Şimdi Ara

Panasonic nv-gs230 Kamera meraklıları için kaçmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Analog panasonic m3000 yada m3500 alma niyetimden dolayı satıyorum sadece iki üç kez kullanıldı. tüm aksesuarları alan arkadaşa gönderilecektir. ürün türkiyede nadir olduğunu düşünüyorum çünkü internette türk sitelerinde hiç denk gelmedim. bir alt modeli nv-gs180 var oda 1000 liradan fazla fiyatlarda... Bu modelde ki en büyük özelliklerden birisi miniDV olarak çektiğiniz video yu Windows movie makerde bile rahatlıkla bilgisayara aktarabilmek. Bunun dışında Flash bellek (SD Kart ile ) WEbcam ve fotograf makinası özelliği mevcut.

Cihaz Avusturyadan türkiye ziyaretini çekmek için dayım tarafından getirildi. Bende sadece arkadaşımın düğününü çektim yani 4 kaset ortalama 6 saat kadar bir çekim yapıldı. Satın alındığı yerhttp://www.digitalcamerawarehouse.com.au/prod4688.htm Burası. Tam detayları burada mevcut.

Cihaz için istediğim fiyat 700 YTL isteyen arkadaş olursa istanbul içi elden teslim edebilirim. Yada alışveriş sitelerinde satış açabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kamera gerçekten çok güzel, ben gs180 kullanıorum, görüntü gerçekten göz doldurucu, fiyat da uygun , bu fiyata alabileceğiniz en iyi performans ve görüntü, hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.