Şimdi Ara

Panasonic plazma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÜRÜN GÜZEL GÖRÜNTÜ GÜZEL İŞÇİLİK MÜKEMMEL AMA GEL GELELİM FAN SESLERİ AKŞAM 9 DAN SONRA KAFAMI ŞİŞİRDİ SESSİZLİKTE ÇOK RAHATSIZ EDİCİ VE FANLAR ZAMANLA TOZ ALIP DAHA ÇOK SES YAPMAYA BAŞLIYOR BEN BU SEBEPTEN İADELERİ GÖRDÜM KARAR SİZİN....
  • Dezavantajlarini bir cok arkadas ifadee diyor ama
    Istanbulbilisim'de pesin 4690
    yani bir milyar daha ucuz
    ustelik duvar aski kiti hediye
    bilemiyorum, karar senin

quote:

Orjinalden alıntı: vehbi

Ben bugun kendisini aradim, Panasonic 42PV600 icin 5.600 YTL fiyat verdi. Bu fiyat uygun mu? Yoksa başka bir Tekofaks bayii fiyatı ile aynı mı?
  • slm fan sesinden bahsetmişiniz bu pv -60 serileri için mi acaba böyle bir şikayete pek rastlamadım daha önce
    başka şikayeti olanlarda varsa lütfen paylaşsınlar panasoniğin bu paneliyle ilgili
    ...
  • en iyi fiyatı ben veriyorum.benden iyi fiyat veren varsa çıksın hadi bakalım!!!sirkeci panaserde bunadahil!!!

email:guven-yildirim@hotmail.com

ATAŞEHİR DOĞUBANK-TEKOFAKS BAYİİ

216 455 45 90
    216 456 77 32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade_17 -- 19 Ocak 2007; 14:51:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade_17

en iyi fiyatı ben veriyorum.benden iyi fiyat veren varsa çıksın hadi bakalım!!!sirkeci panaserde bunadahil!!!

216 455 45 90
    216 456 77 32

iyi hoş da hani.. fiyat ne..
    garanti ne?

• quote:

en iyi fiyatı ben veriyorum.benden iyi fiyat veren varsa çıksın hadi bakalım!!!sirkeci panaserde bunadahil!!!

216 455 45 90
    216 456 77 32

2 dakika once PV600 icin nakite 5.200 YTL fiyat aldim 4.690 ile arasindaki fark 510 YTL en iyi fiyat bu mu?

• 2 dakika once PV600 icin nakite 5.200 YTL fiyat aldim 4.690 ile arasindaki fark 510 YTL en iyi fiyat bu mu?

• o senin aldığın fiyat ithalatçı garantisi altında istersen ben bunu daha uyguna bulurum
  • blade,
    O fiyata satacak birilerini bulursan haber ver, ben de Panaser'den alır satarım, 500YTL iyi para, ayda 5 tane satsam 2500YTL, süper para

• aldığın fiyat tekofaks garantili mi?
  • Panasonic yetkili bayisi Tekofaks haricinde mal satabilir mi...
  • quote:

o senin aldığın fiyat ithalatçı garantisi altında istersen ben bunu daha uyguna bulurum

ben ithalatci garantisi falan anlamam, verdiginiz telefonu aradim ve bana bu fiyati verdiniz, sanirim bir yerlerde yanlislik yapiyorsunuz? ya buraya iddiali sozler yazmayin, ya da telefona bakan arkadasinizla ayni dilden konusun. "foruma 4690'dan daha iyi fiyat verebilecegimi yaziyorum arkadaslar, bundan sonra fiyat soranlara bu fiyati verin" sizlerin oldugu gibi bizlerin de hem zamani hem de 500ytl'si epey kiymetli.
    tabi sizi ben yanlis anliyorsam lutfen duzeltin. hoscakalin..

• quote:

Orjinalden alıntı: eren_ramazan

ben ithalatci garantisi falan anlamam, verdiginiz telefonu aradim ve bana bu fiyati verdiniz, sanirim bir yerlerde yanlislik yapiyorsunuz? ya buraya iddiali sozler yazmayin, ya da telefona bakan arkadasinizla ayni dilden konusun. "foruma 4690'dan daha iyi fiyat verebilecegimi yaziyorum arkadaslar, bundan sonra fiyat soranlara bu fiyati verin" sizlerin oldugu gibi bizlerin de hem zamani hem de 500ytl'si epey kiymetli.
    tabi sizi ben yanlis anliyorsam lutfen duzeltin. hoscakalin..

+1

• İSTERSE SATAR DÜKKANDA BULUNDURMAZ AMA ALIR SATAR ;) BENİM YAPTIĞIM GİBİ
  • Aynı yanlışı bana da yaptılar. Ataşehir bayisi dışarıda rahatlıkla bulunabilecek fiyatı veriyor. (5.200 YTL)
  • Bakın sayın blade,
    www.gold.com.tr adersinde 42PV60 yaklaşık 10 gün önce 3850YTL / 12 taksit idi. Bonuscard ile yapılan alışverişlerde %10 bonus iadesi yapıyorlardı. Yani 3465 YTL'ye geliyordu. Ben de oradan aldım, Tekofaks müşteri hizmetlerini aradım, cihazın seri no'sunu vererek Tekofaks garantili olduğunu teyit ettim. Ayrıca servis menüsünden baktım, teşhir ürünü de değil. Siz neredeyse 37PV60'ı o fiyata vereceksiniz.
    Sonuç olarak ucuz satmıyorsunuz, kabul edin lütfen ve değerli forum üyelerinin değerli vakitlerini almayın.

• bu yanlış değil eğer ki müşteri ithalatçı garantisi altında olan ürünü isterse getirilir.ama teşhir ürünü koyamz mağzaya
    biz tabiki tekofaks ürününü satmayı isteriz ama müşteri nasıl isterse biz onu yaparız.sen almak istiyorsan konuş yoksa beni oyalama ok ?
  • 4550 ytl ye veririz düşünürseniz telefonumu verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: munans

Bakın sayın blade,
    www.gold.com.tr adersinde 42PV60 yaklaşık 10 gün önce 3850YTL / 12 taksit idi. Bonuscard ile yapılan alışverişlerde %10 bonus iadesi yapıyorlardı. Yani 3465 YTL'ye geliyordu. Ben de oradan aldım, Tekofaks müşteri hizmetlerini aradım, cihazın seri no'sunu vererek Tekofaks garantili olduğunu teyit ettim. Ayrıca servis menüsünden baktım, teşhir ürünü de değil. Siz neredeyse 37PV60'ı o fiyata vereceksiniz.
    Sonuç olarak ucuz satmıyorsunuz, kabul edin lütfen ve değerli forum üyelerinin değerli vakitlerini almayın.

Buna cevap yok mu sayın blade, TEKOFAKS GARANTİLİ 42PV60
    Vaktimi alma yazmışsınız da, siz de saçma sapan her bayinin verebileceği fiyatları yazarak bizim vaktimizi almayın...

• Arkadaşlar bende yakın zamanda Panasonic 42"PV60E plazma almak istiyorum.. Bayağı bi araştırdım. En son bu üründe karar kıldım. Sizce tercih nasıl? Bide ben bu plazmayı en uygun fiyata nerden bulabilirim? Beylikdüzünde bulunan bi bayiden bir fiyat aldım.. Ancak ne kadar iyi olduğunu bilemiyorum :( Açıkçası bu işlerden pek anlamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.