Forumu satış alanı olarak gören ve kullananlar için "Şikayet Et" butonunu kullanın.Ben sık sık kullanıyorum.Sağolsun Moderatör arkadaşlarda gereği gibi ilgilenip doğruca geldikleri adrese gönderiyorlar...
Lütfen duyarlılığımızı kaybetmeyelim.Bu aralar çok arttı maalesef sayıları.
Saygılar.
teşekkürler
42Pv60 sahibi arkadaşlar, kullandıkları scart kablo - hdmi - component cablo hakkında bilgi verebilirlerimi? Ben ucuz scart kullanıyorum rgb ile ve görüntü çok güzel uyduda. Yani sormak istediğim, sizde ucuz scart kablo ile rgb bağladığınızda, sonra da kaliteli olarak bilinen bir rgb scart kablo (altın uçlu) veya component bağladığınızda görüntü ne kadar fark ediyor? çok mu az mı? aslında screen shotlı bir karşılaştırma olabilse aynı kanalda çok faydalı olur. Olamıyorsa da objectif yorumlarınızı duymak isterim. Değermi altın uçlu kablo almaya?
Bir de lg pc1r li arkadaşların dayanışması daha çok gibi, PV60 kullanıcısı az mı acaba? ya da sorunsuz olduğu için kimse forum ihtiyacı hissetmiyor .
Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: mertb
42Pv60 sahibi arkadaşlar, kullandıkları scart kablo - hdmi - component cablo hakkında bilgi verebilirlerimi? Ben ucuz scart kullanıyorum rgb ile ve görüntü çok güzel uyduda. Yani sormak istediğim, sizde ucuz scart kablo ile rgb bağladığınızda, sonra da kaliteli olarak bilinen bir rgb scart kablo (altın uçlu) veya component bağladığınızda görüntü ne kadar fark ediyor? çok mu az mı? aslında screen shotlı bir karşılaştırma olabilse aynı kanalda çok faydalı olur. Olamıyorsa da objectif yorumlarınızı duymak isterim. Değermi altın uçlu kablo almaya?
Bir de lg pc1r li arkadaşların dayanışması daha çok gibi, PV60 kullanıcısı az mı acaba? ya da sorunsuz olduğu için kimse forum ihtiyacı hissetmiyor .
Teşekkürler.
Ben ilk olarak uydu alıcının içinden çıkan scart ile bağlantıyı yaptım. Şu anda PGV3300 oxypure component kablo ile görüntü alıyorum. Kabloyu 85YTL'ye aldım, büyük bir hevesle bağladım. Bence 85YTL'lik bir fark oluşmadı. Tabii biz amatör insanlarız, belki profesyonel bir göz; mesela bir ressam farkı hissedebilir.
Fakat şunu da belirtmek isterim, her iki bağlantı şeklinde de izlediğim görüntü mağazalarda izlediğim görüntüden çok daha iyiydi. Ben bu kadar net bir görüntü beklemiyordum, çok memnunum.
munans a katılıyorum...bende altın kablo ile scart bağlantı yaptığımda bi fark görmedim...belki görüntü iyi, o yüzden fark farkedilmiyo Taşınırken normal scart ile bağladım..altın uçluyu deneyince bi fark olmayınca değiştirmedim...
quote:
Orjinalden alıntı: mertb
Teşekkürler.
mağazalara bakma...onlar bir görüntüyü bölüp bölüp pekçok cihaza veriyorlar..bendeki renk kalitesi, görüntü netliği göreni manyak ediyor...çoğu dvd film ile digitürk görüntüsü ancak bu kadar birbirine yaklaşır yani öyle söyleyeyim.
quote:
Orjinalden alıntı: zapatero
mağazalara bakma...onlar bir görüntüyü bölüp bölüp pekçok cihaza veriyorlar..bendeki renk kalitesi, görüntü netliği göreni manyak ediyor...çoğu dvd film ile digitürk görüntüsü ancak bu kadar birbirine yaklaşır yani öyle söyleyeyim.
zaten bende öyle düşünmüştüm. Boşuna masraf etmeyeyim o zaman kabloya. Dediğinz gibi zaten çok güzel gösteriyor. Birde bizim pv60 larda burnin önleyici bir sistem var mı? Öyle bir ayar bulamadım da. Gerçi herhangi bir iz oluşmuyor.
burn in icin ilk 200 saat dikkat etmek lazim Onleyici sistem bu..
Bir de ekran koruyucu diye bir seylerden bahsediliyor ama, yine de ilk alindiginda ayarlar dusuk olacak selamlar
Dün Natilus'de tekofaks yetkilisi ile görüştüm. Doğu bankta birçok firmanın Tekofaks garantisi adı altında ürün sattığını hatta garanti belgesi düzenlediğinden bahsetti. Ancak Doğu Bankta gerçekten Tekofaks garantisi verme yetkisi olan satıcı Mutlu Elektronik'miş. Bu şekil mağdur olan insanlardan bir çok telefon alıyoruz hergün diyor. Aman dikkat arkadaşlar. 200-300 YTL için sonradan pişman olmayın. Sonuçta bu paralar kolay kazanılmıyor. Birde kendinizi enayi gibi hissetmekte cabası sonrasında..
acaba birileri benim adıma cvp mı vermiş anlayamadım:S:S:S:S:
Eğer alacağınız ürünün Tekofaks garantili olduğundan emin değilseniz, cihazın seri no'sunu alarak Tekofaks müşteri hizmetlerinden teyit edebilirsiniz. 0.212.4443334
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme