Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Malesef benim TV de retention hassasiyeti denen olay oluştu yani belli bir süre burn oluşuyor biraz sonra kayboluyor..Sonunda kalıcı iz kalacak muhtemelen buna sebep sanıyorum kullandığım medya playerin menuleri sebep oldu..Bu problemi yaşayan varmı yada garanti kapsamında birşeyler yapmak mümkünmüdür..

benim televizyonu sagolsun hanım foxcrime hd de açık unutmuş sabaha kadar çalısınca ,, logo tabikide yapıstı ekrana yaklasık ikibucuk gün birinci sayfadaki videoyu çalıstırdım geceleri

beyaz ekranda dikkatli bakılırsa görülebiliyor ekran yanığı ama rahatsız edici değil,,haftada yada on güne bir bu videoyu oynatmak faydalı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 29 Eylül 2012; 21:22:06 >
  • quote:

Digitürk kullanıyorsanız digibox u scart veya digi de varsa HDMI çıkış ile Tv ye bağlarsınız..Digitürk decodersiz ise sadece uydudan gelen anten kablosunu TV nin arkasında bulunan uygun yere takmak gerek hepsi bu

hocam emin misiniz ben dahili uydu alicilarin digiturk icini se yaramadigini biliyorum. umarim yanlis biliyorumdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

benim televizyonu sagolsun hanım foxcrime hd de açık unutmuş sabaha kadar çalısınca ,, logo tabikide yapıstı ekrana yaklasık ikibucuk gün birinci sayfadaki videoyu çalıstırdım geceleri

beyaz ekranda dikkatli bakılırsa görülebiliyor ekran yanığı ama rahatsız edici değil,,haftada yada on güne bir bu videoyu oynatmak faydalı olacaktır

Bendeki kalıcı değil zaten ama çok sinir bozucu Albani diyorki hassasiyet oluşmuş kalıcısınında gelmesi yakındır..Ben uzun zamandır doğru düzgün TV seyretmiyorum varsa yoksa aldık bir medya player 1080 film seyretme derdindeydim :) O kadarda dikkat ediyordum siyah bantların olduğu filmlerde özellikle arada bir zoom vs yaparak burn vs kalmaması için..Sakınan çöp göze batarmış.Bu playerin menu başlıkları yazıları vs geçen bir de baktım silik olarak görünüyor bir süre sonra yok oluyordu medya playeri kaldırdım TV de denedim yine aynı dizilerin isimleri sağ köşede çıkan ufak yazılar ekranda yapışmış..Bir süre sonra kayboluyorlar ama yinede canım çok sıkıldı bu duruma TV ye nazar değdi yada abarttığım kadar kaliteli değilmiş.

benkemalgeliyorum:

Sanırım yanlış anladınız dahili alıcı digitürkle çalışır demedim zaten..Digiboxunuzu HDMI,SCART veya RGB denen bağlantı tipleri ile bağlayabilirsiniz dedim..Veya digitürk box olmadan sadece dahili uyduyu kullanacaksanız direk uydu anten kablosunu Tv arkasındaki uygun yere bağlamanız yeterlidir..Digi veya D Smart kullanıcısı olmadığımdan yüzde yüz size izah edemem ama mesela D Smartın sadece modulunu Tv takıp izlemek mümkün diye biliyorum hatta burda forumda bu şekilde kullanan arkadaşlar var..Sizde digi eski tip SD olan varsa HD ile değiştirtmenizi tavsiye ederim böylece Tv nizin HD olayından keyif alabilesiniz..

• quote:

Sonunda merakıma yenik düşüp servis menüye girdim benim GW30 çalışma saati sadece 80 saat görünüyor yani o 80 i de yapan benim :) İnternete girmiyordu sonunda meseleyi çözdüm ama çok gıcık bir durumu var yani benim gibi yanılıpta İP falan girerseniz yanlış girdimi silinmiyor fabrika ayara döndürünce tv açılırken viera conect için yazılım güncelleme var dedi güncellemeyi TV de çıkan yönlendirmelerle yaptım ve youtube de video izledik sonunda :)

Dikkatimi çeken bir şey oldu film izlerken 15-20 dk sonra ekran kendi kendine flulaşıyor yani ekran koruyucu devreye girmiş gibi ?? sonra tv açtım başka film izledim bunlarda olmadı ??

Arkadaslar merhaba,

gw30 lar ile kablosuz internete girmek mumkun mu acaba?
    yani disaridan bi cihaz mi gerekli...

Tesekkurler

• Cok tesekkurler...

• Arkadaşlar biss key olayına nasıl çözüm bulacağız ?
    trt hd, ntvspor vs gibi kanallar maclarda kilitleniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezader

quote:

cecenzor:

Şöyle bir usb dongle ile bağlanabilirsin.

http://www.amazon.co.uk/Panasonic-TYWL20E-Wireless-Adaptor-Viera/dp/B007FNIPXY/ref=dp_cp_ob_rec-ht_title_1/275-5097227-2899053

yalnız kitapçıkta yazan dongle bu

http://www.amazon.co.uk/Panasonic-DY-WL10E-K-Facilitates-Wireless-Capability/dp/B003922QY4/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1349013070&sr=1-1

siz denediniz mi? kullanan var mı?

Kitapçıkta yazan pahalı..Ayrıca Netgear marka dongle de uyuyor bildiğim kadarıyla ben kullanmıyorum ama araştırmıştım..

• quote:

Orijinalden alıntı: otorunogullari

Arkadaşlar biss key olayına nasıl çözüm bulacağız ?

bu olaya dahili uydu alıcı üzerinden çözüm yok :):)
  • quote:

quote:

nasıl olamıyor anlamak mümkün değil. 30 liralık oyuncak uydu alıcıları bile şifre çözüyor da koskoca panasonic bu işi beceermiyor mu yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitlii

quote:

quote:

nasıl olamıyor anlamak mümkün değil. 30 liralık oyuncak uydu alıcıları bile şifre çözüyor da koskoca panasonic bu işi beceermiyor mu yani?

koskocaman olmak böyle olsa gerek :):):) yasal olmayan islere istediğin gibi giremiyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: izmitlii

quote:

quote:

koskocaman olmak böyle olsa gerek :):):) yasal olmayan islere istediğin gibi giremiyorsun

yasal olmayan şeyleri ntv resmi internet sitesinden nasıl yayınlayabiliyor o zaman?

• Arkadaşlar yazılım versiyonunuz nedir acaba ve en son sürüm 1323 mü? Ben 1318 versiyonunu kullanıyorum. Günceleleme yapmamı önerir misiniz?
  • Arkadaşlar ben dsmart modül kullanıyorum ve hde nin frekansı değişmiş. Bunu nasıl bulabilirim ? Tşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar ben dsmart modül kullanıyorum ve hde nin frekansı değişmiş. Bunu nasıl bulabilirim ? Tşk

kanal listesi güncelleme yapınca,, kanallar isimsiz olarak cıkıyor
    kanal listesini alfabetik sıraya alınca sondaki isimsiz kanallara bakınız

iyi forumlar
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben dsmart modül kullanıyorum ve hde nin frekansı değişmiş. Bunu nasıl bulabilirim ? Tşk

kanal listesi güncelleme yapınca,, kanallar isimsiz olarak cıkıyor
    kanal listesini alfabetik sıraya alınca sondaki isimsiz kanallara bakınız

iyi forumlar

tsk buldum kanallari, bu arada yeni gelecek kanallardan haberiniz var mi arkadaslar?
  • Arkadaşlar Panasonic 42 gw 30 plazma televizyonum satılıktır. Televizyon 3 aylık. Media marketten alındı, faturası kutusu herşeyi mevcut (garantisi devam ediyor), televizyonu çok az kullandım, kullanım saati 45 saat civarıdır. Televizyon tertemiz hiç bir problemi yok, kapalı kutu aldım. Plazmaya alışamadığım için satışa çıkardım. Ankara içi elden teslim edilir (tercih sebebidir) televizyonu görüp inceleme fırsatınız olur. En ufak bir burn-in, ölü piksel veya buzing vb. sorunu yoktur, televizyonu rodaj ayarları ile kullanmaktayım. Ürünü inceleyerek alabilirsiniz, teşhir vb alıpta sorunla karşılaşana kadar bu ürün tercih edilebilir. İlgilenen arkadaş olursa mesajla veya cep telefonundan ulaşabilir. FİYATI UYGUN TUTUYORUM 1100 TL... Kargo alıcıya aittir.
  • Merhaba arkadaşlar
    internette araştırmalarım neticesinde en çok tavsiye edilen Panasonic plazma tx-p 42 gw 30 modelinden almak istiyorum. Bazı sitelerde ismi Panasonic plazma tx-p 42 gw 30e olarak geçmiş. Sonda ki - e - Avrupa demek zannedersem. Doğrumu düşünüyorum ? Yani her iki modelde aynı değil mi ? Bursa merkez de oturuyorum. Evde ki üç televizyonda tüplü. Onları da ikinci elde satmak istiyorum, Bursa dan elden teslim olabilir. ikisi 35 ekran diğeri 51 ekran. Tüplüler canavar gibi çalışıyor çok memnunum. Uydu olmadığı halde net gösteriyor T antenle. Durum şudur ki 14 aylık ikiz bebeklerim var. Gidip televizyonların sehpalarını sallıyorlar. Üstlerine düşecek diye korkudan tüplü televizyonların üçünüde satmaya karar verdim. Duvara monte olan plazma alırım. Gerçi benim evde duvar uygun değil, köşe uygun. Bu yüzden iki duvar arası köşeye yerden en az 1 metre yükseğe; demirciye aparat yaptırıp, üstünede plazmanın uygun aparatını monte edip, plazmayı öyle monte ettirmem lazım. Ne yapayım çocuklarım için en uygunu bu. Arkadaşlar Bursa da p 42 gw 30 nerden bulabilirim. Gören ? Duyan ? Ayrıca uydu alıcısı plazmada dahili mi ? Harici uydu kurmaya gerek var mı ? Harici uyduların daha kullanışlı olduğu internette yazılı. gw 30 da problem yaşadınız mı ? Ayrıca bu televizyon neo plazma mı yok sadece plazma mı ? Cevaplayan olursa şimdiden teşekkür ederim. ALLAH RAZI OLSUN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

Merhaba arkadaşlar
    internette araştırmalarım neticesinde en çok tavsiye edilen Panasonic plazma tx-p 42 gw 30 modelinden almak istiyorum. Bazı sitelerde ismi Panasonic plazma tx-p 42 gw 30e olarak geçmiş. Sonda ki - e - Avrupa demek zannedersem. Doğrumu düşünüyorum ? Yani her iki modelde aynı değil mi ? Bursa merkez de oturuyorum. Evde ki üç televizyonda tüplü. Onları da ikinci elde satmak istiyorum, Bursa dan elden teslim olabilir. ikisi 35 ekran diğeri 51 ekran. Tüplüler canavar gibi çalışıyor çok memnunum. Uydu olmadığı halde net gösteriyor T antenle. Durum şudur ki 14 aylık ikiz bebeklerim var. Gidip televizyonların sehpalarını sallıyorlar. Üstlerine düşecek diye korkudan tüplü televizyonların üçünüde satmaya karar verdim. Duvara monte olan plazma alırım. Gerçi benim evde duvar uygun değil, köşe uygun. Bu yüzden iki duvar arası köşeye yerden en az 1 metre yükseğe; demirciye aparat yaptırıp, üstünede plazmanın uygun aparatını monte edip, plazmayı öyle monte ettirmem lazım. Ne yapayım çocuklarım için en uygunu bu. Arkadaşlar Bursa da p 42 gw 30 nerden bulabilirim. Gören ? Duyan ? Ayrıca uydu alıcısı plazmada dahili mi ? Harici uydu kurmaya gerek var mı ? Harici uyduların daha kullanışlı olduğu internette yazılı. gw 30 da problem yaşadınız mı ? Ayrıca bu televizyon neo plazma mı yok sadece plazma mı ? Cevaplayan olursa şimdiden teşekkür ederim. ALLAH RAZI OLSUN.

Merhabalar;
    Sondaki e Avrupa demek.
    Nereden bulacağınızı bilmiyorum, yeni bulmak oldukça zor.
    ürün dahili uydu alıcılı, şifreli yayın yapan kanalları izlemek için harici gerekir.
    cihazın dahili hd uydu alıcısı sorunsuz.
    bu televizyonlar neo plazma..

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.