Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
155.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _yurekli_

Dsmart MH ile 3-5 kez görüştüm bu konu ile ilgili.
    2' si ısrarla cam modulü Dsmart bayisine götürüp güncelleme yaptırmam gerektiğini söyledi (tabi ki ücreti karşılığı).
    Olabilir mi, konu hakkında bilgisi olan var mı?

Ben onu da yaptim duzelmedi, eve servis cagirdim o da duzeltemedi . Tv yazilimindan dedi, bir eski surumu ya da 2 eski surumu deneyin dedi. Firmware'in surumunu dusurmek mumkun mu? Denemek lazim ama eski firmware bulamadim. Elinde olan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasociğin yeni bir güncelleme yada dsmartın sistemi eski haline getirmesini beklemekten başka çare görünmüyor
    Önceki mesajlarda bir arkadaş modülü panasonıc servisinde. Lcd de denediğini ve bazı kanalların izlenebildiğini yazmıştı,burdan sonuç,
    Yazılımla düzeltilebileceği. Fakat böyle moktan bir yayın politikası izleyen dsmartın yarın başka bir yeri bozmayacağının garantisi yok

Panasonıcten daha ÇOOOOK dsmarta kızıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarın yine arayacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umooth

quote:

2' si ısrarla cam modulü Dsmart bayisine götürüp güncelleme yaptırmam gerektiğini söyledi (tabi ki ücreti karşılığı).

Ben onu da yaptim duzelmedi, eve servis cagirdim o da duzeltemedi . Tv yazilimindan dedi, bir eski surumu ya da 2 eski surumu deneyin dedi. Firmware'in surumunu dusurmek mumkun mu? Denemek lazim ama eski firmware bulamadim. Elinde olan var mi?

Elimde 1.318 ve 1.322 sürümleri mevcut. Ancak nasıl downgrade edileceğini bulamadım.
    İsteyen olursa bir yerlere upload edip paylaşabilirim.

• quote:

Yalan. Cam modülünüzde sorun yok. Söz konusu kanallar şifresiz de olsa izleyemeyeceğiz. Sorun iki ayaklı birisi D-Smart öteki de panasonic.

Bu arada bu Panasonic markasını sakın bırakmasın o distribitör. Bu işletmecilik ve iş yapma kafasıyla anca panasonic satarlar. Markanın global konumu ve kalitesi sayesinde Panasonic Türkiye kalitesizliğine rağmen ayakta durabiliyor.

Tabi Türkiye'de hangi satıcı kaliteli, müşteri sorun çözme odaklı çalışıyor ki? sorusunun da cevabı yok. O halde ancak Panasonic satarak ve sadece Türkiye'deki tüketiciyi korumayan anlayışla bu adamlar ayakta durabilir.

• Arkadaşlar sorun ortadan kalktı sanırım. Şu anda her şey normal tüm kanallar açık. Ne değişti acaba.
  • Kanal D HD nin bulunduğu paket normal fakat discovery hd showcase nin olduğu kannallarda sıkıntı var. bunada şükür.
  • SMART Spor'lar da açıldı mı? Tam olarak hangi HD kanallar düzeldi yazabilir misin?
  • smart spor hd tv2Hd erosport hd cnnhd dizi smart hd sinepulas hd sinegold hd pentohus hd max smart hd smart spor hd 2
  • D-smart 10968 v 30000 kanallar açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkutlu61

D-smart 10968 v 30000 kanallar açık

Hepsi actimi sizde

• evet
  • 10970 v 30000 frekans fec değerini dsmart tekrar geri çekince kanallar sorunsuz izlenebiliyor tarattırmaya gerek yok
    12130 da bir değişiklik yok sorun aynen devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 4 Mayıs 2013; 9:23:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkutlu61

evet

YANİ BU DEĞERLERİ GİRİP YENİDEN TARATTINIZ SANIRIM ? YANLIŞMIYIM, FABRİKA AYARLARINA DÖNMEME GEREK VARMI, YOKSA KANAL TARAMADAN İLGİLİ FREKANS GİRİP TARATMAM YETERLİ Mİ?

Bütün HD ler açtı öylemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G ö z l e m c i -- 4 Mayıs 2013; 2:20:54 >
  • İşin doğrusu ben sabah televizyonu açtım. Kanallar açıktı. Ancak ben gittiği zamanki ayarları aynen bırakmıştım. Herhangi bir değişiklik yapmamıştı. Geldikten sonra tekrar tarattım değişen bir şey yok Kanal D HD olduğu paket açık. Discover HD olduğu kapalı. Sanırım Fec değerini yine aynı değerine çektiler..
  • Bir yıldır Panasonic VT30E Tv'min dahili uydu alıcısından D Smart Cam Modül ile izleyebildiğim (Discovery Showcase HD ve aynı frekanstaki diğer bazı) HD kanalları izleyememekteyim. "Şifrelenen Kanal" uyarısı çıkmaktadır. D Smart bayii de frekans güncellemesi yaptı. Modülü diğer Philips PFL9067 TV'me taktığımda kanalları izleyebiliyorum. Panasonic servisi D Smart ile görüşüldüğünü sorunun çözüldüğünü, TV'me frekans güncelleme veya fabrika ayarlarına dönüp yenide kanal taratmam halinde kanalları izleyebileceğimi bildirdi. Yaptım. Olmadı. Panasonic servisi de geldi sorunu çözemedi. D Smart topu TV Servisine, Servis D Smart'a atıyor. Şimdi Panasonicten cevap bekliyorum. Sorununu çözen, çözümünü bilen varsa, paylaşırsa sevinirim...
  • 10970 v 30000 frekans fec değeri eski yerine alındığı için bu paketteki kanalları tekrar izleyebiliyoruz fakat

12130 v 2222 tp sinde bulunan bahsettiğiniz kanallarla beraber yaklaşık 5-6 tene hd kanal izlenememektedir

dsmartın bu tp ninde fec degerini düşürmesi lazım yada panasoniğin bu konu ile ilgili bir güncelleme yapması lazım

tüm şikayetlere rağmen beklemekten başka yapacak bir sey yok gibi
  • Logolu kanal izleme (logosuz kanal var mı?) filmlerde altan üstten siyah bant olmasın, alttan şerit halinde haber yazıları geçmesin, bir kanalda 20 dakikadan fazla kalma. (Oldu olacak televizyon hep kapalı kalsın)

Arkadaşlar plazmalarda bu sorunlar hala var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Logolu kanal izleme (logosuz kanal var mı?) filmlerde altan üstten siyah bant olmasın, alttan şerit halinde haber yazıları geçmesin, bir kanalda 20 dakikadan fazla kalma. (Oldu olacak televizyon hep kapalı kalsın)

İlk 200-300 saat bunlara dikkat etmek ileride olası bir resim yanığı riskini minimize etmek içindir
    Ama günde 6-7 saat kanal değiştirmeden sürekli aynı kanalı izlersen, ne yapsan boş ekranda sabit olan ne varsa (logo, alt üst bant,yazı bantı) izi kalacaktır
    Canlı ve parlak, doğal olmayan görüntüler hoşuna gidiyorsa plazma kısmına hiç bakmadan seni led kısmına alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Logolu kanal izleme (logosuz kanal var mı?) filmlerde altan üstten siyah bant olmasın, alttan şerit halinde haber yazıları geçmesin, bir kanalda 20 dakikadan fazla kalma. (Oldu olacak televizyon hep kapalı kalsın)

İlk 200-300 saat bunlara dikkat etmek ileride olası bir resim yanığı riskini minimize etmek içindir
    Ama günde 6-7 saat kanal değiştirmeden sürekli aynı kanalı izlersen, ne yapsan boş ekranda sabit olan ne varsa (logo, alt üst bant,yazı bantı) izi kalacaktır
    Canlı ve parlak, doğal olmayan görüntüler hoşuna gidiyorsa plazma kısmına hiç bakmadan seni led kısmına alalım

Peki iz kaldı diyelim zamanla geçiyormu yoksa sabit kalıyormu ekranda? Ben şu an LG led kullanıyorum memnunum ama Panasonic plazmalarda her zaman aklımda.

Ayrıca TX-P42ST50E modelini tavsiye edermisin?

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.