Şimdi Ara

Panasonic NV-GS27 ile Samsung VP-D363 arasında seçimim ne olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yalnızca amatör amaçlı aile çekimleri için video kamera alacağım. Metro'da Panasonic NV-GS27 ile Samsung VP-D363 arasında kararsız kaldım. Ürünlerinhttp://audiovisual.kelkoo.co.uk/ctl/do/compareProducts?back=%2Fb%2Fa%2Fsim%2F123501%2F16051359.html&catId=123501&pids=-16051359-16260934- adresinde karşılaştırılır özellikleri var. Bilgisayara aktarma kolaylığı nedeni ile SD kart destekli Samsung daha uygun gözüküyor ama bir türlü emin olamıyorum.

Bu konuda görüş belirtecek kişilere şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozerke -- 5 Temmuz 2006; 4:23:35 >

• samsungu ben aldım fakat geri verdim. zoom falan iyi hatta gündüz çekimi bayağı iyi, kapalı alan çekimi çook kötü gece demiyorum gündüz evin içinde hiç güzel değil birde zoom yaptığında ses çok geliyor. Ben sony 23e aldım. panasonic alacaktım üç dört mağzaya gittim kimse önermedi. Aldığın yer geri alırsa panasonic al dene derim , samsung kameraya hiç bulaşma...
  • Merhaba aliahmet,

Yorumların için teşekkür ederim. Bu sayede kafamdaki soru işaretini silmiş oldum. Demek ki Sony'ye odaklanmak lazımmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozerke

Merhaba,

Yalnızca amatör amaçlı aile çekimleri için video kamera alacağım. Metro'da Panasonic NV-GS27 ile Samsung VP-D363 arasında kararsız kaldım. Ürünlerinhttp://audiovisual.kelkoo.co.uk/ctl/do/compareProducts?back=%2Fb%2Fa%2Fsim%2F123501%2F16051359.html&catId=123501&pids=-16051359-16260934- adresinde karşılaştırılır özellikleri var. Bilgisayara aktarma kolaylığı nedeni ile SD kart destekli Samsung daha uygun gözüküyor ama bir türlü emin olamıyorum.

Bu konuda görüş belirtecek kişilere şimdiden teşekkür ederim.

Eğer hala makine almadıysan bende yardım edeyim. Arkadaşım bi marketten aldı bu samsung u ve samsungla karanlık ortamda çekimler berbat. Bunu görerek tecrübe sahibi oldum ve bende sony dcr-hc24e aldım. Sansung u alan arkadaşım çok ğişman duruma. Sony kamerada görüntüleri aktarmak çok basit ve çok kaliteli görüntüyle oluyor. Sadece bilgisayarına IE 1394 kartı alacaksın ve onla görüntü aktaracaksın. DVD kalitesinde bile görüntü kaydedebilirsin dvd ye. Bu ürünü bende vatan computer den 765 ytl ye aldım. Eğer soracağın şeyler olursa buradayım. akin_aktas_333@hotmail.com. Ve unutmayalım. SONY HER ZAMAN SONY DİR.

• Yanıtlar için çok teşekkür ederim. Ben de tavsiyeleri dinleyerek bir Sony DCR-HC23 aldım. Şimdi iş bir firewire kablo almaya kaldı. Kamera almak için karar vermeye çalışanlara kolaylıklar diliyorum.
  • panasonıc gs 17 kullanıyorum .harika ve süper memnunum. Panasonıc ve Sony den şaşma.Dikat edersen bu forumda arızalardan ve çekim bozuklukları ve çekim orantısızlıklarından en çok bahsedilen makinalar samsunglar. Başarılar
  • ne olursa olsun ilk önce panasonic i düşün hem 3 yıl garanti var hem servis ağı daha geniş hemde tam bir fotoğrafçı markası bende de o var ben izmir den ekip elektronik diye bir yerden aldım gerçekten kaliteli bir ürün yeni kampanya yapmışlar uğramanı tavsiye ederim

bence panasonic i seç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.