Bildirim
Panasonic plazma
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bulunduğun yeri belirtmeden satıcı önerisi istemişsin.Türkiye geneli bu işi yapan kaç firma varki -
Haklısın :) Kafa işte.quote:
Orijinalden alıntı: cdexos
Bulunduğun yeri belirtmeden satıcı önerisi istemişsin.Türkiye geneli bu işi yapan kaç firma varki
İstanbul'dayım. -
zapatero ve @NTARES arkadaşlar! Siz nerelerden aldınız? Yorumlarınız?quote:
Orijinalden alıntı: TeknoMaymun
Haklısın :) Kafa işte.
İstanbul'dayım.
Alıntıları Göster
Selamlar... -
Ben euro artmadan önce Cevahir alışveriş merkezinden aldım bu TV yi. o zamanlar yanında DVD recorder hediyeliydi. ben satıcıyla anlaştım bana DVD yerine sehpa verdi.quote:
zapatero ve @NTARES arkadaşlar! Siz nerelerden aldınız? Yorumlarınız?
Selamlar...
Alıntıları Göster
Öncelikle çok araştırdım Pioneer la ikisi arasında kaldım ama yeni jenerasyon plazma olduğundan Panasonic i tercih ettim. Çok da iğği oldu.
Panasonic ten şaşma derim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 10 Ağustos 2006; 8:07:10 >
-
kazanç iyi galiba.ben ps3 ü dahi alamıcam bu gidişte.tabii şu an öğrenciyim.bir işte çalışsam herhalde 2-3 yılda biriktiririm.quote:
Orijinalden alıntı: @NTARES
Ben euro artmadan önce Cevahir alışveriş merkezinden aldım bu TV yi. o zamanlar yanında DVD recorder hediyeliydi. ben satıcıyla anlaştım bana DVD yerine sehpa verdi.
Öncelikle çok araştırdım Pioneer la ikisi arasında kaldım ama yeni jenerasyon plazma olduğundan Panasonic i tercih ettim. Çok da iğği oldu.
Panasonic ten şaşma derim...
Alıntıları Göster
tabii mali müşavir olursam 3-4 ayda rahat rahat.
hayırlı olsun acele etme sakın.
-
tekofaks ana bayii panaser sirkecide...quote:
Orijinalden alıntı: d@LBy
kazanç iyi galiba.ben ps3 ü dahi alamıcam bu gidişte.tabii şu an öğrenciyim.bir işte çalışsam herhalde 2-3 yılda biriktiririm.
tabii mali müşavir olursam 3-4 ayda rahat rahat.
hayırlı olsun acele etme sakın.
Alıntıları Göster -
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...quote:
Orijinalden alıntı: keskin98
tekofaks ana bayii panaser sirkecide...
Alıntıları Göster
d@LBy arkadaşım, kazanç fena değil şimdi. Biz de öğrenciyken farklı değildik. 10 senedir evli ve iş güç sahibiyiz. İki kişi birden bunca yıl çalışınca olabiliyor bu lüksler (o da 10 taksitle falan). Yoksa ne gezer...
Selamlar... -
panasonic dooru seçim Tekno..digitürk ü tak...altın kaplama scarttan görüntüyü ver...oturup keyfine bak.quote:
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...
d@LBy arkadaşım, kazanç fena değil şimdi. Biz de öğrenciyken farklı değildik. 10 senedir evli ve iş güç sahibiyiz. İki kişi birden bunca yıl çalışınca olabiliyor bu lüksler (o da 10 taksitle falan). Yoksa ne gezer...
Selamlar...
Alıntıları Göster
Hemen şimdiden söyliyim görüntü de akma felan olursa büyük ihtimal topraktan kaynaklanıyodur...bende oldu çünkü
üçlü grup prizimde ki toprağı iptal edince olay çözüldü..
-
panasonic 600e mi tavsiye edersiniz phd8 mi?quote:
Orijinalden alıntı: zapatero
panasonic dooru seçim Tekno..digitürk ü tak...altın kaplama scarttan görüntüyü ver...oturup keyfine bak.
Hemen şimdiden söyliyim görüntü de akma felan olursa büyük ihtimal topraktan kaynaklanıyodur...bende oldu çünkü
üçlü grup prizimde ki toprağı iptal edince olay çözüldü..
Alıntıları Göster
hhatta arasındaki farklar dezavantgajlar nedir?
-
zabadiza arkadaşım.bir başka konuda daha plazma panel arayışı içerisinde olduğunu görmüştüm.ben 42 pv60 kullanıcısıyım.tavsiye ederim bu cihazı..pv 600 ise aynı paneli kullananan bir plazma.ama özellikleri biraz fazla..bir kere ses sistemi daha kuvvetli(ama sence önemli mi bilemem tabii)...bir de card yuvası var...fotolarını felan burdan direkt kartı tv ye takarak izleyebiliyorsun.diğer farklarını panasonic .de sitesinden veya com.tr sitesinden de okuyabilirsin.ama görüntü kalitesi pv60 ile aynı.quote:
Orijinalden alıntı: zabadiza
panasonic 600e mi tavsiye edersiniz phd8 mi?
hhatta arasındaki farklar dezavantgajlar nedir?
Alıntıları Göster
-
peki ya phd8?quote:
zabadiza arkadaşım.bir başka konuda daha plazma panel arayışı içerisinde olduğunu görmüştüm.ben 42 pv60 kullanıcısıyım.tavsiye ederim bu cihazı..pv 600 ise aynı paneli kullananan bir plazma.ama özellikleri biraz fazla..bir kere ses sistemi daha kuvvetli(ama sence önemli mi bilemem tabii)...bir de card yuvası var...fotolarını felan burdan direkt kartı tv ye takarak izleyebiliyorsun.diğer farklarını panasonic .de sitesinden veya com.tr sitesinden de okuyabilirsin.ama görüntü kalitesi pv60 ile aynı.
Alıntıları Göster
-
Bu cihaza internetten bakıyorum..plazma display bu..yani dahili tuner i yok..görüntüsünü izlemediğim için yorum yapamıyacağım ama panasonic in tüm yeni nesil panellerinin arasında ismine rastlamadım.Bir önceki jenerasyon panel olabilir diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: zabadiza
peki ya phd8?
Alıntıları Göster -
Ya pv60 yada pv600 al, genelde forumlarda encok bu plazmalar begeni topluyor..quote:
Bu cihaza internetten bakıyorum..plazma display bu..yani dahili tuner i yok..görüntüsünü izlemediğim için yorum yapamıyacağım ama panasonic in tüm yeni nesil panellerinin arasında ismine rastlamadım.Bir önceki jenerasyon panel olabilir diye düşünüyorum.
Alıntıları Göster -
PANASER ELEKTRONİK
PİYASA ŞARTLARINA GÖRE ÇOK İYİ FİYATA BU ÜRÜNÜ BİZDEN ALABİLİRSİNİZ BİLGİNİZ OLSUN.
HİZMETTE SINIR YOK. YER MEKAN ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL.MONTAJ BEDELSİZ.
GÖRÜŞMEK ÜZERE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panabilişim levent -- 18 Ocak 2007; 11:01:16 > -
BİZ VARIZ .SİZ İSTEDİĞİNİZ SÜRECE.quote:
Orijinalden alıntı: cdexos
Bulunduğun yeri belirtmeden satıcı önerisi istemişsin.Türkiye geneli bu işi yapan kaç firma varki -
Çetin beye selamlar...quote:
Orijinalden alıntı: panabilişim levent
BİZ VARIZ .SİZ İSTEDİĞİNİZ SÜRECE.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Panaser Levent
-
quote:
Orijinalden alıntı: panabilişim levent
Alıntıları Gösterquote:
Levent merhaba,
Arkadaişlar panasonic plazma düşünen arkadaşlar Levent ile mutlaka görüşün , inanılmaz iyi fiatları var. Ben yılbaşından önce 42pv60 modelini Levent'den almıştım.
Hatta bana çok güzel bir jest yaparak o dönemde bonus cart.ın yılbaşı kampanyasından yararlanmamı sağlamıştı.
Hatırladınmı Levent beni
-
levent beyle c.tesi görüşeceğiz inşallah ...bize de bikolaylık yapacaktır diye düşünüyorum... saygılar.panasonic pv60 düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: Def-Techquote:
Levent merhaba,
Arkadaişlar panasonic plazma düşünen arkadaşlar Levent ile mutlaka görüşün , inanılmaz iyi fiatları var. Ben yılbaşından önce 42pv60 modelini Levent'den almıştım.
Hatta bana çok güzel bir jest yaparak o dönemde bonus cart.ın yılbaşı kampanyasından yararlanmamı sağlamıştı.
Hatırladınmı Levent beni
Alıntıları Göster
-
Ben bugun kendisini aradim, Panasonic 42PV600 icin 5.600 YTL fiyat verdi. Bu fiyat uygun mu? Yoksa başka bir Tekofaks bayii fiyatı ile aynı mı?quote:
Orijinalden alıntı: ogüst
levent beyle c.tesi görüşeceğiz inşallah ...bize de bikolaylık yapacaktır diye düşünüyorum... saygılar.panasonic pv60 düşünüyorum
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- philips tv kanal listesi usb
- sunny televizyon alınır mı
- lg televizyon sinyal yok diyor ne yapmalıyım
- samsung tv açilip kapanma sorunu çözümü
- led tv çizik giderme
- xiaomi tv max 100
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- oled yanığı
- micro led tv
- hdr ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X