Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panasonic 50GW30 tv cumartesi servis kurulumunu yaptı.
    1 adet ölü piksel tespit ettim. Bunun için ne yapılabilir?
    1 ölü piksel garanti kapsamına giriyor mu?
  • Arkadaşlar 42GW30E modelini 1 yıldır kullanıyorum.
    Sağolsun zamunda epey dua almıştır benden.
    İlk kullanmaya başladığımda .mkv dosyalarında sorun yaşamıştım.
    MkvMerge ile sıkıştırma sorununu giderdikten sonra indirdiklerimden izleyemediğim (810p ler hariç) olmadı.
    Ama son 3-4 aydır iyice sinir olduğum bir sorun peydahlandı.
    Yeni indirdiğim .mkv leri oynatmıyor. 2-3 saniye sonra görüntü donuyor sonra geri başlıyor geri donuyor filan bilirsiniz.
    Updateleri tamam tv internete bağlı yani kendisi sağolsun sorunsuz indiriyor.

walking dead in 07 sini yeni çektim (DibyaTPB'den bilen bilir :->)
    Altyazısını ekledim. (mkvmerge GUI v5.6.0) Cue'lar yok. Sıkıştırma yok
    Bilgisayarımda sorun yok. ama belleğe attığımda veya serviio ile dlna ile izlediğimde
    - ya görüntü oynuyor ama ileri alma, durdurma, geri alma olmuyor. hatta görüntü 10 dakika sonra kararıyor sesini filan açıp oynattığımda düzeliyor.
    - ya açtığımda 2-3 saniye oynuyor sonra sapıtıyor. donuyor geri oynuyor, ses kayıyor.
    Teknik servisi aradım. anlattım böyle böyle dedim. tahmin ettiğiniz gibi hadi yaa allah allah olmaması lazım filan dediler. Sorunu bile anlamadılar.

Aklına çözüm yolu gelen varmı?

PANASONİC PLAZMA GW30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firewell -- 1 Aralık 2012; 23:45:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: firewell

Arkadaşlar 42GW30E modelini 1 yıldır kullanıyorum.
    Sağolsun zamunda epey dua almıştır benden.
    İlk kullanmaya başladığımda .mkv dosyalarında sorun yaşamıştım.
    MkvMerge ile sıkıştırma sorununu giderdikten sonra indirdiklerimden izleyemediğim (810p ler hariç) olmadı.
    Ama son 3-4 aydır iyice sinir olduğum bir sorun peydahlandı.
    Yeni indirdiğim .mkv leri oynatmıyor. 2-3 saniye sonra görüntü donuyor sonra geri başlıyor geri donuyor filan bilirsiniz.
    Updateleri tamam tv internete bağlı yani kendisi sağolsun sorunsuz indiriyor.

walking dead in 07 sini yeni çektim (DibyaTPB'den bilen bilir :->)
    Altyazısını ekledim. (mkvmerge GUI v5.6.0) Cue'lar yok. Sıkıştırma yok
    Bilgisayarımda sorun yok. ama belleğe attığımda veya serviio ile dlna ile izlediğimde
    - ya görüntü oynuyor ama ileri alma, durdurma, geri alma olmuyor. hatta görüntü 10 dakika sonra kararıyor sesini filan açıp oynattığımda düzeliyor.
    - ya açtığımda 2-3 saniye oynuyor sonra sapıtıyor. donuyor geri oynuyor, ses kayıyor.
    Teknik servisi aradım. anlattım böyle böyle dedim. tahmin ettiğiniz gibi hadi yaa allah allah olmaması lazım filan dediler. Sorunu bile anlamadılar.

Aklına çözüm yolu gelen varmı?

PANASONİC PLAZMA GW30

neden olduğunu bilen yokmudur??

• video oynatma ile ilgili benim de bir kaç denemem oldu.
    .mp4 bir video klibi oynatırken, .dat video dosyadan convert ettiğim .mp4, .divx uzantılı dosyaları açmadı.
    .dat uzantılı dosyaları açmanın bir yolu var mı?
  • arkadaşlar malum wi-fi adaptörü 150 lira civarı, acaba wi-fi'yi kablolu internete çeviren bir aletle tv'yi internete bağlayabilen var mı?

pek anlamıuorum bu işlerden ama ürün açıklamalarından okuduğum kadarıyla router denen cihaz bunu yapabilir gibi geldi. ne dersiniz uğraşmaya değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değerli arkadaşlar..temmuz ayı içinde 2000 tlye alıp çok da memnun olduğum panasonic p50gw30 kodlu tv maalesef ekranı cızıldı ve garantıye gıttı..bu boyda panel olmadığı için ya yenı tv ya da ucret ıadesı olacak..bu tv nın ust modelı nedır?bbılgısı olan var mı?
  • TV Den çok memnunum.

Bir sorum var acaba bilen var mı?

TV yı kablo ile intternete bağladım, herşey guzel.

YAHOO-GOOGLE Hesabıma giriş yapamıyorum...
    yetki hatası veriyor.
    gmailde de şüpheli giriş engellendi uyarısı var. uyarıdaki maile baktım, çözümler var ancak, çözum için web tarayıcı lazım, çünkü linkler vermiş.
    tv de de web tarayıcı yok. buı nedenle gmailin bahsettiği capctha code yı girmeye imkan yok.

bu tv den google hesabına giren var mı? yöntem nedir ? ( yahoo çoktandır google ye bağlandı..)
  • Arkadaşlar merhaba,
    gw 30 kullanıcısıyım, tv nin kayıt özelliğini kurcalarken, 10 yıl öncesi aldığım sony anolog handcam inden kayıt edebileceğimi düşünmeye başladım, çocukların ilk görüntüleri var takdir edersinizki benim için önemli.
    Kamerayı av kablosuyla , harici harddiski usb ile tv ye bağladım. Ancak hdd ye format atmam konusunda mesaj aldım, cesaret edemediğim için de işlemi yapamadım. Kulanma kılavuzundan da bu konuda, kaydettiğim görüntüyü sadece bu tv de izleyebileceğimi anladım, bu model başka bir tv de bile seyredilemiyormuş. Bunu aşmak mümkün mü? Benim derdim pc de kullanmak zaten ama kılavuz pc ye bile olmaz diyor, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iad70

Arkadaşlar merhaba,
    gw 30 kullanıcısıyım, tv nin kayıt özelliğini kurcalarken, 10 yıl öncesi aldığım sony anolog handcam inden kayıt edebileceğimi düşünmeye başladım, çocukların ilk görüntüleri var takdir edersinizki benim için önemli.
    Kamerayı av kablosuyla , harici harddiski usb ile tv ye bağladım. Ancak hdd ye format atmam konusunda mesaj aldım, cesaret edemediğim için de işlemi yapamadım. Kulanma kılavuzundan da bu konuda, kaydettiğim görüntüyü sadece bu tv de izleyebileceğimi anladım, bu model başka bir tv de bile seyredilemiyormuş. Bunu aşmak mümkün mü? Benim derdim pc de kullanmak zaten ama kılavuz pc ye bile olmaz diyor, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

evet doğrudur tv üzerinden kayıt için televizyon hardiskinizi formatlar ve bu kayıtlar sizin televizyonununzdan baska bir yerde izlenemez

analag kayıtları,, bilgisayarınız varsa ayrı bir aparat alarak usb üzerinden istediğiniz bir formata çevirerek arsivleyebilirsiniz

yada fotoğraf dükkanlarıda bu işleri yapıyor

• teşekkürler alperenugur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombak82

değerli arkadaşlar..temmuz ayı içinde 2000 tlye alıp çok da memnun olduğum panasonic p50gw30 kodlu tv maalesef ekranı cızıldı ve garantıye gıttı..bu boyda panel olmadığı için ya yenı tv ya da ucret ıadesı olacak..bu tv nın ust modelı nedır?bılgısı olan var mı?

alperenugur kardeş şu bızım işe de bi el atsan?:)gw30 da otorite adamsın forumdaki yazılara bakınca..bu kardeşini de aydınlatabilir misin?
  • quote:

quote:

değerli arkadaşlar..temmuz ayı içinde 2000 tlye alıp çok da memnun olduğum panasonic p50gw30 kodlu tv maalesef ekranı cızıldı ve garantıye gıttı..bu boyda panel olmadığı için ya yenı tv ya da ucret ıadesı olacak..bu tv nın ust modelı nedır?bılgısı olan var mı?

alperenugur kardeş şu bızım işe de bi el atsan?:)gw30 da otorite adamsın forumdaki yazılara bakınca..bu kardeşini de aydınlatabilir misin?

2012 de plazmada panasonic,, 3d harici model üretmiyor diye biliyorum bu sebeble 2012de 3d siz gw** diye bi model yok

gw serisi modellerin devamı yok 50gw30 yerine 50st50 başa baş bir değişim olur
    servisi kandırabilirsen 50gt50 senin kazançlı çıkacağın bi değişim olur
    üste biraz daha para verip 50vt50 veriyorlarsa en iyi televizyonu almış olursun

bunun haricinde 50 gt 30 ,veya vt 30 verelim derlerse ,,kapalı kutu olmak sartı ile ,,yine senin gw30 un üst modelini vermiş olurlar

kolay gelsin

• teşekkürler
  • arkadaşlar bende yaklaşık 7 aydır 42gw30 modelini kullanıyorum,dahili uydu alıcısına bağladığımda bazı kanallar bulmuyor.mesela bir arkadaşımdaki cihazda fox varken bizim tv de çıkmıyor.dahili uydu alıcının bir güncellemesi mi vardır acaba?bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablosvelos

arkadaşlar bende yaklaşık 7 aydır 42gw30 modelini kullanıyorum,dahili uydu alıcısına bağladığımda bazı kanallar bulmuyor.mesela bir arkadaşımdaki cihazda fox varken bizim tv de çıkmıyor.dahili uydu alıcının bir güncellemesi mi vardır acaba?bana yardımcı olursanız çok sevinirim..

bazen bütün kanalları bulamayabiliyor

kurulum menüsünden,, uydu ayarlarında kanal listesi güncelleme var oradan tekrar taratın
    uydu ayarlarında yeni kanal bulununca uyar gibi bi secenek var onu açık yapın
    hala bulamadıysanız elle frekans ekleme olması lazım diye biliyorum bu şekilde yapın

yinede bulamıyorsa canak anteninizin daha hassas bir şekilde ayarlanması gerekiyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 24 Aralık 2012; 14:06:26 >

• GW30'a 5+1 ses sistemi bağlayabiliyor muyuz arkadaşlar? Logitech X530 almayı düşünüyorum. Hem bilgisayar hem de Digiturk uydu alıcısını sürekli olarak hdmi ile kullanıyorum. Her iki bağlantıya da geçtiğimde 5+1'den ses gelmesini sağlayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: schoulzen

GW30'a 5+1 ses sistemi bağlayabiliyor muyuz arkadaşlar? Logitech X530 almayı düşünüyorum. Hem bilgisayar hem de Digiturk uydu alıcısını sürekli olarak hdmi ile kullanıyorum. Her iki bağlantıya da geçtiğimde 5+1'den ses gelmesini sağlayabilir miyim?

Ses alabilirsin ama orjinal 5+1 sesi dolydijital alamazsın çünkü bu hoparlörde bu kod çözücüler yok
    Bu hoparlörler siterio sesi sanal olarak sorraund sese çevirir

Televiyon yada bilgisayar ikisinden de ses alabilirsin ama iki cihazdan birisi bağlı olmalıdır hoparlöre,,iki cihazıda bağlıyacaksan biri mutlaka off konumda olmalıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı biraz daha araştırdım. Şunu sorayım. Optik girişi olan bir 5+1 ses sistemini GW30'un optik çıkışına bağlarsam orijinal 5+1 ses alabilir miyim?
    Eğer alırsam AV tuşu ile HDMI'ı değiştirdiğimde 5+1'in sesi de - 5+1 monitöre takılı olduğundan - geçiş yaptığım HDMI'a bağlı olan cihaza geçer, değil mi?
  • Kendi çözümüm: 5+1 için panasonic'in bir 5+1 dvdli sistemini aldım onuda HDMI-2 den (ARC özelligi var bu kanalın, sesi TV den takılı olan cihaza gonderiyor) bağladim. Ses dışında TV kumandasının komutlarınıda gonderiyor tek kumanda ile ses sisteminide kontrol ediyorum.

Şimdi TV nin tum kanalların artı Dolby digital yayın yapan HD kanalların(Dahili alıcıyla teledunya kartlı) sesini gonderiyor.

Philips media(HDMI1) playerın seslerini gonderiyor. XBOX360(HDMI3) seslerini gonderiyor.
    XBOX360'ı kendi optikinden ses sistemine bağladım onuda kullana biliyorum. O zaman bass'lar daha iyi oluyor.

Panasonic 'in çok pahalı olmayan 350tl galiba dolby digitalli dvd li bir 5+1 'ini almıştım. Çok memnunum. Benim için optik girişi ve Dolby Digital olması yeterli idi. Hoparlorleride küçük boylelikle kabloları saklayarak salona rahatça yerleştirdim. Mobilya gibi buyuk olanları sevmiyorum çoğunda aynı kucuk hoparlör oluyor zaten.

Media player deneyimim çok arttı HD film ve diziler genelde 5+1 olduğu için mukemmel oldu diyebilirim.
    XBOX için daha da iyi oyun oynarken sağdan soldan arkadan sesler geliyor. Savaş atmosferi çok guzel oldu.
    Oyunlarda oyun deneyimi direk arttı arkadan bir silah sesi gelince oyunda donup ateş ediyorsun.

@schoulzen : Logitech Falan daha çok bilgisayar için TV için dvdli, blurayli yani içinde dahili amfisi olan bir sistem gerekli, yada sadece amfili bir 5+1 ses sistemi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcali -- 26 Aralık 2012; 8:05:12 >

• Bende HDMIlardan biri bilgisayara, diğeri Digiturk HD uydu alıcısına bağlı. Bilgisayarı çok sık kullanıyorum. Film, dizi vesaire gibi izlemek istediğim her şeyi bilgisayar üzerinden alıyorum. Optik girişli bir 5+1 Logitech 600 Lira civarı. Optik girişli 5+1 sinema sistemlerine baktım fakat ses olarak Logitech kadar tatmin edici ya da ona yakın olur mu bilemiyorum. Sizin aldığınız model ne idi? Memnun muydunuz? Ek olarak tek kumanda olayı gerçekten başarılıymış fakat HDMI Arc olayını tam olarak kavrayamadım. Sadece cihazdan TV'ye hdmi kablosunu HDMI2'ye bağlamamız yeterli oluyor mu? Ayrıca bir de optik kablo mu var? Biraz daha açmanız mümkün mü?
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.