Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canlı yayın kaydını, durdur-devam et özelliğini SD kart ile kullanan var mı? Sandisk 45mB/sn Extreme kart ile bunu yapabilir miyiz?
    133x hızında bir kart ile denedim olmadı. 500gb USB external disk ile kullanıyorum. Ancak kablo ile bağlı bir cihaz görüntüsü hoş olmuyor, SD kart ile kullanmak istiyorum bu özelliği.
  • benim tv de yeşil yanan on off ışığı şimdi turuncu bir renk yanıyor.tv nin çalışmasında problem yok ama ışık rengi neden değişti acaba.bozulmasın !!!!
  • yaklaşık 1 senedir pana gw30 kullanıcısı olarak,benim gibi bu sitede yazılanlara değer verip,elektronik ürün alacaklara birkaç cümle yazayım dedim.tv yi almadan tüm pana plazma- led karşılaştırmalarını günlerce okudum.led dense plazma almaya karar verdim.benim sözüm yeni tv alacaklara.eğer çok amaçlı tv ekranı kullanmayacaksanız.yada çok ince detaycı değilseniz.plazmaya yönelmeyin derim.led alırkende internet bağlantısı gibi,media player özellikleri gibi bence lüzumsuz şeyler yüzünden fazla para vermeyin.bence plazma da ledde tam manasıyla süper teknolojiler değil.oled teknolojisi şimdilik kulağa daha hoş geliyor.bence bunu bekleyin;ya da ucuzundan led alın.
    plazma kafadan sorunla başlama demek.ben evdekilere(çocuk,hanım) burn in olayını anlatana-uygulatana kadar göbeğim çatladı.çok şükür sorun yok.çocuklu bireyseniz beni daha iyi anlarsınız.saatlerce açık kalacak çizgi film gibi.
    ayrıca orta halli biriyseniz.günde 8 saat en az tv açıksa.en az 7-8 tl elektrik parası ekleniyor.bugün için sorun olmaz ama her yıl elek.fiyatı artıyor.ayrıca ben bu parayı veriyorum fakat şöylede bariz bir kalite farkı hissediyorum diyemiyorsunuz.-bu söylediğim basit tv izleme olyında-
    tv nin media player eksileri bence çok sorun değil.ama en basitinden bir tvde görüntü kadar ses te önemli.bu tv nin ses çıkışı berbat diyebilirim.benim eski arçelik tüplü inanım kat kat iyi.
    şayet tv nin kumandasını kullanacaksınız,hiç ergonomik değil.çok büyük.uydu alıcılarının kumandalarını tercih ederim.
    dinamik mod,çok parlak.normal mod çok sönük.ortasını ayarlamak zor.bende vivid sevmiyorum ama.bu puslu renk sevmem anlamına gelmemeli.!
    bu sayfalarda led tvler için yazılan tüm olumsuzluklara rağmen şayet tv yi,türk tvlerinin verdiği- hd yayınlarda dahil- izleyecekseniz ucuzundan led alın yada tüplü kalsın derim.

• arkadaşlar 1500-1800 arası yeni model pana lardan hangisini tavsiye edersiniz. gw30 almıstım çok memnunum yanlız yeni modeller hakkında bilgim yok!
  • merhaba, gw 30 sahibiyim,yaklaşık 10 yıldan beri Sony Handycam im var.(küçük kasetlere kayıt yapıyor).Bu kasetlerimi harci harddiske attırmak istiyorum.Harici harddiskten kayıtları tv de seyredebilirmiyim,eğer seyredebiliceksem hangi formatta kayıt yaptırmam gerekir?(yanlış hatırlamıyorsam mp2 formatında kayıt yapıldığını duymuştum,benim derdime derman olurmu?)
    teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabushi

merhaba, gw 30 sahibiyim,yaklaşık 10 yıldan beri Sony Handycam im var.(küçük kasetlere kayıt yapıyor).Bu kasetlerimi harci harddiske attırmak istiyorum.Harici harddiskten kayıtları tv de seyredebilirmiyim,eğer seyredebiliceksem hangi formatta kayıt yaptırmam gerekir?(yanlış hatırlamıyorsam mp2 formatında kayıt yapıldığını duymuştum,benim derdime derman olurmu?)
    teşekkürler,

bu kasetleri harici hardiske kaydettirdikten sonra tabiki televizyonda izleyebilirsin

bu işi yaptıracagınız arkadasa,, hardiskteki görüntü formatını televizyonun desteklediği formatlardan olmasını istediğinizi söyleyin (tavsiyem görüntülerin sd standardında oldugun varsayarak divx tir )

bu formatlar televizyonun kullanma klavuzunda vardır

daha olmadı sonra kendizin bu formatları bilgisayarda kendiniz cevirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 11 Eylül 2012; 10:01:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bzts

yaklaşık 1 senedir pana gw30 kullanıcısı olarak,benim gibi bu sitede yazılanlara değer verip,elektronik ürün alacaklara birkaç cümle yazayım dedim.tv yi almadan tüm pana plazma- led karşılaştırmalarını günlerce okudum.led dense plazma almaya karar verdim.benim sözüm yeni tv alacaklara.eğer çok amaçlı tv ekranı kullanmayacaksanız.yada çok ince detaycı değilseniz.plazmaya yönelmeyin derim.led alırkende internet bağlantısı gibi,media player özellikleri gibi bence lüzumsuz şeyler yüzünden fazla para vermeyin.bence plazma da ledde tam manasıyla süper teknolojiler değil.oled teknolojisi şimdilik kulağa daha hoş geliyor.bence bunu bekleyin;ya da ucuzundan led alın.
    plazma kafadan sorunla başlama demek.ben evdekilere(çocuk,hanım) burn in olayını anlatana-uygulatana kadar göbeğim çatladı.çok şükür sorun yok.çocuklu bireyseniz beni daha iyi anlarsınız.saatlerce açık kalacak çizgi film gibi.
    ayrıca orta halli biriyseniz.günde 8 saat en az tv açıksa.en az 7-8 tl elektrik parası ekleniyor.bugün için sorun olmaz ama her yıl elek.fiyatı artıyor.ayrıca ben bu parayı veriyorum fakat şöylede bariz bir kalite farkı hissediyorum diyemiyorsunuz.-bu söylediğim basit tv izleme olyında-
    tv nin media player eksileri bence çok sorun değil.ama en basitinden bir tvde görüntü kadar ses te önemli.bu tv nin ses çıkışı berbat diyebilirim.benim eski arçelik tüplü inanım kat kat iyi.
    şayet tv nin kumandasını kullanacaksınız,hiç ergonomik değil.çok büyük.uydu alıcılarının kumandalarını tercih ederim.
    dinamik mod,çok parlak.normal mod çok sönük.ortasını ayarlamak zor.bende vivid sevmiyorum ama.bu puslu renk sevmem anlamına gelmemeli.!
    bu sayfalarda led tvler için yazılan tüm olumsuzluklara rağmen şayet tv yi,türk tvlerinin verdiği- hd yayınlarda dahil- izleyecekseniz ucuzundan led alın yada tüplü kalsın derim.

arkadaşım yorumlamalarını okuyunca eklemek istedim. gerçekten güzel yorumlamış. ben de led alacam derken son anda buna yöneldim. film izlemeyi seven biri olarak samsung giibi mediaplayer konusunda başarılı değil ki bu beni üzdü. görüntü kalitesi bence güzel. parlaklığı gerçekten ayarlamak zor. ben gündüz dinamik gece normal izliyorum.

hee bu arada vatanda çıkan %25 indirim yalanlarına inanıp aldım. 3-4 ay sonra 450 daha düştü fiyatı. inanmayın yalanlarına

• quote:

Orijinalden alıntı: bzts

Eko mod'u Otomatik seçeneğine getirirseniz parlaklık odadaki ışık miktarına göre ayarlanır ;)
  • arkadaşlar 50gw30 modelini satın aldım kurulum bugün yapılacak rodaj ayarları konusunda yardımcı olabilir misiniz?
  • gw 30 sahibiyim tv'yi fişten çekince ses cıkartıyor bir süre sonra kesiliyor ses sizdede öyle oluyormu yoksa benim tv demi bi sorun var:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

merhaba, gw 30 sahibiyim,yaklaşık 10 yıldan beri Sony Handycam im var.(küçük kasetlere kayıt yapıyor).Bu kasetlerimi harci harddiske attırmak istiyorum.Harici harddiskten kayıtları tv de seyredebilirmiyim,eğer seyredebiliceksem hangi formatta kayıt yaptırmam gerekir?(yanlış hatırlamıyorsam mp2 formatında kayıt yapıldığını duymuştum,benim derdime derman olurmu?)
    teşekkürler,

bu kasetleri harici hardiske kaydettirdikten sonra tabiki televizyonda izleyebilirsin

bu işi yaptıracagınız arkadasa,, hardiskteki görüntü formatını televizyonun desteklediği formatlardan olmasını istediğinizi söyleyin (tavsiyem görüntülerin sd standardında oldugun varsayarak divx tir )

merhaba,
    cevap için teşekkürler.Divx formatında kayıt yapamadığını söyledi ilgili kişi.Yanlış hatırlamıyorsam eski yazılarınızdan siz İzmirde ikamet ediyordunuz.Eğer İzmirde oturuyor ve bilginiz varsa beni kayıt yaptırabileceğim noktalar hakkında bilgilendirirmisiniz?Ben Karşıyakada oturuyorum.
    Son olarak dvd veya harici diske yapılan kayıtlar üzerinde ileride çalışma yapılması gerekiyorsa farklı türde kayıt yaptırılması gerekiyormuş,konu hakkında bilgi sahibimisiniz?

• arkadaşlar bu tvlerde sürekli dinamik mod da kullanan varmı merak ettim.eko modda kulandığımda bile memnun kalmadım.özellikle gece ev ışığı ortamında.sürekli normal modda parlaklık ayarıyla uğraştım.özellikle maçlarda ,sahanın yeşil kontrastı için .baktım istediğim verimi alamadım vazgeçtim.
  • Dinamik mod güzel değil en iyisi sinema veya thx modu

benim ayarlarım

Sinema veya thx
    renk balansı normal
    kontrast :35 40
    renk : 28-32
    parlaklık : 12
    Netlik :5
    Gamma dengesi :2,0
    diğer tüm ayarlar :ifc,film ritm algılama vs vs. hepsi off
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler,

merhaba,
    cevap için teşekkürler.Divx formatında kayıt yapamadığını söyledi ilgili kişi.Yanlış hatırlamıyorsam eski yazılarınızdan siz İzmirde ikamet ediyordunuz.Eğer İzmirde oturuyor ve bilginiz varsa beni kayıt yaptırabileceğim noktalar hakkında bilgilendirirmisiniz?Ben Karşıyakada oturuyorum.
    Son olarak dvd veya harici diske yapılan kayıtlar üzerinde ileride çalışma yapılması gerekiyorsa farklı türde kayıt yaptırılması gerekiyormuş,konu hakkında bilgi sahibimisiniz?

malesef izmirde değilim

bu kayıt cevirme işini genelde fotografcı arkadaslar yapıyor ve ellerindeki programın neler yapabileceginden fazla haberleri yok yani cogu ezbere islem yapıyor (tak gerekli tuslara bas tamam) gerçi programda hangi formatlar var bilmiyorum

size hangi formatta cıktı verebiliriz dediler ,, ileride oynama yapmak için kesmek, cıkarmak , eklemek için tek bir format olma zorunlulugu yok diye biliyorum

siz bir kaç yere daha sorun en iyisi ,, size verecekleri cd nin yada dvd nin hangi formatta olacagını ve çözünürlüğünü sorun

ikinci olay ise (bence öncelikli :):):))

bilgisayarınız varmı ve kemeranızın markası ve modeli tam olarak nedir

eger kamera uygun ise bir usb kablo ile bigisayarınıza baglayıp kameraya takacagınız kasetleri move maker programı ile hardiskinize atabilirsiniz bundan sonra bazı programlar yardımı ile kayıpsız olarak istenilen formata dönüstürebilirsiniz

kameranın modelini yazın ona göre bakalım tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 13 Eylül 2012; 11:15:25 >

• biri soruma cevap versin be:D fişi çekince sizin tv dende kilink kilink sesler geliyomu?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: ririii

biri soruma cevap versin be:D fişi çekince sizin tv dende kilink kilink sesler geliyomu?_

İlginç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

biri soruma cevap versin be:D fişi çekince sizin tv dende kilink kilink sesler geliyomu?_

İlginç.

Tv'yi kapattığım zaman akşamları yatarken fişinide çekiyorum fişi çekince bir süre ses cıkarıyo sonra kesiliyo kendiliğinden. Tek benim tv'de mi var bu sorun:S GW30'u olan bir arkadaş deneyebilirmi lütfen ondada oluyormu aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 13 Eylül 2012; 23:41:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler,

merhaba,

malesef izmirde değilim

bu kayıt cevirme işini genelde fotografcı arkadaslar yapıyor ve ellerindeki programın neler yapabileceginden fazla haberleri yok yani cogu ezbere islem yapıyor (tak gerekli tuslara bas tamam) gerçi programda hangi formatlar var bilmiyorum

size hangi formatta cıktı verebiliriz dediler ,, ileride oynama yapmak için kesmek, cıkarmak , eklemek için tek bir format olma zorunlulugu yok diye biliyorum

siz bir kaç yere daha sorun en iyisi ,, size verecekleri cd nin yada dvd nin hangi formatta olacagını ve çözünürlüğünü sorun

ikinci olay ise (bence öncelikli :):):))

bilgisayarınız varmı ve kemeranızın markası ve modeli tam olarak nedir

eger kamera uygun ise bir usb kablo ile bigisayarınıza baglayıp kameraya takacagınız kasetleri move maker programı ile hardiskinize atabilirsiniz bundan sonra bazı programlar yardımı ile kayıpsız olarak istenilen formata dönüstürebilirsiniz

kameranın modelini yazın ona göre bakalım tekrar

cevap için teşekkürler,
    Ergun Aydın isimli arkadaş galiba İzmirliydi ben karıştırdım (en çok ikinizin yorumları olduğundandır).
    Kameram Sony Handycam Vision CCD-TRV46E PAL Video Hi8 72x Digital Zoom.
    Notebook Dell Inspiron N5010 2010 model sahibiyim.
    Teknoloji konusunda uzman olduğumu söyleyemem.
    Deneme amaçlı 90 dakikalık bir kaseti DVD ye çektirdim.Aynı anda hem kamerayı hemde kayıt yapılan dvd yi dönüşümlü olarak seyrettim ve tahminimce %10 dan daha fazla görüntü kaybı olduğunu tespit ettim.Kaydeden kişi kendi çekim yaptığım kameraya kaseti koyarak kayıt yaparsa %5 daha iyi sonuç alınabileceğini söyledi.Ayrıca 1 dvd ye maksimum 73 dakika kayıt yapılabiliyormuş dolayısıyla kasetlerim 90 dakikalık oldukları için 2 ayrı dvd ye çekilebiliyor.
    18 adet kasetim var,ikişerden 36 dvd yapıyor.36 x 8 TL =288 TL istiyor + harici Harddiske yapacağı kayıt içinde ayrıca 288 TL,düz hesap 500 TL istiyor.
    Rakam bana yüksek geldi.Kasetlerde 2002 yılından bugüne geliyor ve kızımın doğumundan itibaren tüm hatıralarımız var.Kasetlerin başına bir iş gelmesinden korktuğum için yedeklemek istiyorum.
    Kamerayı tv nin Yan Panelindek en altta bulunan Sarı,Beyaz (Kırmızı boş kalıyor) girişlere bağlayarak (Kameradada 2 kablo giriş yeri var) veya scart girişine bağlayarak izleyebiliyorum.Bu kabloları Notebook a takacak yerim yok.
    Kamerayı Tv ye bağlayarak,Notebookuda HDMI ile bağlayarak Dvd ye kayıt yapma imkanım varmı,veya Harici Harddiskide HDMI ile bağlayarak kayıt yapma imkanım varmı?
    Biraz uzunca oldu,teknık bilgim olmadığı için kendi çapımda anlatmaya çalıştım.Umarım derdime derman olursunuz.
    İyi günler dileklerimle,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabushi -- 14 Eylül 2012; 0:03:29 >

• quote:

quote:

quote:

İlginç.

Tv'yi kapattığım zaman akşamları yatarken fişinide çekiyorum fişi çekince bir süre ses cıkarıyo sonra kesiliyo kendiliğinden. Tek benim tv'de mi var bu sorun:S GW30'u olan bir arkadaş deneyebilirmi lütfen ondada oluyormu aynısı

Televizyon ısınıp genleşmesinden daha sonra soğumasından çıkan sesler gibi bir ses mi bu?
    Bu tip bir sesse gelebilir gibi geldi bana.
    Televizyon duvara mı monte yoksa ayakta mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: creatures

quote:

quote:

quote:

İlginç.

Televizyon ısınıp genleşmesinden daha sonra soğumasından çıkan sesler gibi bir ses mi bu?
    Bu tip bir sesse gelebilir gibi geldi bana.
    Televizyon duvara mı monte yoksa ayakta mı?

ben tv yi yeni aldım dün kapatırken arka kısmından dediğiniz gibi sesler geldi. genleşme sesi değil bunu belirteyim.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.