Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
155.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fabrika ayarlarına dönünce sadece kanallar ve tp bilgileri mi silinir.yazılım ve güncellemeler etkilenir mi?
    ben uydu alıcısına da aynı işlemi yapmayı düşünüyorum,o yüzden sordum.yoksa tv de silinecek biss ya yazılım yoktur galiba.
  • televizyonda sıkıntı olmaz sadece bütün ayarların sıfırlanır

uyduda da, cihaz kutudan çıktığı günkü haline döner ( o zamana ait, kanal ayarları dahil ) bu sebeble harici uyduyu resetlemeye gerek yok

manual kanal aramaya girip 18444 v 2222 frekansını girip şebeke aramayı açık yapmak yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 18 Eylül 2014; 13:44:15 >
  • alperenugur kullanıcısına yanıt
    bilgiler için teşekkürler.
    akşama kısmet olursa 2 uyduyu da taratırım.
  • İyi akşamlar arkadaşlar, bir saat önce frekrans bilgisini girmeden tarattırdım tv'yi bütün kanallar geldi. Yarım saat falan sürüyor. Tek kötü tarafı, belkide en önemlisi kanal sıralaması bozuldu. Bütün sıralamaları baştan yapmak lazım. Bunun daha kolay bir yolu yok mu?
  • harici uydumu kurdum fakat tv de kurulum yapamadım.
    fabrika ayarlarına döndürdüm,frekans girecek yeri bulamadım.uydu seçimi yapmadan taramaya başlıyor,o şekilde taratsam,kanallar çıkar mı?

cihazı sıfırdan ayarladım.uyduyuda,kanal taramayı da otomatik yaptırdım.bütün kanallar çıktı.
    benim gibi frekans girme yerine bulamayan arkadaşların bilgisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 18 Eylül 2014; 21:04:28 >
  • Biraz kurcaladım galiba "Kurulum/DVB-S Tarama Menüsü/Kanal Taramadan" frekans bilgisini girebiliyorsun. Bir de alta LNB konfigurasyonu var belki ordan da girebilirsin. Bende Turksat 42E olarak otomatik bütün kanalları buldu. Bende kanal taraması başladığında kanal isimlerini listelemeye başladı, yarım saat sonra Kanal D HD ilk sırada açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smokaliptus -- 18 Eylül 2014; 20:42:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smokaliptus

İyi akşamlar arkadaşlar, bir saat önce frekrans bilgisini girmeden tarattırdım tv'yi bütün kanallar geldi. Yarım saat falan sürüyor. Tek kötü tarafı, belkide en önemlisi kanal sıralaması bozuldu. Bütün sıralamaları baştan yapmak lazım. Bunun daha kolay bir yolu yok mu?

dsmartın uyuzluğu yüzünden televizyonun uydualıcısını kullanamıyorum, bu sebeble kanal taraması yapmadım

kanalları taratıp sıralayan bir forumdaş tvden alacağı kanal listesini yüklerse, diğer arkadaşlar faydalanabilir
  • tv nin uydusunu kullanmayınca karıştırmış olabilirim

neticede olay çözülmüş. saygılar

hayırlı olsun yeni uydumuz
  • alperenugur kullanıcısına yanıt
    evet,deneme yanılma yöntemi ile sorunu çözmeyi başardım.HD kanalların artması çok iyi olmuş.yayın kalitesi ve plazma farkı ile yayınlar çok fark etti.
    ülkemize hayırlı olsun.
  • GW30 için Türksat 4 ayarları

TV yi ayarlar menusunden fabrika ayarlara donduruyoruz..

Uydu menuden DVB/S secili olup ( kablo tv veya karasal yayın alamayanlar için )
    Uydu bul diyoruz buldugu uydunun adına takılmayın tursat 2 yazıyor

daha sonrada otomatik kalan aramadan tyüm kanalları buluyoruz bir sürü HD kanal gelmiş güzel olmuş :)
  • arkadaşlar harici uydu alıcı kullanıyorum, 4a uydusuna geçişle açılan hd kanallarda şöyle bir sorun var...ekran gidip geliyor, sol üstte "geniş" , "otomatik" şeklinde yazılar çıkıyor...sebebi nedir ,çözümü nedir yardımcı olabilecek misiniz?
  • ben fabrika ayarlarına döndürdüm,hiç frekans bilgisi girmeden otomatik tarama yaptırdım.bütün kanallar,trthd kanalları dahil çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrok

arkadaşlar harici uydu alıcı kullanıyorum, 4a uydusuna geçişle açılan hd kanallarda şöyle bir sorun var...ekran gidip geliyor, sol üstte "geniş" , "otomatik" şeklinde yazılar çıkıyor...sebebi nedir ,çözümü nedir yardımcı olabilecek misiniz?

uydu ayarları ile alakalı olabilir

uydunun görüntü çıkışını en yüksek çözünürlüğe ayarlayın (720p,1080i gibi)
  • Xephrial X kullanıcısına yanıt
    lnb yi saat 11 yönünde hafif çevirerek ince ayar yapılması gerekebilir

imkan varsa harici bir uydun ile deneyin, durum nedir
  • Xephrial X kullanıcısına yanıt
    11050-51---110 60 kadar deneyerek kanal tarama yapın olmazsa, diğerlerini demek lazım
  • Dsmart çıkmayan kanalları frekans değişimi sonrası modülle yeniden izlenebiliyor mu bilen var mı? Dsmart modülü ona göre açtırıcam da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıllı telefonlarda youtube uygulamasının playto diye bi özelliği var, izlediğiniz youtube videosunu telefondan televizyona gönderir. eskiden bu özellik bizim televizyonlarımızla uyumlu olarak çalışıyordu ancak bir süredir çalışmıyor. bilgisi olan var mı?
  • smokaliptus S kullanıcısına yanıt
    merhaba,

kanalları düzenleyen 2 program var benim bildiğim.

bir tanesi ücretli deneme sürümünde 20 kanal yeri değiştirmeye izin veriyor.(SetEditPanasonic)

diğeri de pceditor_V2003.jar(ücretsiz)

Memory card içine kanal listesini gönderyorsun.Bu dosyayı bilgisayarda açıp düzenleyip kaydediyorsun.

Kolaygelsin.
  • merhaba arkadaşlar son zamanlarda gw3 plazmadaki cızırtı sesleri(buzzing) artmaya başladı.
    bunun için bir çözüm varmıdır?
  • 2011 yılında 5 yıl garanti ile alanlara örnek olsun, ST33 almıştım vatandan aralık 2011 de, ve 15 gün önce tv kapandı arızalandı, servisi aradım, evimden söktüler faturayı ve montaj belgelerini verdim, bugün geldiler 3 yıllık tv mi temizleyip tamir edip geri taktılar, en ufak ücret talep etmeden. Hani nakliye parası bile yok yani.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.