....

PANASONIC NV-GS180 3CCD Dijital Video Kamera
    Taksitle 1050 YTL KDV Dahil / Nakit 1000 YTL...
    Media mini: DV
    Kayıt Formatı: Avi
    3 CCD Kamera Sistemi: Var
    O.I.S.: Yok
    Mega O.I.S.: Yok
    Leica Dicomar Lens: Yok
    Görüntü İşlemcisi: Crystal engine
    Mpeg 2 Motoru: Yok
    Optik Zoom: 10x
    Dijital Zoom: 500x
    Sabit Görüntü Kaydı: 2.3 Megapiksel
    Eşzamanlı Fotoğraf&Video kaydı: 0.3 Megapiksel
    16:9 kayıt: Var
    LCD: 2,5
    Power LCD: Var
    Tek Tuşlu Navigasyon: Var
    Yardım Modu: Yok
    Flaş: Yok
    Renkli Gece Görüşü: Var
    LED Işık: Yok
    Manuel Fokus Halkası: Yok
    Pro-Sinema Modu: Yok
    Yumuşak Ten Detayı: Var
    Tele -Makro Modu: Var
    Hızlı Başlama: 1.7 sn
    Lens Kapağı: Kapak
    Aksesuar Yeri: Var
    Sihirli Kayış: Yok
    USB 2.0: HS Mode
    SD Kart: Var
    DV in/out: Çıkış
    AV in/out: Çıkış
    Web Kamera: Var

PANASONIC NV-GS180 3CCD Dv Cam

• şahsen sony i tavsi ye etmem canon ve panasonic yerinde seçim olacaktır....ben kısa film çekmek için iyi ve uygun fiyatlı bişeyler arıyordum çok site çok forum gezdim ve bu fiyata alınabilecek yani 1066 ytl gibi bir fiyata en iyi panasonic-nvgs180 olduğuna kara verdim...kısa film bir yana ürünün 3ccd olması zaten yetiyor..3ccd konusunda bilgin yoksa kısaca; 3ccd kameralarda tek ccd kameralara göre görüntü kalitesi ve gerçek zamanlı video işleme konusunda çok daha üstündür. buda daha berrak ve akıcı görünyüler sağlar o yüzden 3ccd gerçekten çok iyi bir seçimdir.bence alacaksan alabilirsin..bana yar olmadı çünkü param çıkışmadı onun yerine canon mv800 aldım ama aklım hep nvgs-180 dedir.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 6 Temmuz 2006; 17:05:52 >
  • bu kamera yerine 140 modelini tavsiye ederim, bu 180 biraz malzemeden çalınmış bir modeldir, sis imaj sabitlme yok, 140 ta ayrıca leica optik var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASTRAnjoy

bu kamera yerine 140 modelini tavsiye ederim, bu 180 biraz malzemeden çalınmış bir modeldir, sis imaj sabitlme yok, 140 ta ayrıca leica optik var..

para sorun değilse tabi 140 çok daha iyi.nv-gs75 de düşünebilirsin.
  • O.I.S.: Yok

NV-GS280 modeline bakmanı tavsiye ederim.. Yok yazanların hepsi var Fiyat farkı 300 YTL (ereyon.com.tr)
  • Teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için.
    PANASONIC NV-GS140 modelini bulabilirsem tercihimi bu modelden yana kullanıcam...
    Bulamazsam sony ye yönelmek de istemiyorum ama mecburen yöneleceğim sanırım...
  • arkadaşlar panasonic GS180 de Tv den görüntü izleme imkanımız varmı? teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony HDR-HC3 bu urune gore sizce nasil ? HD kayıt 3ccd den nekadar iyidir ?
  • Buzul sana bir link vereyim oradan bak,
    Sony HDR-HC3 İncelemesi

Bir de öğrendiğime göre (yanlış biliyorsam arkadaşlar uyarın beni) 3ccd sensör video çekiminde kullanılmayan bir özellik, sadece sabit görüntülerde (fotograf çekiminde) kullanılan bir özellik. Video çekiminde 0.3 mega pixellik bir sistem kullanılıyor bu panasonic GS180 de.
    Bu nedenle de şimdilik vazgeçtim herhangi bir ürün almaktan. Hem görüntüler tatmin edici değil hem yeni ürünler yolda hem de fiyatlar düşsün daha kaliteli ürünler alınabilir bu fiyatlara sanırım....

quote:

Orjinalden alıntı: buzul
    Sony HDR-HC3 bu urune gore sizce nasil ? HD kayıt 3ccd den nekadar iyidir ?

• mini dv

bu 4özellik negatif bir özlliktir yani 1000 ytl söz konusu bu para bu kameraya verilmez
  • O.I.S.: Yok
    Tamam biliyorum bunlar alınacak üründe olması gereken özellikler ama
    mini dv 'yi anlamadım, neden kötü özellik olsun ki amatör veya yarı profesyoneller için.
    Dvd diyeceksiniz ama görüntüleri bana minidv den daha kötü geldi açıkçası.(tabi kaydedilen makine kötüyse görüntüde kötüdür)
    Şu kadarını söyleyebilirim size,
    Asıl mesleğim Sinema ve Tv. Betacam SX veya DX Dijital kameraları kullanınca yıllarca, minidv kameralar benim gözüme berbat görüntü veriyor açıkçası. Çözünürlükler muhteşem gerçekten Betacamlarda; ama bu cihazlar profesyonel bir çözüm sunuyor. Hem maliyetleri çok yüskek hem ebatlar hem de taşınamaz her yere.
    "Plajda adamın birinin sırtında kocaman Betacam Sx Digital kamera ve belinde 2-3 yedek pille çocuklarının yüzmesini çekiyor" Büyük işkence olurdu herhalde...
    MiniDv kameralar bana kalırsa görüntüleri beni tatmin etmez ama bu kamerayı ben kullanmayacağım ki, normal gündelik hayatın anıların çekiminde kullanılacak, böyle de bakınca Dvd kalitesinde görüntü versin yeter diyorum.
    Shuter hızı ne, beyaz denegsi ne kadar gerçekçi vsvs özellikleri de sıralayabilirdim, ama amatörce kullanılcak güzel bir makine olsun dedim.
    Çok uzattım biliyorum,
    Sonuç olarak daha önceki mesajımdan alıntı yapıyorum :
    "şimdilik vazgeçtim herhangi bir ürün almaktan. Hem görüntüler tatmin edici değil hem yeni ürünler yolda hem de fiyatlar düşsün daha kaliteli ürünler alınabilir bu fiyatlara sanırım.... "

Teşekkürler mesaj için

quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

mini dv

bu 4özellik negatif bir özlliktir yani 1000 ytl söz konusu bu para bu kameraya verilmez

• antep'de panasonic nv-gs 180, 750 ytl'ye kadar düşmüş,üstelik japon üretimi,eger orada tanıdıgınız biri varsa kaçırmayın.
  • arkadaşım ben tavsiye etmem arkadaşın dediği gibi malzemeden çalınmış.
    ben gs75 tercih etmiştim.Bence ya gs140 ya da gs75 ikisi arasında tercih yap.
    bunlar da fiyatlar bak anlarsın istersen sende araştır gs75 ile gs 180 hemen hemen aynıdır
    gs75::1050 YTL
    gs140::1450 YTL
    gs180::900 YTL
  • Zaten ben de 140 aldım,çekimi harika yalnız şu firewire olayını pek anlayamadım,bu kartla görüntü aktarımında kayıp olmuyomuş,bana bu kartların fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  • ilgilenenler için cihazın bana maliyetini de yazim: 12 ay taksitle 1220 ytl ayrıca 1gb hafıza kartı,bir çanta büyük boy bir tripot ve bir de kaset hediye.
  • slm ben süleyman ben kamera işiyle uğrasıyorum benimde panasonıc nvgs180 var ama bence almayın çok tıtrıyor sony nın ürünlerinde titreme fazla olmuyor bnde simdi sony almayı düşünüyorum ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.