Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
155.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Logolu kanal izleme (logosuz kanal var mı?) filmlerde altan üstten siyah bant olmasın, alttan şerit halinde haber yazıları geçmesin, bir kanalda 20 dakikadan fazla kalma. (Oldu olacak televizyon hep kapalı kalsın)

Arkadaşlar plazmalarda bu sorunlar hala var mı?

İlk 200-300 saat bunlara dikkat etmek ileride olası bir resim yanığı riskini minimize etmek içindir
    Ama günde 6-7 saat kanal değiştirmeden sürekli aynı kanalı izlersen, ne yapsan boş ekranda sabit olan ne varsa (logo, alt üst bant,yazı bantı) izi kalacaktır
    Canlı ve parlak, doğal olmayan görüntüler hoşuna gidiyorsa plazma kısmına hiç bakmadan seni led kısmına alalım

Peki iz kaldı diyelim zamanla geçiyormu yoksa sabit kalıyormu ekranda? Ben şu an LG led kullanıyorum memnunum ama Panasonic plazmalarda her zaman aklımda.

Ayrıca TX-P42ST50E modelini tavsiye edermisin?

İkisininde artı ve eksileri var
    Görüntü anlamında plazmalardan daha iyisi, bana göre yok
    St50 gayet yeterli bir ürün bence,sen yine izleyerek al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Logolu kanal izleme (logosuz kanal var mı?) filmlerde altan üstten siyah bant olmasın, alttan şerit halinde haber yazıları geçmesin, bir kanalda 20 dakikadan fazla kalma. (Oldu olacak televizyon hep kapalı kalsın)

Arkadaşlar plazmalarda bu sorunlar hala var mı?

Bazı kanalların logoları gecici olarakta olsa kalıyor örenek olarak TRT kanlları ve ozellikle star logosu belli bir sure bendekinde kalıyor gerci kalıcı olmadı ama belli bir hassasiyet olustu..TV kanallarının bu durumlar icin arada haraket eden logolar yapmamaları çok kötu..

20 dk diye bir şey yok..3 saat kaldigım kanalda oluyor..ama ilaki araya reklam girince zap yapıyoruz buda durumu kurtarıyor..
  • Merhaba ,

Bende de 46GW30 var yaklaşık bir buçuk senedir sorunsuz kullanmaktaydım taki 3 gün öncesine kadar, kanallar arası geçiş yaparken bir baktım sol üstte Show tv logosu, sağ üstte TRT HD logosu, hemen kaydırma çubuğunu çalışıtırdım yaklaşık 10 dk da logolar silindi, derin bir nefes alarak devam ettim Tv izlemeye. Ama sorun çözülmemiş ertesi gün gene sol üstte ATV logosu, tekrardan çalıştırdım gene sildi ama biraz iz kaldı onu da analog yayında karıncalı kanal çalıştırarak hallettim.

Kaydırma çubuğu çalışırken bir şey farkettim, bütün ekran simsiyah ama sol üstte logo yanığı olan yerlerde sanki yağmur yağıyormuş gibi siyahım üzerine beyaz noktalar belirip kaybolmakta. Cihazın garantisi devam etmekte olduğundan servisi aradım öğle yemeğine çıkmışlar 1 saat sonra tekrardan arıyıcam bakalım ne söyleyecekler.

Aramızda bu konu ile alakalı servisle konuşmuş olan varı ? Ne gibi bir cevap alırım ve nasıl bir tepki vermem gerekli?

Cevaplar için teşekkürler.

Edit: Servis ile görüştüm, 10 saatlik bir kaydırma çubuğu çalıştırılmasını önerdi, sonrasında tekrar eder ise arayacağım servisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetgs1111 -- 21 Mayıs 2013; 15:40:07 >

• D smart için bi çözümü oldumu ? Panasoniğin

• arkadaslar merhaba elımde televızyonlarınızla uyumlu kullanmadıgım ,, ınternete baglanabılmenız ıcın panasonıc wy-dl10 wireless adaptor bulunmaktadır ,, almak ısteyenlere fıyat konusunda yardımcı olabılırım ,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: EASTWOOD1981

arkadaslar merhaba elımde televızyonlarınızla uyumlu kullanmadıgım ,, ınternete baglanabılmenız ıcın panasonıc wy-dl10 wireless adaptor bulunmaktadır ,, almak ısteyenlere fıyat konusunda yardımcı olabılırım ,,

Fiyat alabilir miyim? satılık linki var mı?
  • kanal d hd gene şifreli oldu, ne yapıyor bu dsmart anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

kanal d hd gene şifreli oldu, ne yapıyor bu dsmart anlamadım

Modül elimizde patladı gibi, ne panasonic nede dsmartta bi olay yok

Saygı ile anıyorum her iki firmayıda, daha çok dsmart

• Allah belalarını versin. Zehir zıkkım olsun her ay ödediğim para.
  • Arkadaşlar d smart modul almak istiyorum 2 yıl giriş paketi ile 199 tl diyor teknosada..maçlarla vs işim olmadıgı için bana makul geldi..gw 30 u modul ile kullanan arkadaşlar memnunmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Arkadaşlar d smart modul almak istiyorum 2 yıl giriş paketi ile 199 tl diyor teknosada..maçlarla vs işim olmadıgı için bana makul geldi..gw 30 u modul ile kullanan arkadaşlar memnunmu ?

HD kanallar da çalışmaz, sorun var dahili uydi alicili Tv lerde. sd kanallar için düşünüyorsanız alın, ben olsam almazdim.

• ha kanallarda işe yaramazsa alınmaz o zaman..gerçi paketin üzerinde hd diyor ama kullanan daha iyi bilir..sagolasın..
  • Panasonic müşteri hizmetleri ile görüştüm. Kesinlikle bu konu ile ilgili bir güncelleme çıkmayacakmış.
    Ancak dsmart ile görüşüyorlarmış ve dsmart CI+ kart test ediyormuş. Muhtemelen CI+ modül ile konu çözülecekmiş. Ancak dsmart bu modül çözüm olur mu, olursa ücretli mi verir, satar mı belli değilmiş.

Tabi Panason,c müşteri hizmetleri söylediği için, gw30 modeller CI+' ı destekliyordur diye düşünüyorum.
  • cihazın yeni güncellemesi varmı bi ara çıkmıştı ondan sonra bir daha ethernetinden internete giremez olmustum..acaba ilk versiyonu gerimi yüklemek gerek
  • Arkadaşlar Kanal D HD tekrar açıldı bu sabah
  • bakalım bi daha gidecekmi?
  • Arkadaşlar aramızda gw30 u bu yeni nesil mini pc android işlemcili tv stick veya benzeri hem mini pc hemde uydu girişli receiverlerle kullanan varmı..bu tv stickler güzel bir şeye benziyor ama medya player performansları hakkında yeterli bilgi bulamadım açıkcası..

bahsettiğim ürünler şunlar

http://www.sanalpazar.com/Flypad-Android-Tv-Stick-Lcdyi-Tablet-Yapar-__isp8281741

http://www.sanalpazar.com/Dreamstar-Dream-Mini-Iptv-Full-Hd-Uydu-Alicisi__isp9673397

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 30 Ağustos 2013; 10:13:28 >

• kimse birşey yazmadı ama ben şu ürünü aldim panasonic gw 30 ile olan uyumu artı eksilerini yazarım buraya :))

http://dx.com/p/ug007-dual-core-android-4-1-1-mini-pc-google-tv-player-w-air-mouse-1gb-ram-8gb-rom-bluetooth-215006
  • Cihazı GW30 un yan tarafındaki HDMI 4 portuna bağladım elektiriğinide yine aynı yerdeki usb den aldım..gayet başarılı bir şekilde internete giriyor flash player uygulamalı fimleri falan izleyebiliyoruz..elimdeki hdd yi bağlayamadım henuz uydun dönüştürücüyü bulamadım..mini pc nin elektrik ve harici herhangi bir şey bağlamak icin olan portları bildigimiz android telefonların şarj kablosu ile aynı..ip tv vs uygulamalar bunları denemedim daha çince bir film sayfası var oraya gidiyor ama çince anlamayınca uygulama zor :)
  • Arkadaşlar severek kullandığım ve hayran olduğum 42GW30E plazmamın camı arkadan aldığı bir darbe nedeniyle(servis arkadan vida çatlatmış diyor) ekranı çatladı. Yeni TV alayım diyorum ama beğenemiyorum.Muhtemelen LED alacağım LG LA660S ama plazmadan sonra içime sinmiyor. Servis ekranı değiştiririz ama 1300 TL'ye bize gelişi var artı işçilik diyor. Size sorum bu paneli daha ucuz bulabileceğim bir yer var mı?
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.