Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
155.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: setere

merhaba arkadaşlar son zamanlarda gw3 plazmadaki cızırtı sesleri(buzzing) artmaya başladı.
    bunun için bir çözüm varmıdır?

aynı sorun bende de var arkadaşlar var mı çözümü?
  • Aynen, bir cozumu varsa bilgi lutfen. Bir de sunu sormak istiyorum cihazlarin standart garantisi kac yildi acaba? 2012 aralikta electroworld den almistim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , dün itibari ile Panasonic plasma ekranı bozulmuştur. Televizyon açıldıktan sonra 1 dk gibi normal çalışıyor sonra eğer uydudan bağlı ise sinyal yok diyerek aşağıdaki görüntüyü gösteriyor. Yok eğer tv tunerindeyse hemen hemen 1 dk sonra görüntüyü ekteki gibi bozup arkadaki öğrencinin sesini duyuyorum , sizce ne olabilir. Görünürde bir sorun tespit edemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: plyr977

Merhaba , dün itibari ile Panasonic plasma ekranı bozulmuştur. Televizyon açıldıktan sonra 1 dk gibi normal çalışıyor sonra eğer uydudan bağlı ise sinyal yok diyerek aşağıdaki görüntüyü gösteriyor. Yok eğer tv tunerindeyse hemen hemen 1 dk sonra görüntüyü ekteki gibi bozup arkadaki öğrencinin sesini duyuyorum , sizce ne olabilir. Görünürde bir sorun tespit edemedim.

geçmiş olsun

ekler görünmüyor
  • mrb.arkadaşlar.panasonic TX-P42 GW30 cihazımda youtube bağlanamıyorum.televizyonumdaki uyarıya baktım nisan 2015 itibariyle google bazı cihazları desteklemeyi kaldırmış.acaba yeni bir yazılımla bu problem çözülebilir mi? konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.
  • Merhaba, aranızda Raspberry Pi 2 kullanan var mı? Viera Link'i ON konumuna getirip kumandayı kullanabiliyormuşuz ancak ben beceremedim. Kaliteli HDMI kablosu kullanıyorum, ayarları da yaptım.
  • arkadaşlar bu cihazlarda internet kullanımı hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz? tarayıcısından film izlenir mi? digiturk pla'den film izlemek mümkün mü? ya da youtube gibi uygulamaları işe yarıyor mu?
  • benkemalgeliyorum B kullanıcısına yanıt
    ben kablo ile internete bağlandım. ama maalesef tarayıcı bulamadım.
    tv de yüklü olan uygulamalar üzerinden erişim sağlanıyor.
    benim deneme sonucum bu şekilde.
  • mrb.arkadaşlar.panasonic TX-P42 GW30 cihazımda youtube bağlanamıyorum.televizyonumdaki uyarıya baktım nisan 2015 itibariyle google bazı cihazları desteklemeyi kaldırmış.acaba yeni bir yazılımla bu problem çözülebilir mi? konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: larose43

mrb.arkadaşlar.panasonic TX-P42 GW30 cihazımda youtube bağlanamıyorum.televizyonumdaki uyarıya baktım nisan 2015 itibariyle google bazı cihazları desteklemeyi kaldırmış.acaba yeni bir yazılımla bu problem çözülebilir mi? konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

yok kardeş onun biçaresi. dailymotiona dayanacan. youtube iyiydi kıymetini bilemedik.
  • alt yazı gömülü filmi pcden flash belleğe atıyorum sonra takıyorum panynin usbsine ama alt yazıda kayma oluyor. Nası başarıyor bunu gömülü alt yazı be abicim yuh be abicim. media playerin önerin bana kafayı yicem
  • Televizyonda ses gelmeyr başladı. İlk defa duydum.kapatıp açtım ama ses devam ediyor. Yüplü tv lerde olan cızırtıya benziyor. Sebebi ne olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: izmitlii

quote:

Orijinalden alıntı: larose43

mrb.arkadaşlar.panasonic TX-P42 GW30 cihazımda youtube bağlanamıyorum.televizyonumdaki uyarıya baktım nisan 2015 itibariyle google bazı cihazları desteklemeyi kaldırmış.acaba yeni bir yazılımla bu problem çözülebilir mi? konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

yok kardeş onun biçaresi. dailymotiona dayanacan. youtube iyiydi kıymetini bilemedik.

tam bir rezillik bir daha panasonic e adım atmam.
  • bu bende de basladi. cozum buldunuz mu acaba?
  • maalesef çözüm bulamadım. bu modellerin kronik sorunu galiba. bazen çok rahatsız edici oluyor, bazende hiç anlaşılmıyor.
    gittiği yere kadar bu şekilde idare edeceğim. kısmet olursa ileride daha gelişmiş bir model alırım.
  • buzzing sorunu plazmaların hatalarından birisiydi zaten , bu saatten sonra malesef artmamasını dilemekten başka yapacak bir şey yok
  • kendi uydu alıcısındaki bazı kanallar bende göstermemeye başlıyor "hizmet kullanılamıyor" hatası geliyor. Kanalın ana frekansından tarama yapıyor yeni bir kanal olarak bulunuyor. haftada bir kanal kayboluyor. acaba türksatta vpid audio pid değerlerinde hafif oynamalarmı yapılıyorda böyle oluyor anlamış değilim.
  • D smart D-FIXe uyumlu mu gw30 ?
    uydu alıcısını değiştircemde
  • arkadaşlar konu uykudaydı ama uyandırmak durumundayım,kusura bakmayın.
    bu konu bana çok yardımcı oldu.buradaki olumlu yorumlara bakara bu tv yi almıştım.
    son 2-3 haftadır renkler bir birine giriyor. özellikle insanların ten renkleri gökkuşağı gibi oluyor.cihazın ömrü bitmişmidir. ayarlara baktım ama bir şey fark etmedi. bu şekilde sorun yaşayan oldu mu?
    yenisi almam gerkecek,her halde ama şuan zor.gittiği yere kadar gitsin diye bekleyeceğim.
  • Selam arkadaşlar. 2012 den beri büyük bir keyifle kullandım bu cihazı. Artık yeni bir tv almak istiyorum bunuda elden çıkaracağım. Nerede satabilrim? Bende 46gw30 var, kaça gider acaba?
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.