Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kablo tv (analog) yayın kullanırken 3 gün önce teledünya temel pakete üye oldum ve Next hc-12 set top box üzerinden yayın alıyorum şuanda.
    Çözünürlük arttığından görüntüler net fakat bana renkler eski doğallığında gelmiyor yani kablo tv de iken renkler daha gerçekçi idi.
    Zaten bu yüzden Panasonic plazmayı tercih etmiştim. Ama şimdi Benim tv de led tv ler gibi oldu geliyor.
    Bir ayar yapmak gerekişyor mu?
    Teledünya kullanan arkadaşlarda durum nasıl?
  • Merhaba arkadaşlar,
    kablo tv (analog) yayın kullanırken 3 gün önce teledünya temel pakete üye oldum ve Next hc-12 set top box üzerinden yayın alıyorum şuanda.
    Çözünürlük arttığından görüntüler net fakat bana renkler eski doğallığında gelmiyor yani kablo tv de iken renkler daha gerçekçi idi.
    Zaten bu yüzden Panasonic plazmayı tercih etmiştim. Ama şimdi Benim tv de led tv ler gibi oldu geliyor.
    Bir ayar yapmak gerekişyor mu?
    Teledünya kullanan arkadaşlarda durum nasıl?
  • Selamlar
    Dsmart modülü kullanan arkadaşlar. Bazı Hd kanalların fec ayarları değiştiği için yayınlar gösterilmiyor(şifrelenen kanal) yazıyor

Çözüm bulan varmıdır
    Kanal tarama yaptım aynı,tv fabrika ayarlarına döndürüp yenden kurulum yaptım,sorun devam ediyor
    Müşteri hizmetlerinden fayda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

Selamlar
    Dsmart modülü kullanan arkadaşlar. Bazı Hd kanalların fec ayarları değiştiği için yayınlar gösterilmiyor(şifrelenen kanal) yazıyor

Çözüm bulan varmıdır
    Kanal tarama yaptım aynı,tv fabrika ayarlarına döndürüp yenden kurulum yaptım,sorun devam ediyor

Selam,

Evden uzaktayım uzun süredir modülü kullanmadım ancak sorun tam olarak nedir anlatabilir misiniz? Hangi kanallardan bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Selamlar

Çözüm bulan varmıdır

Selam,

Evden uzaktayım uzun süredir modülü kullanmadım ancak sorun tam olarak nedir anlatabilir misiniz? Hangi kanallardan bahsediyorsunuz?

Bütün hd kanallar yok şu anda dsmarta ait olan
    Sinyal seviyeleri normal ama "şifrelenen kanal "yazmakta hepsinde

• Arkadaslar merhaba, bende panasonic GT30E var, D smart hd modülüm bugun birden starhd,BBC HD hariç hic bir HD kanalını çözmüyor, bayiye götürdüm taktı. Bende açmayan kanallar orda açtı, bunun nedeni ne acaba? ne yapılabilir ?? Fabrika ayarlarına geri dondüm yeniden tarattim kanalları ama değişen bisey yok lütfen yardım. ÇÖZÜM bulan yokmu :S:S:S nba maçı var bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G ö z l e m c i -- 20 Nisan 2013; 21:27:08 >
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar

Çözüm bulan varmıdır

Selam,

Ne zamandır böyle, hafta başı Cnn Türk HD taratıp ayarlamıştım. Sıkıntı yoktu. Hafta başından beri durum buysa sizin TV kaynaklı olabilir. Bütün kanalları silip bir daha taratın diyeceğim ama zaten denemişsinizdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar

Çözüm bulan varmıdır

Selam,

Ne zamandır böyle, hafta başı Cnn Türk HD taratıp ayarlamıştım. Sıkıntı yoktu. Hafta başından beri durum buysa sizin TV kaynaklı olabilir. Bütün kanalları silip bir daha taratın diyeceğim ama zaten denemişsinizdir.

Engin hocam ikimizin aynı anda olması normal mı? Şaşırdım

• Bahsi geçen kanalların fec değerleri 5/6 olarak değiştirilmiş. Bizim televizyonda bu değerler girilemediği için izleyemiyoruz gibi bir durum var

Kanalların bir kısmı dün kalanında bu gün gitti

Bakalım nasıl düzelecek yada elimizde modül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 21 Nisan 2013; 0:15:00 >
  • quote:

Bahsi geçen kanalların fec değerleri 5/6 olarak değiştirilmiş. Bizim televizyonda bu değerler girilemediği için izleyemiyoruz gibi bir durum var

Hocam nerden aldınız bu bilgiyi müşteri hizmetlerinden mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

quote:

Bahsi geçen kanalların fec değerleri 5/6 olarak değiştirilmiş. Bizim televizyonda bu değerler girilemediği için izleyemiyoruz gibi bir durum var

Müşteri hizmetleri dünyadan bi haber
    Turk-y for-mda sordum çok kişi aynı duruma düşmüş gerekli ayarlamaları yapıp normale dönenler çok
    Bzim gibi panacılar ve belirli marka recevır olanlar (fec değeri girilemeyen) onlarda kanallar yok

Bekliyoruz

• quote:

quote:

quote:

Turk-y for-mda sordum çok kişi aynı duruma düşmüş gerekli ayarlamaları yapıp normale dönenler çok
    Bzim gibi panacılar ve belirli marka recevır olanlar (fec değeri girilemeyen) onlarda kanallar yok

Bekliyoruz

Fec değişmesini başka forumlarda ben de yeni okudum. Basit düşünelim; baştan beri Fec 5/6 olsaydı ilk taramada gw30 bu frekansları auto fec ile yine bulacaktı. Cihazı fabrika ayarlarına döndürüp sonra da sıfırdan tarama yaparak aşılacak sanırım bu sorun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bekliyoruz

Fec değişmesini başka forumlarda ben de yeni okudum. Basit düşünelim; baştan beri Fec 5/6 olsaydı ilk taramada gw30 bu frekansları auto fec ile yine bulacaktı. Cihazı fabrika ayarlarına döndürüp sonra da sıfırdan tarama yaparak aşılacak sanırım bu sorun.

5 kere yaptım Engin hocam. Maalesef olmuyor.

• Aynen sıfırlayıp tekrar yarattım.
    Anten ince ayarını düzelttim bahsi geçen frekans değerleri %100 sinyal seviyesinde
    Epg sorunsuz ama şifrelenen kanal yazmakta hepsinde

Hde kanalında hizmet kullanılamıyor yazıyor

• quote:

Aynen sıfırlayıp tekrar yarattım.
    Anten ince ayarını düzelttim bahsi geçen frekans değerleri %100 sinyal seviyesinde
    Epg sorunsuz ama şifrelenen kanal yazmakta hepsinde

Hde kanalında hizmet kullanılamıyor yazıyor

Ne zaman oldu bu durum? Mayıs'ın 4'ünde eve dönüş; aynı sorun varsa halletmeden duramam. Bir yolu muhakkak olmalı gözden kaçan.

Mesela aklıma gelenler şebeke aramayı açık yaptınız mı? Symbol rate girdiniz mi yoksa auto yaptınız mı? Farklı bir uyduyu daha aynı lnb'de gösterip örneğin 23 derece astra uydusunu taratır gibi Türksat'ı taratıp elle frekans girdiniz mi? İlla ki bir yolu olmalıdır bu sorunu aşmanın.

Yine aklıma gelen örneğin 10970 yerine 10968 frekans değeri girerek tarattınız mı? Sinyal yine alacaktır frekans ile 1-5 arası değer aşağı yukarı oynasanız da. Yeni bir frekans gibi fec'i doğru atayabilir o zaman. Ya da frekansı dvb-s2 yerine dvb-s olarak değiştirip sinyali kaybedip sonra dvb-s2'ye veya auto'ya dönüştürüp taramak da sorunu çözebilir.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar; Mayıs'ta cihazın başına geçince deneyecek başka bir şeyler de belki bulurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinm

quote:

Orijinalden alıntı: seckinm

Gw30 a usb üzerinden wireless klavye mouse bağlanabiliyor mu?

Yine kendim cevaplıyayım, wireless klavye taktım çalıştı.

Peki çalıştı da ne işinize yaradı? Bildiğim kadarı ile klavyenin bir tek skype için esprisi olabilir o da Panasonic Skype kamerası olmadan çalışmıyor. Skype için kamera mı buldunuz acaba? Bulduysanız nereden ve kaça?
  • İki gündür böyle
    Alt ve üst frekansları denedim değişen bi şey yok "şifrelenen kanal "
    Tv nin ortak arayüz ayarlarından modülü üzerinde değiştirebilecek bi ayar yok,yok,yok

Biraz önce aradılar d smarttan kanallrın fec ayarlarını 5/6 yaptık, değiştirin düzelecektir dediler verdim veriştirdim
    Yapacak bi şey yok, fec değerlerini giremiyorsanız tv servisi ile görüşün diyorlar
    Yarın panasoniği arayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 21 Nisan 2013; 14:53:13 >
  • quote:

İki gündür böyle
    Alt ve üst frekansları denedim değişen bi şey yok "şifrelenen kanal "
    Tv nin ortak arayüz ayarlarından modülü üzerinde değiştirebilecek bi ayar yok,yok,yok

Biraz önce aradılar d smarttan kanallrın fec ayarlarını 5/6 yaptık, değiştirin düzelecektir dediler verdim veriştirdim
    Yapacak bi şey yok, fec değerlerini giremiyorsanız tv servisi ile görüşün diyorlar
    Yarın panasoniği arayacağım

D-smarta verip veriştirecek bir şey yok aslında. Olağan bir şey frekans değişimi; d-smart biraz fazlaca yapsa da bunu Türksat AŞ kaynaklı biraz da. Bizim sorun ise tamamen Panasonic firmasının dangalaklığı. Sinema TV'lerde Panasonic'te sorunlu biliyorsunuz.

Geçenlerde Turuncu'dan 100 liraya Next Tiger almıştım; o da biraz sorunlu bir alet ama panasonic kadar değil. Modülü farklı odaya taşımak için almıştım ama sanırım bu iş dediğiniz gibiyse mecburen tv'de kullanacağız. İyi tarafından bakmak gerekirse bir receiver alınca Sinema TV Aşk ve Sinema TV Aksiyon kanalları da Biss key ile izleniyor. Diğer biss key sorunları da kalmıyor.

• panasonic müşteri hizmetleri ile görüştüm doğal olarak onlarda bi haber durumdan

televizyonu fabrika ayarlarına döndürüp deneyin diye söylediler
    yaptığımı söyledim bütün dsmart modul kullanan panasonic kullanıcılarının aynı durumda olduğunu ve bu şikayeti gerekli yerlere iletmelerini söyledim

şu anda görünen moduller elimizde patladı

• quote:

panasonic müşteri hizmetleri ile görüştüm doğal olarak onlarda bi haber durumdan

televizyonu fabrika ayarlarına döndürüp deneyin diye söylediler
    yaptığımı söyledim bütün dsmart modul kullanan panasonic kullanıcılarının aynı durumda olduğunu ve bu şikayeti gerekli yerlere iletmelerini söyledim

şu anda görünen moduller elimizde patladı

herşey satana kadar

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.