Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en az 250 gb ve 90 dk kadar kayıt yapıyor .harıcının bos olması gerekıyor yoksa format atıyor otomatık .
  • Mkv filmlerde ses ve görüntü uyuşmazlığı olduğu zaman nasıl çözüm üretebilirim.
    Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihefe

Mkv filmlerde ses ve görüntü uyuşmazlığı olduğu zaman nasıl çözüm üretebilirim.
    Şimdiden teşekkürler...

Kmplayer, media player classic gibi oynatıcılarda ses senkronu için kısayol tuşlar var. O oynatıcılarda filmi açtıktan sonra kısayol tuşuyla sesi 1,2,3 sn. ileri-geri alıp senkronu ayarlayabilirsiniz. Hangi tuş olduğunu oynatıcının ayarlar kısmında 'keys' bölümünden ses senkronizasyonu tuşuna bakmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PB258

quote:

Orijinalden alıntı: salihefe

Mkv filmlerde ses ve görüntü uyuşmazlığı olduğu zaman nasıl çözüm üretebilirim.
    Şimdiden teşekkürler...

Kmplayer, media player classic gibi oynatıcılarda ses senkronu için kısayol tuşlar var. O oynatıcılarda filmi açtıktan sonra kısayol tuşuyla sesi 1,2,3 sn. ileri-geri alıp senkronu ayarlayabilirsiniz. Hangi tuş olduğunu oynatıcının ayarlar kısmında 'keys' bölümünden ses senkronizasyonu tuşuna bakmanız lazım.

Media playerlardaki çözümü bende biliyorum.
    Ben tv üzerinde yapılabilecek çözüm varmı onu soruyorum yani filmi usb üzerinden tv'ye bağlayınca bu uyumsuzluğu giderebilirmiyim merak ediyorum...

• TV ye HDD bağlayan varmı ? formatlamadan USB gibi içeriği görüntülemek için yani..1 tb lik hdd yi açamıyor gw30.. yan paneldeki usb girişi kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 8 Ağustos 2012; 8:44:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

TV ye HDD bağlayan varmı ? formatlamadan USB gibi içeriği görüntülemek için yani..1 tb lik hdd yi açamıyor gw30.. yan paneldeki usb girişi kullanıyorum.

ben öyle kullanıyorum 1 seneyi aşkın, usb girişinde sorun olabilir mi? arkadaki girişleri denediğinizde de olmadı mı?
  • Tv duvara astığım için ulaşmak zor..Yan paneldeki usb yi kullanıyorum hep..Baya uğraşıp duvara asmıştım sanırım indirmek zorunda kalacağım :) internet bağlantısınıda sökmüştüm bu yüzden son güncellemeyide yapamadım gerçi pek birşey değiştiğini sanmam güncellemeden nasılsa bana harici medya player aldırdı GW30 medya olarak yetersiz kaldığından..

Salihefe:
    Media playerlardaki çözümü bende biliyorum.
    Ben tv üzerinde yapılabilecek çözüm varmı onu soruyorum yani filmi usb üzerinden tv'ye bağlayınca bu uyumsuzluğu giderebilirmiyim merak ediyorum.

29 sayfa boyunca bizler bulamadık çözüm bir kısım nalet olsun dedi uğraşmayı bıraktı bir kısım benim gibi gitti harici medya aldı :) neticede önemli olan panelin kendisi panel iyi olsun varalım harici alalım
  • Yani arkadaşlar bende sıkıntı yaşadım ama olmadı artık media almak eniyisi panelin kendisi güzel o yeter. bende mediamı alsam hdd mi alsam diye düşünüyorum hala. Birde bu (panasonic dy wl10 ) adaptör wifi için oluyor değilmi bizim gw30 lara
  • Arkadaşlar bende 50GW30 DÜŞÜNÜYORUM. farkını da teknosada görüncede niyetlendim.
    Teknosada şu an 2000 tl . yarın kapalı kutu varmı diye soracağım.Sizce değer mi bu fiyata.

Bu panelde 3d yok , uydu varmış . Smart TV ta varmı yokmu şüphe ediyorum. 3D şimdilik olmasada olur . 3d için tam standartlar oturmadığını düşünüyorum. Fpr sistemi kalıcı olacak gibi ama plazmalarda bu özellik yok diye biliyorum.

Smart tv yoksa uydu cihazında smart olan birşey bakabilirim. DM dreambox gibi.
    50pm6800 fırsatını kaçırdım.

Sizce yeni fırsat çıkar diye beklemeye devam edeyim ? Yoksa bu tv yi almalıyım?

editledim hata vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko1 -- 13 Ağustos 2012; 10:33:07 >
  • bende de 46gw30 var ama benim bildiğim bu modelde 3d yok.ayrıca 2000 tl bence biraz fazla.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende 46GW30 var. Laptop u tv ye bağlıyorum. Görüntü aktarılıyor ama sesi aktarmıyor. Son güncellemeden sonra bu durum oldu. Daha önce ses ve görüntüyü aktarabiliyordum. Siz bu durumla karşılaştınız mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muslan58

Merhaba Arkadaşlar,

Bende 46GW30 var. Laptop u tv ye bağlıyorum. Görüntü aktarılıyor ama sesi aktarmıyor. Son güncellemeden sonra bu durum oldu. Daha önce ses ve görüntüyü aktarabiliyordum. Siz bu durumla karşılaştınız mı acaba?

Sanırım hdmi bağlantısı ile bağlıyorsunuz zaten vga'da ses aktarılmıyor galiba. Öncelikle ekran kartınızın sürücüsünü güncellemenizi öneririm. Ekran kartı güncellemesi ile hdmi ses sürücüleri de güncellenir. Benim 'nvidia' ekran kartı olan laptobumda bir sorun olmuyor ama 'ati' kartı olan diğer laptop bazen sesi vermiyordu sürücüyü güncelledim yine de bazen sesi vermediğinde kabloyu çıkarıp tekrar deneyin. Bir de kablo takılıyken sağ alttaki ses kısayoluna sağ tıklayıp 'kayıttan yürütme aygıtları'na tıklayın hdmi ses sürücüsünü oraya girince algılayabiliyor bazen.

• arkadaşlar sorunum var 3 haftalık tv dün gece kardeşim geç gelmiş tvyi açmış birden çat diye bir ses çıktı panelin sağ tarafı görünmüyor diyor. şimdi servisi çağırmış bakalım ama durup ruruken ne olabilirki ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Bu ayarları kullanabilirsin, detaylı ürün incelemesi ve kalibrasyon için herkese aşağıdaki linki (İngilizce) okumasını tavsiye ederim:

Viewing mode: Professional1
    Contrast 36
    Brightness +1
    Colour: 30
    Sharpness: 0
    Color Remaster: Off
    Eco Off
    P-NR Off
    Gamma 2.2
    Intelligent Frame Creation On/Off
    Resolution Enhancer Off
    16:9 Overscan Off
    R-Gain 0
    G-Gain -7
    B-Gain 6
    R-Cutoff -2
    G-Cutoff -1
    B-Cutoff +2

http://flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1308122639

Uzun zamandır kısık ayarlarla ve sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.Eve gidince bir bu ayarlara göz gezdireceğim
    Yalnız kalibrasyonu etkileyen ortam aydınlığı gibi değerlerin etkileyebileceğini biliyorum.
    Bu ölçümleri amatör ve çok düşük maliyetle bir şekilde yapmanın yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: creatures

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Bu ayarları kullanabilirsin, detaylı ürün incelemesi ve kalibrasyon için herkese aşağıdaki linki (İngilizce) okumasını tavsiye ederim:

Viewing mode: Professional1
    Contrast 36
    Brightness +1
    Colour: 30
    Sharpness: 0
    Color Remaster: Off
    Eco Off
    P-NR Off
    Gamma 2.2
    Intelligent Frame Creation On/Off
    Resolution Enhancer Off
    16:9 Overscan Off
    R-Gain 0
    G-Gain -7
    B-Gain 6
    R-Cutoff -2
    G-Cutoff -1
    B-Cutoff +2

http://flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1308122639

Uzun zamandır kısık ayarlarla ve sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.Eve gidince bir bu ayarlara göz gezdireceğim
    Yalnız kalibrasyonu etkileyen ortam aydınlığı gibi değerlerin etkileyebileceğini biliyorum.
    Bu ölçümleri amatör ve çok düşük maliyetle bir şekilde yapmanın yolu var mı?

Zaten bu ayarlar uzman kalibrasyonu yapıldıktan sonra ortaya çıkan değerler, linkteki yazıyı okuduysanız THX modunun da gayet iyi ve yeterli olduğu vurgulanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: PB258

quote:

Orijinalden alıntı: muslan58

Merhaba Arkadaşlar,

Sanırım hdmi bağlantısı ile bağlıyorsunuz zaten vga'da ses aktarılmıyor galiba. Öncelikle ekran kartınızın sürücüsünü güncellemenizi öneririm. Ekran kartı güncellemesi ile hdmi ses sürücüleri de güncellenir. Benim 'nvidia' ekran kartı olan laptobumda bir sorun olmuyor ama 'ati' kartı olan diğer laptop bazen sesi vermiyordu sürücüyü güncelledim yine de bazen sesi vermediğinde kabloyu çıkarıp tekrar deneyin. Bir de kablo takılıyken sağ alttaki ses kısayoluna sağ tıklayıp 'kayıttan yürütme aygıtları'na tıklayın hdmi ses sürücüsünü oraya girince algılayabiliyor bazen.

Sorun çözüldü. Çözümü; sağ alttaki ses kısayoluna sağ tıklayıp 'kayıttan yürütme aygıtları'na tıklayın. Panasonic-TV nin üzerine sağ tıklayın. "Varsayılan İletişim Aygıtı Olarak Ayarla" seçeneğini tıklayın. Teşekkürler PB258. Şimdide laptopu tv ye bağladığımda tv çok küçük gösteriyor onu yapmaya çalışıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: basarmert

Yani arkadaşlar bende sıkıntı yaşadım ama olmadı artık media almak eniyisi panelin kendisi güzel o yeter. bende mediamı alsam hdd mi alsam diye düşünüyorum hala. Birde bu (panasonic dy wl10 ) adaptör wifi için oluyor değilmi bizim gw30 lara

o adaptör oluyor ama onu Türkiyeden hiç bir web sayfasında blamadım yurtdışından da 50-80 sterlin arasına geliyor.
  • quote:

TV ye HDD bağlayan varmı ? formatlamadan USB gibi içeriği görüntülemek için yani..1 tb lik hdd yi açamıyor gw30.. yan paneldeki usb girişi kullanıyorum.

ben 1 tb WD bağladım film izlemek için .mp4 leri açamıyor, altyazının görünmesi için de film dosyasıyla altyazı dosya isimlerinin aynı olması gerekiyor. Ama altyazılar beyaz ve oldukça küçük fontta değiştiremedim bi türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezader

quote:

ben 1 tb WD bağladım film izlemek için .mp4 leri açamıyor, altyazının görünmesi için de film dosyasıyla altyazı dosya isimlerinin aynı olması gerekiyor. Ama altyazılar beyaz ve oldukça küçük fontta değiştiremedim bi türlü.

O işten vazgeçtim zaten.. medya player almıştım artık tv ye usb bile bağlamıyorum altyazı açmama vs. sorunlar yok..Medya playerin altyazıyı istediğin gibi ufaltma , büyütme ,renklendirme gibi seçenekleri var kocaman altyazı bile yapabiliyorum gayet iyi oluyor :)

• Arkadaşlar Panasonic 42 gw 30 plazma televiztonumu satmayı düşünüyorum. Televizyonu alalı 3 ay oldu. Media marketten alındı, faturası kutusu herşeyi mevcut (garantisi devam ediyor), televizyonu çok az kullandım, kullanım saati 35 saat civarı oldu. Televizyon tertemiz hiç bir problemi yok, kapalı kutu aldım. Plazmaya alışamadım, led almayı düşünüyorum. 1300 tl ye satmayı düşünüyorum. İlgilenen arkadaş olursa mesajını beklerim. ankarav içi elden teslim edelirim (tercih sebebidir) televizyonu görüp incelem fırsatınız olur. 0537 773 40 85 nolu telefondan da ulaşabilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.