Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cavit63

arkadaşlar

Yeni firmware çıkmış

Evet bir önceki sayfada bilgisini vermiştim.
    Ben sorun olmadan kullanıyorum şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

arkadaşlar

Yeni firmware çıkmış

yeni firmware den sonra youtube da bazı videoların sesinde takılmalar oluyor, notice diye bir uyarıda var ... nasıl bir viera cast güncellemesiyse youtube u halletti
  • Arkadaşlar pazar günü bende mediamarktten aldım bu tvyi uzun araştırmalar sonucu dün servis geldi kurmuş ben işteydim akşam baktım gayet güzel beğendim. Ama bu bizim ilk çalıştırma mevzuunda adamlar dinamik ayar yapmamız lazım demişler ilk başta böyle kullnın sonra düşürürsünüz demişler bir yanlışlık olmasın bu işte forumda okuduğum hep ilk 200 saat ayarları düşük tutun diyorlar.
  • arkadaşlar D-Smart Modul'ünü bu panelde kullananınız oldu mu, kendi reciever'ı ile performansı nasıldır ona göre alacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: basarmert

Arkadaşlar pazar günü bende mediamarktten aldım bu tvyi uzun araştırmalar sonucu dün servis geldi kurmuş ben işteydim akşam baktım gayet güzel beğendim. Ama bu bizim ilk çalıştırma mevzuunda adamlar dinamik ayar yapmamız lazım demişler ilk başta böyle kullnın sonra düşürürsünüz demişler bir yanlışlık olmasın bu işte forumda okuduğum hep ilk 200 saat ayarları düşük tutun diyorlar.

hayırlı olsun.
    bence de yanlışlık var.benim eve gelen servis elemenı 2-3 hafta normal ayarda kullanın sonra dinamik ayarla kullanırsınız demişti.ama ben forumdaki uyarıları dikkate alarak takriben ilk 200 saati normal ayarlarda kullandım.şuan dinamik ayarları kullanıyorum.
  • ben alalı neredeyse 1 yıl olacak hala dinamik moda alıp seyretmedim çünkü o kadar abartılı parlaklığa ihtiyacım olmadı..
  • hd yayınlarda dinamik ayar çok farkediyor.ben dinamik ayarları biraz düşürerek kullanıyorum.özellikle parlaklık çok fazlaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basarmert

Arkadaşlar pazar günü bende mediamarktten aldım bu tvyi uzun araştırmalar sonucu dün servis geldi kurmuş ben işteydim akşam baktım gayet güzel beğendim. Ama bu bizim ilk çalıştırma mevzuunda adamlar dinamik ayar yapmamız lazım demişler ilk başta böyle kullnın sonra düşürürsünüz demişler bir yanlışlık olmasın bu işte forumda okuduğum hep ilk 200 saat ayarları düşük tutun diyorlar.

hayırlı olsun

sakın öyle bir hataya düşmeyin o servisi bulup bi güzel odun sopasıyla dövmek lazım ustanın deyimiyle

ilk sayfadaki uyarıları mümkün olduğunca uygulamaya çalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

arkadaşlar D-Smart Modul'ünü bu panelde kullananınız oldu mu, kendi reciever'ı ile performansı nasıldır ona göre alacağım...

3,4 aydır kullanıyorum

dsmartın sd alıcısı vardı önceden bununla arasında kanal geçiş hızı olarak fark yok yanlız kendi sıralamamı yaptıgım icin hd kanallar aralarda kalıyor sd yayından hd yayına geçince biraz bekletiyor

yanı sd den sd ye 1 saniyede geciyorsa sd den hd 2 saniyede geçiyor

epg sistemi sadece dsmartın kendi kanallarında var diğer kanalların program akısları tam degil

son olarakta diğer kanallardaki maçlar(trt ntv vs dsmart harici) modullu uyelikte bu maçların sifresini çözmüyor televizyondada böyle bir özellik yok bu maçları izleyemiyoruz

sonuç maç hastalıgı yoksa gayet güzel ve kullanışlı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Orijinalden alıntı: tplav

arkadaşlar D-Smart Modul'ünü bu panelde kullananınız oldu mu, kendi reciever'ı ile performansı nasıldır ona göre alacağım...

3,4 aydır kullanıyorum

dsmartın sd alıcısı vardı önceden bununla arasında kanal geçiş hızı olarak fark yok yanlız kendi sıralamamı yaptıgım icin hd kanallar aralarda kalıyor sd yayından hd yayına geçince biraz bekletiyor

yanı sd den sd ye 1 saniyede geciyorsa sd den hd 2 saniyede geçiyor

epg sistemi sadece dsmartın kendi kanallarında var diğer kanalların program akısları tam degil

son olarakta diğer kanallardaki maçlar(trt ntv vs dsmart harici) modullu uyelikte bu maçların sifresini çözmüyor televizyondada böyle bir özellik yok bu maçları izleyemiyoruz

sonuç maç hastalıgı yoksa gayet güzel ve kullanışlı tavsiye ederim

modül almayı düşünüyordum ama maçları izleyemeyeceksek bi anlamı yok

• teşekkür ederim arkadaşlar akşam eve gidince hemen normal moda aldım biraz karanlık oluyo ama olsun dediğiniz gibi biraz geçsin sonra dinamik moda alırım belki.
  • Parlaklığı arttır az rodaj süresinde ben +5 olarak kullandım ayrıca ileri ayarlardan gamma değerini 1,8 veya 2,0 yap az daha aydınlanır..
  • bu rodaj toplam kaç saat arkadaşlar ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: totti44

bu rodaj toplam kaç saat arkadaşlar ???

genel olarak tavsiye edilen

ilk 200 saati mümkün oldugunca hızlı olarak (yapabiliyorsan hic kapatmadan ) 400 500 saat i 1yada 1,5 ayda tamamlanması daha faydalı olduğudur

bu süre icinde ekranda sabit logo yada alt ve üstten bantlı görüntüleri 20 30 dk dan fazla ekranda tutmamak gerekir
  • ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu rodaj olayı biraz abartılıyor mu? ben alalı beri normal modda kullanıyorum.. sadece menüde ekran yanmasına karşı bir iki özellik vardı onları aktif hale getirmiştim. şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
  • Merhaba GW30 sahibiyim. Tv nin üzerinde bulunan uydu alıcısını kullanmaktayım. Sorunum şu Star tv grubu uydu frekanslarında değişiklik yapınca tüm uğraşlarıma rağmen star,ntv,ntvspor gibi kanallar gitti hafta sonu özel bir panasonic servisini aradım bana söylediği star frekans değiştirdikten sonra tv ye gelen sinyalin en az %80 civarında olması gerekliymiş. Aranızda bu problemi yaşayan varmı? eğer bir cevap bulamazsam uyducu ya 30 tl bayılıp çanağı tekrar ayarlatmam gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu rodaj olayı biraz abartılıyor mu? ben alalı beri normal modda kullanıyorum.. sadece menüde ekran yanmasına karşı bir iki özellik vardı onları aktif hale getirmiştim. şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.

Aslında şöyle bir durum söz konusu; rodaj süresi içerisinde resim yapışma olasılığı yüksek ama illede olacak diye bir şey yok olmaya da bilir. En sağlıklı olanı rodaj süresine uymak riske girmemek açsından. Servis Tv yi kurmaya geldiğinde onlarda bunun bilgisini vermişlerdi diye hatırlıyorum.
  • 46/42 gw30 bulamayınca 46st30 aldım, kurulum yapılınca iyimi kötümü yaptım belli olacak. st30 görmeden aldım zar zor 1 kapalı kutu teknosadan 1699 aldık hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

46/42 gw30 bulamayınca 46st30 aldım, kurulum yapılınca iyimi kötümü yaptım belli olacak. st30 görmeden aldım zar zor 1 kapalı kutu teknosadan 1699 aldık hayırlısı

Hayırlı olsun güle güle kullanın bildiğim kadarıyla iki cihazda aynı paneli ve işlemciyi kullanmakta tek farkları birinde HD uydu alıcısı var diğerinde 3D özelliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

quote:

Orijinalden alıntı: åziz

46/42 gw30 bulamayınca 46st30 aldım, kurulum yapılınca iyimi kötümü yaptım belli olacak. st30 görmeden aldım zar zor 1 kapalı kutu teknosadan 1699 aldık hayırlısı

Hayırlı olsun güle güle kullanın bildiğim kadarıyla iki cihazda aynı paneli ve işlemciyi kullanmakta tek farkları birinde HD uydu alıcısı var diğerinde 3D özelliği.

Teşekkürler

Bende Uydu alıcı önemli değildi, 3D de önemli değildi ama fazladan 3D oldu. Tek aradığım SD görüntü iyi olsun Gw30 dan kötü olmasın.
    cihazın açığını görmedim hiç kapalı kutu alıp gelince,

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.