Şimdi Ara

Panasonic plazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısmetse 3 vakte kadar bir Panasonic plazma alacağım. İyi bir satıcı önerisi olan var mı? Allah korusun ama 10 milyarlık aletle bir de satış sonrası kabusu istemem doğrusu.

Selamlar...

Panasonic plazma

• Bulunduğun yeri belirtmeden satıcı önerisi istemişsin.Türkiye geneli bu işi yapan kaç firma varki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdexos

Bulunduğun yeri belirtmeden satıcı önerisi istemişsin.Türkiye geneli bu işi yapan kaç firma varki
    Haklısın :) Kafa işte.
    İstanbul'dayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoMaymun

Haklısın :) Kafa işte.
    İstanbul'dayım.

Alıntıları Göster
    zapatero ve @NTARES arkadaşlar! Siz nerelerden aldınız? Yorumlarınız?

Selamlar...
  • quote:

zapatero ve @NTARES arkadaşlar! Siz nerelerden aldınız? Yorumlarınız?

Selamlar...

Alıntıları Göster
    Ben euro artmadan önce Cevahir alışveriş merkezinden aldım bu TV yi. o zamanlar yanında DVD recorder hediyeliydi. ben satıcıyla anlaştım bana DVD yerine sehpa verdi.

Öncelikle çok araştırdım Pioneer la ikisi arasında kaldım ama yeni jenerasyon plazma olduğundan Panasonic i tercih ettim. Çok da iğği oldu.

Panasonic ten şaşma derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 10 Ağustos 2006; 8:07:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Ben euro artmadan önce Cevahir alışveriş merkezinden aldım bu TV yi. o zamanlar yanında DVD recorder hediyeliydi. ben satıcıyla anlaştım bana DVD yerine sehpa verdi.

Öncelikle çok araştırdım Pioneer la ikisi arasında kaldım ama yeni jenerasyon plazma olduğundan Panasonic i tercih ettim. Çok da iğği oldu.

Panasonic ten şaşma derim...

Alıntıları Göster
    kazanç iyi galiba.ben ps3 ü dahi alamıcam bu gidişte.tabii şu an öğrenciyim.bir işte çalışsam herhalde 2-3 yılda biriktiririm.
    tabii mali müşavir olursam 3-4 ayda rahat rahat.

hayırlı olsun acele etme sakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: d@LBy

kazanç iyi galiba.ben ps3 ü dahi alamıcam bu gidişte.tabii şu an öğrenciyim.bir işte çalışsam herhalde 2-3 yılda biriktiririm.
    tabii mali müşavir olursam 3-4 ayda rahat rahat.

hayırlı olsun acele etme sakın.

Alıntıları Göster
    tekofaks ana bayii panaser sirkecide...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 64d8000 Plazma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskin98

tekofaks ana bayii panaser sirkecide...

Alıntıları Göster
    Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...

d@LBy arkadaşım, kazanç fena değil şimdi. Biz de öğrenciyken farklı değildik. 10 senedir evli ve iş güç sahibiyiz. İki kişi birden bunca yıl çalışınca olabiliyor bu lüksler (o da 10 taksitle falan). Yoksa ne gezer...

Selamlar...
  • quote:

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...

d@LBy arkadaşım, kazanç fena değil şimdi. Biz de öğrenciyken farklı değildik. 10 senedir evli ve iş güç sahibiyiz. İki kişi birden bunca yıl çalışınca olabiliyor bu lüksler (o da 10 taksitle falan). Yoksa ne gezer...

Selamlar...

Alıntıları Göster
    panasonic dooru seçim Tekno..digitürk ü tak...altın kaplama scarttan görüntüyü ver...oturup keyfine bak.
    Hemen şimdiden söyliyim görüntü de akma felan olursa büyük ihtimal topraktan kaynaklanıyodur...bende oldu çünkü
    üçlü grup prizimde ki toprağı iptal edince olay çözüldü..

• quote:

Orijinalden alıntı: zapatero

panasonic dooru seçim Tekno..digitürk ü tak...altın kaplama scarttan görüntüyü ver...oturup keyfine bak.
    Hemen şimdiden söyliyim görüntü de akma felan olursa büyük ihtimal topraktan kaynaklanıyodur...bende oldu çünkü
    üçlü grup prizimde ki toprağı iptal edince olay çözüldü..

Alıntıları Göster
    panasonic 600e mi tavsiye edersiniz phd8 mi?

hhatta arasındaki farklar dezavantgajlar nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: zabadiza

panasonic 600e mi tavsiye edersiniz phd8 mi?

hhatta arasındaki farklar dezavantgajlar nedir?

Alıntıları Göster
    zabadiza arkadaşım.bir başka konuda daha plazma panel arayışı içerisinde olduğunu görmüştüm.ben 42 pv60 kullanıcısıyım.tavsiye ederim bu cihazı..pv 600 ise aynı paneli kullananan bir plazma.ama özellikleri biraz fazla..bir kere ses sistemi daha kuvvetli(ama sence önemli mi bilemem tabii)...bir de card yuvası var...fotolarını felan burdan direkt kartı tv ye takarak izleyebiliyorsun.diğer farklarını panasonic .de sitesinden veya com.tr sitesinden de okuyabilirsin.ama görüntü kalitesi pv60 ile aynı.

• quote:

zabadiza arkadaşım.bir başka konuda daha plazma panel arayışı içerisinde olduğunu görmüştüm.ben 42 pv60 kullanıcısıyım.tavsiye ederim bu cihazı..pv 600 ise aynı paneli kullananan bir plazma.ama özellikleri biraz fazla..bir kere ses sistemi daha kuvvetli(ama sence önemli mi bilemem tabii)...bir de card yuvası var...fotolarını felan burdan direkt kartı tv ye takarak izleyebiliyorsun.diğer farklarını panasonic .de sitesinden veya com.tr sitesinden de okuyabilirsin.ama görüntü kalitesi pv60 ile aynı.

Alıntıları Göster
    peki ya phd8?

• quote:

Orijinalden alıntı: zabadiza

peki ya phd8?

Alıntıları Göster
    Bu cihaza internetten bakıyorum..plazma display bu..yani dahili tuner i yok..görüntüsünü izlemediğim için yorum yapamıyacağım ama panasonic in tüm yeni nesil panellerinin arasında ismine rastlamadım.Bir önceki jenerasyon panel olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Bu cihaza internetten bakıyorum..plazma display bu..yani dahili tuner i yok..görüntüsünü izlemediğim için yorum yapamıyacağım ama panasonic in tüm yeni nesil panellerinin arasında ismine rastlamadım.Bir önceki jenerasyon panel olabilir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Ya pv60 yada pv600 al, genelde forumlarda encok bu plazmalar begeni topluyor..
  • PANASER ELEKTRONİK

PİYASA ŞARTLARINA GÖRE ÇOK İYİ FİYATA BU ÜRÜNÜ BİZDEN ALABİLİRSİNİZ BİLGİNİZ OLSUN.
    HİZMETTE SINIR YOK. YER MEKAN ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL.MONTAJ BEDELSİZ.

GÖRÜŞMEK ÜZERE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panabilişim levent -- 18 Ocak 2007; 11:01:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdexos

Bulunduğun yeri belirtmeden satıcı önerisi istemişsin.Türkiye geneli bu işi yapan kaç firma varki
    BİZ VARIZ .SİZ İSTEDİĞİNİZ SÜRECE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panabilişim levent

Alıntıları Göster
    Çetin beye selamlar...

quote:

Orjinalden alıntı: Panaser Levent

• quote:

Orijinalden alıntı: panabilişim levent

Alıntıları Göster
    quote:

Levent merhaba,
    Arkadaişlar panasonic plazma düşünen arkadaşlar Levent ile mutlaka görüşün , inanılmaz iyi fiatları var. Ben yılbaşından önce 42pv60 modelini Levent'den almıştım.
    Hatta bana çok güzel bir jest yaparak o dönemde bonus cart.ın yılbaşı kampanyasından yararlanmamı sağlamıştı.
    Hatırladınmı Levent beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Def-Tech

quote:

Levent merhaba,
    Arkadaişlar panasonic plazma düşünen arkadaşlar Levent ile mutlaka görüşün , inanılmaz iyi fiatları var. Ben yılbaşından önce 42pv60 modelini Levent'den almıştım.
    Hatta bana çok güzel bir jest yaparak o dönemde bonus cart.ın yılbaşı kampanyasından yararlanmamı sağlamıştı.
    Hatırladınmı Levent beni

Alıntıları Göster
    levent beyle c.tesi görüşeceğiz inşallah ...bize de bikolaylık yapacaktır diye düşünüyorum... saygılar.panasonic pv60 düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ogüst

levent beyle c.tesi görüşeceğiz inşallah ...bize de bikolaylık yapacaktır diye düşünüyorum... saygılar.panasonic pv60 düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Ben bugun kendisini aradim, Panasonic 42PV600 icin 5.600 YTL fiyat verdi. Bu fiyat uygun mu? Yoksa başka bir Tekofaks bayii fiyatı ile aynı mı?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.