Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablo olayini denedim. Yine olmadi. Cildirmak uzereyim. Ekran kartim Powercolor 5670.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schoulzen

Kablo olayini denedim. Yine olmadi. Cildirmak uzereyim. Ekran kartim Powercolor 5670.

Kart üzerinden 5.1 sesi hdmı ile alabilecegin yazıyor
    Hangi playerı kullanıyorsun bilgisayarDa,bazıları siterio olarak akaktarıyormuş sesleri
    Player programının ses ayarlarına bir bak,gom playerı denedinmi

• Gom Player, Media Player, Cyberlink PowerDVD ve VLC Player ile denedim. Sonuç yok.
    Alabildiğim en iyi ses 3.1 oldu. Center, Right ve Left'ten ses alıyorum fakat arkadaki ikiliden solo ses gelmiyor, sahte şekilde sesi dağıtıyor her birine. Artık umudum kalmadı. Ne yapacağımı şaşırdım inanın. 10. saatteyim.
  • Ancak kullanan arkadaşlar tam cevap verebilir gibi görünüyor şu halde

Teoride olması gerekiyor ,dijitürkü aktarıyorsa bilgisayarıda aktarması gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: zombak82

değerli arkadaşlar..temmuz ayı içinde 2000 tlye alıp çok da memnun olduğum panasonic p50gw30 kodlu tv maalesef ekranı cızıldı ve garantıye gıttı..bu boyda panel olmadığı için ya yenı tv ya da ucret ıadesı olacak..bu tv nın ust modelı nedır?bbılgısı olan var mı?

???
    ekranı çizilen bir tv nesıl garantiye gönderdiniz. Kullanıcı hatası demedilermi. Şimdi ben tv nin ekranı sivri bir cisimle çizsem garantisi var diye değişimmi yapacaklar. Biraz daha açarmısınız. olay çok ilginç geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcali

@ schoulzen : benim kullandığım model SC-XH150
    Sadece sinema sistemini hdmi2 den bağlamak yeterli oluyor televizyon sesleri sinema sistemine gonderiyor. Ses açma kısma işinide tv kumandası üzerinden yapıyorsun. Hatta tv açılıp kapandığında sinema sistemide otomatik açılıp kapanıyor. Sadece ince ayarlar için ses sisteminin kumandasını kullanman gerekiyor. Digiturk HD uydu alıcısında optik ses çıkışı olabilir onu direk ses sistemine bağlarsan çok az belki farkedersin belki etmezsin HD kanallarda ses iyileşebilir. Bunuda ses sisteminin kumandasından değiştiriyorsun sesi optik kablodan geleni kullan diye. Ses açma kapama HDMI2 takılı ise hala normal tv kumandasından oluyor. Çok ta gerekli değil HDMI2 den bilgisayarın ve digiturkun sesi ses sistemine gider.

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/DVD+Ev+Sinema+Ses+Sistemi+/SC-XH150/specifications/7863916/index.html?trackInfo=true
    darty den 350 TL ye almıştım. şu anda sitesinde 200TL teşhir ürünü var diyor.

Logitech'in kabloları kısa, yani bilgisayarla kullanmak için daha iyi ve kulanıcı yorumlarında iyi bir ses kartınız olmalı diyor kullananlar.

Ev sistemi ses yani watt olarak 3-4 kat daha yüksek ses veriyor. Kabloları çok uzun. Ben arka sol hoparlori tv den 4 metre uzakta vitrinin en ust rafına koydum. Kitapların kenarında duruyor. Kabloyu halının ve koltukların altından gecirip vitrinin arkasına bantlayıp getirdim. Buna ragmen bir kısmını katlayıp bantladım hala uzundu.

Ev sisteminde kendinden kumandali dvdli ve ustunde ekran olan bir sistem oldugu için daha çok ayar yapabiliyorsunuz.

Mesela TV izlerken (Teledunya kart tvye takılı) ses sisteminin ayarı "5+1 dolby digital movie" olarak ayarlı.
    HD kanallarda 5+1 ses veriyor. ama normal standart kanallarda stereo ses veriyor. sadece ondeki hoparlorleri kullanıyor. Arka sağ ve soldan ses gelmiyor. Bence normali de bu çunku o kanallarda bu ses kanalları yok.
    Ama evde akrabalar varken çoluk çocuk falan... Ses sisteminin ayarını "multi channel" yaptim normal kanallardaki sesi tum hoparlorlere gonderdi. salonun her tarafında eşit ses dağılımı oldu.

"Fısıltı modu" ayarı yani "Gece izleme" ayarı var gece film falan izlerken bu modu aktif hale getirdiğinde komşuların falan yüksek seslerden etkilenmesini engelliyor basslar, tizler ve ani patlama seslerini duzenliyor.
    Anlayacağın bence bilgisayarda kullanacaksan Logitech (bu arada tum bilgisayar aksesuarlarım logitech klavye mouse falan cok kaliteli marka.) Ama televizyonda kullanıcaksan ev sinema sistemi almalısın.
    Butçene göre ayarlamalısın. Hem DVD playerlı radyolu, music cdleri ve usbden mp3 çalan aynı zamanda her ayarı yapabildiğin bir sistemin oluyor. ilerde istersen tv siz dediğim gibi müzik seti olarak kullanabilirsin.

Ses sisteminde tum ayarı ses sistemi uzerinden yaparsın.
    Logitech Creative gibi hoparlorlerde iyi bir ses kartın olmalı yada ses kaynağın olmalı. Sesin tum ayarlarını yapıp bu hoparlorlere gonderirsin.

Merhaba, sizi çok rahatsız ettim fakat yine bir sorum olacak.

Windows ses ayarlarına baktığınızda 5+1 ibaresi görebiliyor musunuz?

• Benim TV de görüntü hassasiyeti oluşmuştu kalıcı yanık şimdilik yok acaba bu sorun garantiye girermi ?
  • merhaba

@schoulzen :
    ben windows kullanmıyorum.
    Okunuda bir tecrubem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcali -- 7 Ocak 2013; 10:08:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Benim TV de görüntü hassasiyeti oluşmuştu kalıcı yanık şimdilik yok acaba bu sorun garantiye girermi ?

Malesef bu olaylar garantiye girmiyor diye biliyorum

• Arkadaslar merhaba 46gw30 kullanicisiyim.tv nin kendi dahili uydu alicisi ile kanallari izliyorum.yumurcak tv yi izleyebilen varmi? Frekansini elle girmeme ragmen cikmiyor.tsk

• yumurcak tv'de sorun yok.bende de aynı model tv var.düne kadar açılıyordu.kanalın frekansını girince kanal çıkmıyor mu,istersen bir deotomatik taramayı dene
  • Arkadaşlar,

Harici hard diske yayını kaydederken başka kanala geçemiyorum? Nerede yanlış yapıyorum?
    Yani bir kanalı kayıt yaparken diğer kanala geçip izleyemedim. Bu normal midir?
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar dayanamadım ve yazmaya karar verdim. Kayınbirader bugün samsung 40ue7000 led lcd tv almış. Fener maçını izledik baştan sona iyice inceledim 2300 liraya almış ama inanın gözü plazmadaki mükemmel doğallığa alışmış biri için görüntüsü çok yapmacık, parlak ve canlı bir görüntüsü var ama o çimlerin rengini ve belirsizliğini görünce verdiği paraya acıdım doğrusu, arka planda tribündeki seyirciler de kalemle çizilmiş gibi duruyordu. Diğer kanallarda da inceledim ama malesef görüntüsü sıradan bakan insanlar için uygun olabilir çünkü parlaklığına aldanıp aaa ne kadar net diyorlar. Yaklaşık 2 saat izleyince gözlerim yanmaya başladı hemen ayarlara girip baktım kurulumu yapan simsar dinamik moda ayarlamış. Gayet objektif inceleyip yorumlamaya çalıştım. Panel tv alacak arkadaşlar uzun süre izleyip alsınlar. Son olarak da elektrik sarfiyatına değiniyim, bazıları led lcd tvlerin elektrik tüketiminin daha az olduğunu her fırsatta anlatıyor, plazma ayda 2-3 lira ya da daha fazla elektrik tüketebilir ama aslan besleyen yediğine katlanır.

• d smart'taki son frekans değişiklikleri için hangi menüden arama yapmamız gerekir, kayıtlı kanal listesini bozmadan?

özel mesajla da sorabilirdim, başka arkadaşların da işine yarar diye düşündüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

ben ikisinide denedim yeniden tarama yada kanal listesi güncelleme ikisindede çoğu kanal yerinde duruyor ama d smartın hd kanalları hep sıralamadan çıkıyor ve son sıralara gidiyor bunları tekrar sıralamak gerekli
  • p42gw30e televizyonumu 1.5 yıldır kullanıyorum. Dsmart full paket aldım ve modul kullanıyorum, maç zamanı trt hd ve ntv spor şifreye giriyor tadım tuzum kalmadı ayrıca televizyon 64gb adata usb 3.0 flash disk'i algılıyor ama açmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

p42gw30e televizyonumu 1.5 yıldır kullanıyorum. Dsmart full paket aldım ve modul kullanıyorum, maç zamanı trt hd ve ntv spor şifreye giriyor tadım tuzum kalmadı ayrıca televizyon 64gb adata usb 3.0 flash disk'i algılıyor ama açmıyor.

Sanıyorum kapasite çoğalınca algı sorunu yaşıyor TV.. Bende sevine sevine 1 Terra lık Hdd almıştım bol bol filmiçin ama algılayıp açamıyordu sonra gittim harici medya player alıp sorunu kökten hallettim:)aynen benimkide neredeyse 1,5 yaşında ama bu tvde 1080 film zlemek birbaşka güzel..
  • quote:

quote:

p42gw30e televizyonumu 1.5 yıldır kullanıyorum. Dsmart full paket aldım ve modul kullanıyorum, maç zamanı trt hd ve ntv spor şifreye giriyor tadım tuzum kalmadı ayrıca televizyon 64gb adata usb 3.0 flash disk'i algılıyor ama açmıyor.

Sanıyorum kapasite çoğalınca algı sorunu yaşıyor TV.. Bende sevine sevine 1 Terra lık Hdd almıştım bol bol filmiçin ama algılayıp açamıyordu sonra gittim harici medya player alıp sorunu kökten hallettim:)aynen benimkide neredeyse 1,5 yaşında ama bu tvde 1080 film zlemek birbaşka güzel..

harddiskleri algılıyor 500gb-1tb arsı hdd leri algılıyor, ancak 64gb flashdisk'i algilamaması ilginç, film izlemek gerçek bir zevk

• quote:

quote:

quote:

harddiskleri algılıyor 500gb-1tb arsı hdd leri algılıyor, ancak 64gb flashdisk'i algilamaması ilginç, film izlemek gerçek bir zevk

46GW30 sahibiyim, 2TB harddisk bağladım, içi full film dolu, sorunsuz izleyebiliyorum.

• Sorunsuz izlemek ? o filmlerin hepsi Divx galiba :) bendeki bir çoğunu açmıyor Tv nin medya desteği zayıf olduğunu biliyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.